sanaacis ir ka sanacis bet nezinu ko tgd iesakt. pirms kada menesa kad vel dzivoju kopmitnes, mana istabas biedrene man atstaja savu datoru, pati kkur aizgaja. ta nu es sezu, speleju speeliti lidz pamanu uz desktopa vilinosu mapi ar uzrakstu NEPIEDEROSAM PERSONAM NEATVERT! nu ok,es jau neko bet mana cita draudzene panem un atver zinkares pec to mapi, jo vinai tiesam ir vilinoss nosaukums. nu baac, bet taja mape ieksa bildes!!!! vinas gimenes kailfoto, un ari vina pati kaila. man soks,nav ko teikt, sametas baisi. saku domat vrbt vinas gimene piespiez vinai to darit. nu tas nav normali, pieaugusi 18 gadiga meitene bet bildejas kaila ar savu gimeni. ta nu pec ta gadijuma sanaca kkads kaskis un es no dusmam pateicu ka mes to mapi atveram, saku vinai parmest, teicu ka tas nav normali. loti sastridejamies, tgd esam gandriz ienaidnieces, jo es esot okskere un vel nez kas. bet ja ir tada mape un atstaj citiem datoru tad jauzliek vismaz parole. tgd es gribu ar vinu salabt, bet ka? vina tiesam man bij tik laba draudzene. :( lai jau ir ka ir, gribu aizmirst to visu ko redzeju.