Ik pa laikam kaut ko nopērku, jāsaka gan, ka pēdējā laikā tie kuponi ir tādi - nekādi (izņemot milzu piedāvājums ar dažādām skaistumkopšanas procedūrām, kas mani nesaista). Vīlusies esmu 1 reizi, bet tad tā pamatīgi - nopirku suši kuponu Godvil. Nav brīnums, ka tur neviena cita cilvēka nebija. :D Apkalpošana drausmīga, atnesa tos suši, ko nemaz nebijām pasūtījuši, kad pasaucu oficianti, lai pateiktu, ka ne šos pasūtījām, spindzele ilgi blisinājās virsū un tad noteica "Laikam bija beigušās sastāvdaļas jūsu pasūtītajiem suši, tāpēc pagatavojām šos". Nu super! :D Vai tad par tādām lietām nav jāziņo pie pasūtījuma pieņemšanas vai arī pēc tam jāatnāk pateikt, nevis patvaļīgi jāatnes kaut ko citu? Arī alkoholiskie kokteiļi, ko tur paņēmām 2 par 1 cenu, tiešām garšoja kā 1 atšķaidīts pa 2 glāzēm.
Esmu bijusi pie dermatologa Lomonosova ielas klīnikā - attieksme daudz labāka nekā bez kupona dažās privātajās iestādēs, esmu pirkusi braucienus ar kuģīti, gājusi uz Junge.lv kafejnīcu, žurnāla abonementus...Pat nevaru atcerēties ko tik vēl ne. Visās citās reizēs ir bijis ok. Ir bijis, ka aizeju uz teātra izrādi, kas man nepatīk, bet tā jau nav kuponu vaina - vēl vairāk vīlusies būtu, ja būtu uz izrādi aizgājusi pa pilnu cenu.