NE rīta cilvēks

Reitings 266
Reģ: 29.01.2009
Meitenes, es esmu galīgi neesmu rīta cilvēks. Ja kāds mani nejauši uzmodina, vai uzvedās nedaudz radot troksni no rīta, es pārvēršos briesmonī! Tiešām, es pat neloģiski sāku lamāt to cilvēku! :D Tikko piecēlusies arī neko nesaprotu un viss man nepatīk. Kā vieglāk sevi uzmodināt, lai neesmu tik kašķīga?
09.06.2012 21:31 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Es arii neesmu riita cilveeks, bet taapeec jau no riita neiignjojos, ka agri jaaceljas. Labi zinu, ka darbaa vai skolaa ir jaabuut noteiktaa laikaa, tad kaada tur veel puksteeshana. Taa vietaa njemu un ieeju atsvaidzinoshaa riita dushaa un pagatavoju gardu riita kafiju :) .
10.06.2012 01:34 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Ja man kaads traucee guleet es varu vinju nogalinaat :D tas taa ,joks,bet diezgan tuvu patiesiibai.
Es laikam kashkjiigaaka esmu ,kad esmu ljoti nogurusi,nekaa agri no riita.
Es gan esmu diezgan pieradusi celties agri,ljoti biezhi celjos 5 no riita vai pat agraak,pirmaas 2 h esmu klusa darbaa un straadaaju savaa nodabaa,ja kaads paaraak daudz saak runaat ar mani(no koleegjiem) un es vnk skatos ar lielaam aciim ,tad man jautaa,vai esmu dusmiiga,vai kkas noticis ,es tad vnk pasmaidu un saku,ka vnk es veel gulju :)
Man no riitiem paliidz veesa dusha,dazhas kruuzes zaljaas teejas vai melna kafija bez cukura.
10.06.2012 02:47 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
precīzi tāpat, lai tik pamēģina mani pamodināt! :D
10.06.2012 04:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits