dora_ , varbut tavam virietim ir kadas saubas sakara ar finansem. Varbut vins vel nav parliecinats, ka varetu nodrosinat bernu. Izrunajies ar savu draugu par so temu-vai vins bernus nevelas uz konkreto bridi vai pavisam! Bet tava dzive nav beigusies, un tu noteikti vari planot bernu ari pec 10 gadiem, tev vel nekur nav jaskrien, vel pietiekami laiks berniem.:) Es nepiekritu, ka slimi bernini dzimst parasti vecakam sievietem. Diemzel, daunisi dzimst ari 18 gadigam, un tomer vairakuma gadijumu, sievietes pec 30 ir psihologiski un finansiali nobriedusakas mates lomai. Daudzas 30 gadnieces ir labaka fiziskaja forma, ka 20 gadigas meitenes. Es, piemeram, savai matei piedzimu, kad vinai bija 17, es to pietiekami izjutu, ka biju negribets berns, kurs trauce nodoties izklaidem, tusesanai. Esmu loti pateiciga savai omei un vectevam, kurs jau aizsaule. Bez vinu palidzibas, es nezinu ka butu ievirzijies mans liktenis. Es pati ari neesmu nekada bernu mile-sugar mummy, kurai patik speleties kopa, uzautrinat, bet jaunako pusmasu loti milu. Es nevaretu sevi izteloties ka labu mati, man ir diezgan vaji nervi, ik pa bridim uznak melnie ,un man patik miers, klusums, miegs, butu gruti ziedoties kadam, neesmu pacietiga. Tille, man loti zel, ka tev ta sanaca.:( Cik dzive medz but netaisna! Cilvekiem, kuri gaidijusi bernu ierodamies pasaule no visas sirds, tas tiek atnemts, bet visadam antisocialam gimenem, berni medz rasties viens pec otra.