Kuponi - pieredze

Reitings 3
Reģ: 18.02.2010
Sveikas, dāmas,

Lūgums padalīties pieredzē, kā jums ir gājis ar visiem šiem populārajiem atlaižu kuponiem - kur esat bijušas, kāda apkalpošana, attieksme, kvalitāte, ko ieteiktu un ko nē. Pašai ir sanācis iegrābties... Bet ir bijušas arī labas lietas.

Iesaku:
-> pedikirs.lv - vīrietis (kas man bija pārsteigums) veic ārstniecisko pedikīru - apkalpošana izcila, īsts profesionālis, ļoti, ļoti patika, ieteica, ko un kā labāk ikdienā ar pēdām darīt utt. Lai gan šeit esmu lasījusi arī ne visai labas atsauksmes, bet man tiešām ļoti patika.
-> salonā "Dekoltē" biju uz vakuummasāžu. Jauka, pieklājīga meitene bija, izdarīja visu ļoti kārtīgi.

Mana draudzene bija šokā par Fontaine viesnīcu... Tur esot bijuši nolieti dīvāni, netīras tapetes utt. Varot redzēt, ka viesnīca ir pārdzīvojusi grandiozus tusiņus un to visu nevarot nepamanīt.

Ja atcerēšo, tad piemetīšu vēl kaut ko, tagad vairs nenāk prātā.
07.06.2012 22:57 |

Reitings 313
Reģ: 07.10.2010
It kā viss bijis pozitīvi, izņemot ceļojums vecākiem.
Iegādājās ceļojumu uz 5 dienām. Itkā sākumā apraksts ideāls, visas naktis viesnīcā. 2 dienas pirms izbraukšanas viņi atsūta līgumu un aprakstu par ceļojumu, māte ielūkojas aprakstā-izrādās, tie no ceļojuma izņēmuši 3 naktis viesnīcā. Tātad pa 5 dienām sanāk tikai 2 dienas viesnīcā. Māte pastrīdējās, pārlika uz 4. jūniju ceļojumu. 4. jūnijā nesalasījās pietiekami daudz cilvēku, neaizbrauca. Tagad māte brauks 11.jūnijā ceļojumā,pārlika, atkal bija teikts-visas naktis viesnīcā (5 dienas), taču šodien pasaka- tikai 3 dienas viesnīcā. Bet tomēr brauks, jo naudu viņi kategoriski atsakās atdod.
09.06.2012 00:15 |

Reitings 313
mjau-jā, vecāki turpat, kur Tu pirka ceļojumu :D
09.06.2012 00:23 |

10 gadi
Reitings 893
Reģ: 29.01.2009
Kristya. - uz kurieni tas ceļojums ir? un kurā mājas lapā pirkts>?
es arī uz viņiem metu acis, bet sabiedēji :D
09.06.2012 00:24 |

10 gadi
Reitings 893
Laikam tik lēnu rakstīju, ka jau atbildēji :D
09.06.2012 00:25 |

Reitings 313
Neatceros, uz kurieni vajadzēja braukt, bet tagad brauks uz Čehiju :)
09.06.2012 00:26 |

Reitings 844
Tās oriģinālās cenas mēdz būt stipri uzskrūvētas. Pērku tikai to produktu vai pakalpojumu par kura oriģinālo cenu nevar būt šaubu un kura kvalitāte ir neietekmējama - ir kupons vai nav. Vienreiz iebrābos ar manikīru. Kuponu būšana neko labu par salonu, manuprāt, neliecina. Kāreiz biju iecienījusi Studio3, bet tagad viņi ar saviem kuponiem mani ir aizbiedējuši.
09.06.2012 00:29 |

Reitings 352
Reģ: 10.10.2009
Tikaai divas reizes esmu pirkusi kuponus.
#Vienā nopirku pulksteni, ko Roberto izplata. Pulkstenis smuks, bagi patīk. Katru dienu nenēsāju, vairāk izmantoju kā aksesuāru.
#Otrā Kūkotavā tiramisu un kafiju. Tas gabaliņš bija tiiiik mazs. Man jau pietika, bet draugam gan nē. Pirku to kuponu, tikai tāpēc, ka gribēju beidzot uz to izslavēto Kūkotavu aiziet. Un varbūt vēl kādu citu kūku uzēst. Bet neredzēju, ko es tur varētu nopirkt, tur vispār tukši plaukti bija.
09.06.2012 09:43 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Kādas atsauksmes par kumi.lv? Ir kāda mēģinājusi kaut ko tur pirkt?

Jā,esmu daudz ko pirkusi, vienkāršāk ieej gudriem.lv vai refresh.lv un tur ir visu mazo apkopojums.
09.06.2012 09:53 |

Reitings 1531
Late par kādiem nopelniem tev varētu būt dāvanas? Jubileja, cik zinu, vēl tālu un uzaicinājums nav :P
09.06.2012 10:09 |

Reitings 528
Reģ: 09.03.2009
es tieši šodien dodos uz savu kupona apmeklējumu uz manikīru+gellishu. ceru, ka labs. iepriekšējo x biju uz malu wilz salonu, viss patika, manikīrs skaists un sanāca tik lēti, ka pati negaidīju. kupons maksāja 6,90 bet es nopirku pa 4,90 beigās. vnk cena apmaksai pati izmainījās :D nu es jau nesūdzos. :D esmu bijusi arī uz šokolādes masāžu, ko ziemassvētkos uzdāvināja vīrietis.
09.06.2012 12:05 |

Reitings 528
Reģ: 09.03.2009
aizmirsu pateikt galveno - kuponi ir riktīgi laba lieta! :D
09.06.2012 12:06 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Jā, pārvarā iegādājos zizu.lv un citylife.lv
Uzskatu, ka tur ir vislabākie piedāvājumi.
Esmu pirkusi BD iesiešanu cietajos vākos no salona MINOLTA. Esmu riktīgi apmierināta. Tur bija foršs strādnieks vai saimnieks, vīrietis ap 40 gadiem.. Baigi superīgs, laipns. Man sanāca štelle- izprintēja darbu man un māsai, bet bez garumzīmēm (viņu datoram kkas bija ne tā). Pārprintēja protams bezmaksas (jā, zinu, ka tā nebija mana vaina, bet anyway).

Tad esmu pirkusi biļetes uz Multkino t/c Rīga Plazā. Filma Talismans. Varēja izēlēties vienu no 3. Labi, ka izvēlējos šito, jo tās divas pārējas jau novilku torentos.

Pirku arī pelmeņus pelmeņu ēstuvē. Garšoja. Attīstīju bildes (bet kopš atradu mājas lapu, kur bildes sūtu 6sant./gabalā, tad pagaidām neviens kupons i tuvu nestāv).
09.06.2012 21:12 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
bildes sūtu 6sant./gabalā, tad pagaidām neviens kupons i tuvu nestāv).

Padalies lūdzu,kur tas ir?
09.06.2012 21:18 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
http://www.picturehappy.lv/lv/prints/

Bieži vien tur ir atlaides, un var attīstīt vēl lētāk
09.06.2012 21:32 |

Reitings 123
Reģ: 13.12.2011
Esmu pirkusi solārija abonamentu. Nepatika, jo diezgan vājas lampas. Izgāju visu abonamentu, bet tik un tā neiedegu.

Un frizieri uz griešanu, krāsošanu un veidošanu salonā Venezia. Salons pats 50/50. Krāsa, itkā Paul Mitchel, uztaisīja kā baigo super krāsu! Bet nu maniem matiem (vismaz saknēm) ne īpaši patika. Griezums bija ok. Nenogrieza par daudz kā citos salonos. Kopumā biju daļēji apmierināta.
09.06.2012 21:37 |

Reitings 206
Reģ: 16.06.2011
Mans pēdējais lieliskais pirkums bija boomboots gumijas zābaciņi pa 17 Ls. Looooti skaisti un kvalitatīvi. Un attiesksme super, jo, aizejot pakaļ, atklājās, ka atvests nepareizais izmērs, bet jau nākamajā dienā man atveda kurjers uz darbu pareizo.
Vēl piku aerobikas nodarbības. Patika, domāju, ka tagad iešu bez kupona.
Tāpat prezervatīvus no condom.lv ar dažādām garšām un smarāžm :) 9 preži pa 1,20 ls :)
Esmu gājusi arī uz pedikīru un manikīru, vienreiz bija suoer, ottreiz vīlos.
Vispār man tā kuponu lieta patīk, daudz ko var iepirkt par lētākām naudiņām, īpaši pakalpojumus, kurus izmēģināt un, ja patīk - atgriezties jau pa pilnu cenu.
09.06.2012 21:39 |

Reitings 772
Ui, man ir ĻOTI LIELA pieredze ar kuponiem, sākot ar labo un beidzot ar slikto, kad esmu savu naudu mēģinājusi atdabūt pat caur PTAC, kur diemžēl man nācās saprast, ka 90% strīdu gadījumu ar šādiem kuponiem paši pircēji iegrābjas un tāds PTAC nemaz neko nevar darīt...
Esmu pirkusi ļoti daudz gabalpreces,kur gandrīz vienmēr viss ir kārtībā, žurnālu abonementus (pēdējo reiz sanāca problēmas,bet kuponu devējs bez ierunām atgrieza naudu), vaksāciju pirku vienu reizi un jau vairāk kā gadu eju tikai pie šīs meistarītes, picas, utt... Ļoti garš saraksts būtu patiesībā.
Vispozitīvākās lietas - pufi, tā pati vaksācija, vitamīni, fiskars nažu komplekts, dažādu žurnālu abonementi.
13.06.2012 01:07 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Ik pa laikam kaut ko nopērku, jāsaka gan, ka pēdējā laikā tie kuponi ir tādi - nekādi (izņemot milzu piedāvājums ar dažādām skaistumkopšanas procedūrām, kas mani nesaista). Vīlusies esmu 1 reizi, bet tad tā pamatīgi - nopirku suši kuponu Godvil. Nav brīnums, ka tur neviena cita cilvēka nebija. :D Apkalpošana drausmīga, atnesa tos suši, ko nemaz nebijām pasūtījuši, kad pasaucu oficianti, lai pateiktu, ka ne šos pasūtījām, spindzele ilgi blisinājās virsū un tad noteica "Laikam bija beigušās sastāvdaļas jūsu pasūtītajiem suši, tāpēc pagatavojām šos". Nu super! :D Vai tad par tādām lietām nav jāziņo pie pasūtījuma pieņemšanas vai arī pēc tam jāatnāk pateikt, nevis patvaļīgi jāatnes kaut ko citu? Arī alkoholiskie kokteiļi, ko tur paņēmām 2 par 1 cenu, tiešām garšoja kā 1 atšķaidīts pa 2 glāzēm.

Esmu bijusi pie dermatologa Lomonosova ielas klīnikā - attieksme daudz labāka nekā bez kupona dažās privātajās iestādēs, esmu pirkusi braucienus ar kuģīti, gājusi uz Junge.lv kafejnīcu, žurnāla abonementus...Pat nevaru atcerēties ko tik vēl ne. Visās citās reizēs ir bijis ok. Ir bijis, ka aizeju uz teātra izrādi, kas man nepatīk, bet tā jau nav kuponu vaina - vēl vairāk vīlusies būtu, ja būtu uz izrādi aizgājusi pa pilnu cenu.
13.06.2012 08:14 |

Reitings 248
Esmu diezgan daudz kuponus pirkusi, vienmēr viss ir bijis oki-doki, bet tas tāpēc, ka pērku jau zināmas un pārbaudītas lietas - žurnālus, atrakcijas, šoko pastkartes, picas utt.
Tagad vēlos nopirkt kādu kuponu pie friziera, bet jūs meitenes mani sabiedējāt :D pēc komentāriem saprotu, ka nevajadzētu izvēlēties salonus Pērle (metu jau uz šo aci :D ) un Coretti. No šī brīža piedāvājumiem skatos uz salonu Studija 9, BIZE un Cosmo Beauty piedāvājumu. Varbūt kādai ir kāds komentārs par šīm iestādēm, kā zināms sievietēm īpaši var sabojāt garastāvokli nepatīkams friziera apmeklējums un man galīgi to negribētos.
14.06.2012 13:49 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Kaut kā mani īpaši nesaista tie kuponi. Nesekoju viņiem līdzi. Vienreiz man uzdāvināja kuponus uz austeru bāru, beigās tāpat samaksāju 39 latus. Nesaprotu kāda bija jēga no tiem kuponiem, 10 Ls katrs :D
14.06.2012 14:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)