vai lugt piedosanu?

Reitings 311
Reģ: 03.10.2011
sanaacis ir ka sanacis bet nezinu ko tgd iesakt. pirms kada menesa kad vel dzivoju kopmitnes, mana istabas biedrene man atstaja savu datoru, pati kkur aizgaja. ta nu es sezu, speleju speeliti lidz pamanu uz desktopa vilinosu mapi ar uzrakstu NEPIEDEROSAM PERSONAM NEATVERT! nu ok,es jau neko bet mana cita draudzene panem un atver zinkares pec to mapi, jo vinai tiesam ir vilinoss nosaukums. nu baac, bet taja mape ieksa bildes!!!! vinas gimenes kailfoto, un ari vina pati kaila. man soks,nav ko teikt, sametas baisi. saku domat vrbt vinas gimene piespiez vinai to darit. nu tas nav normali, pieaugusi 18 gadiga meitene bet bildejas kaila ar savu gimeni. ta nu pec ta gadijuma sanaca kkads kaskis un es no dusmam pateicu ka mes to mapi atveram, saku vinai parmest, teicu ka tas nav normali. loti sastridejamies, tgd esam gandriz ienaidnieces, jo es esot okskere un vel nez kas. bet ja ir tada mape un atstaj citiem datoru tad jauzliek vismaz parole. tgd es gribu ar vinu salabt, bet ka? vina tiesam man bij tik laba draudzene. :( lai jau ir ka ir, gribu aizmirst to visu ko redzeju.
08.06.2012 11:40 |

Reitings 146
Reģ: 07.06.2012
Tik slepena mape, bet uzmet uz desktopa. Haha :D Es nu gan negribētu sev tik dīvainu draudzeni, saistās ar sektām, hipijiem, nūdistiem. Es jau neesmu diskriminētāja, katram sava izvēle, bet ar tādu tomēr negribētu draudzēties.
08.06.2012 13:51 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
1) es neticu, ka kāds normāls cilvēks kails fotogrāfējas kopā ar kailiem saviem vecākiem - tēma, pēc manām domām, feiks
2) pat ja tas tā ir (pieņemsim), tu gribi saglābt draudzību ar so istabas biedreni, gribi lūgt piedošanu, bet jau vāri nākamās nepatikšanas - nopublicē šo faktu (to dīvainību ar foto) internetā, visām meitenēm labi zināmā forumā :D
kas notiek ar jums cilvēki? :D
nākamais solis varētu būt - atstāt vaļā šo tēmu, tā lai draudzene redz, tad seriāls var turpināties :)
08.06.2012 14:05 |

Reitings 2258
un vēl, pieņemot, ka notikušais ir patiesība, gadījumā, ja fotogrāfijās bija nepilngadīgi bērni, ceru, ka saproti, ka tavs pienākums ir ziņot bāriņtiesai un policijai par vardarbību ģimenē.
08.06.2012 14:07 |

10 gadi
Reitings 1078
Reģ: 06.04.2011
tieši tāpēc mana mapīte ar maniem kailfoto rūpīgi iebāzta kaut kur caur mapju mapēm. nav gadījies vēl,kad kāds to atrastu, jo jāiet caur daaaudz, daaaudz mapēm . :D
08.06.2012 14:15 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
haha, labs :D

vēl neko vilinošāku laikam nevarēja uzlikt uz desktopa :D

piedošanu jau var palūgt.
08.06.2012 14:35 |

Reitings 2728
Tiešām - varbūt viņi ir nūdisti un viņiem pliki pinčuki un pupeļi nav nekādas šausmas. Lai taču dara kā vēlas!

Vispār es nezinu, vai spētu piedot ne jau mapes atvēršanu, bet faktu, ka esi kritizējusi ģimeni un kopīgās 'tradīcijas' plikiņiem bildēties.
08.06.2012 14:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits