Kuponi patiesībā ir lieliska iespēja atklāt patiesību par kādu salonu vai tirdzniecības vietu. Redzēt patiesu apkalpošanu, stilu, kvalitāti u.t.t.
Neizvēloties neko diži dārgu, esmu šādā veidā atradusi lieliskus salonus, kvalitatīvas preces un favorītas iepirkšanās vietas. Protams, esmu arī atradusi tādas preces, kuras nekad vairs nepirkšu, tirdzniecības vietas- kurām metīšu līkumu un salonus, kur savu kāju nekad nesperšu.
Tā kā šis, manuprāt, ir lielisks veids, kā izveidot savu "foršo" un "melno" sarakstu.
Esmu daudzkārt pārliecinājusies, ka visdrošāk ir kuponus pirkt no labi atpazīstamiem un ar stingriem noteikumiem bagātiem kuponu portāliem (cherry.lv; city Life, Pērkam kopā) jo problēmu gadījumā - tajā skaitā nekvalitatīvas apkalpošanas, nepietiekama servisa, kuponā solītā nepldīšanu, sliktas preces, neatbilstoša apraksta u.t.t. gadījumā - esmu nekavējoties un bez vilcināšanās saņēmusi savu naudu atpakaļ.
Kuponus jau iegādājos, šķiet no dienas, kad tie pirmo reizi parādījās LV tirgū un nu jau aptuveni esmu apguvusi arī šo iepirkšanās nišu.
Patiesībā tā ir lieliska.
Un nu jau, pateicoties pārbaudītai drošībai no vadošo kuponu tirgotājiem - esmu saņēmusies pirmajam lielajam ceļojumam, kas iegādāts ar kuponu.
Gudri tirgotāji šo kuponošanu izmanto lojālu klientu iegūšanai un kā tiešam labu reklāmas veidu. Padumjie tirgotāji šādi nogrūzt cer nekvalitatīvas preces un apšaubāmus pakalpojumus - patiesībā viņi smagi izgāžas, jo sliktās atsauksmes un pievilti klienti ved tikai tuvāk bankrota slieksnim.
Ieteiktu pārējiem kuponu portāliem pieņemt stingrākus mērus savos noteikumos, kas mazinātu sliktus piedāvājumus un vairotu pircējus. Priecājos par cherry.lv stingro nostāju, jo cik zinu, viņi pat sūta savus slepenos pircējus, lai pārliecinātos par piedāvājuma atbilstību un kvalitāti.