Kuponi - pieredze

Reitings 3
Reģ: 18.02.2010
Sveikas, dāmas,

Lūgums padalīties pieredzē, kā jums ir gājis ar visiem šiem populārajiem atlaižu kuponiem - kur esat bijušas, kāda apkalpošana, attieksme, kvalitāte, ko ieteiktu un ko nē. Pašai ir sanācis iegrābties... Bet ir bijušas arī labas lietas.

Iesaku:
-> pedikirs.lv - vīrietis (kas man bija pārsteigums) veic ārstniecisko pedikīru - apkalpošana izcila, īsts profesionālis, ļoti, ļoti patika, ieteica, ko un kā labāk ikdienā ar pēdām darīt utt. Lai gan šeit esmu lasījusi arī ne visai labas atsauksmes, bet man tiešām ļoti patika.
-> salonā "Dekoltē" biju uz vakuummasāžu. Jauka, pieklājīga meitene bija, izdarīja visu ļoti kārtīgi.

Mana draudzene bija šokā par Fontaine viesnīcu... Tur esot bijuši nolieti dīvāni, netīras tapetes utt. Varot redzēt, ka viesnīca ir pārdzīvojusi grandiozus tusiņus un to visu nevarot nepamanīt.

Ja atcerēšo, tad piemetīšu vēl kaut ko, tagad vairs nenāk prātā.
07.06.2012 22:57 |

Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
Seductive - atļaušos nepiekrist. Ok, iespējams, tas, ko tu piedāvā, tiešām ir balstīts uz visādām blēdībām un nesmukumiem, bet tādā gadījumā nesaki, ka visi piedāvātāji tikai grib izspiest naudu.
Mēs , piemēram, pirms pāris mēnešiem esam piedāvājuši ļoti labu pakalpojumu par vēl labāku cenu. Un nešķirojām - tas ir kupona pircējs vai parastais klients.
Vajag mācēt nošķirt divas lietas - piedāvātājus, kas piedāvā pakalpojumus uzvārīšanās pēc un tādus, kas cenšas sevi pareklamēt un strādā pēc labākās sirdsapziņas.
08.06.2012 16:26 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
esmu apmierināta. biju uz frizētavu. attieksme bija laba, zolīda, nogrieza labi. vienīgi nebija galvas masāža , neieteica frizūru,kaut gan tur bija rakstīts,ka frizieris ieteiks, veiks masāžu. es viņam prasīju kā labāk, kas vairāk piestāvēs, taču viņš klusēja. minēju arī piemērus vai labāk piestāvētu tā vai tā, taču dzirdēju izvairīgu atbildi.
apmeklēju zobu higēnisti uz Valdemāra ielas. viss ir labi, vēl ieteica kā labāk rīkoties, laipna attieksme, uzmanīga.
deju kursi. patīk , vadītāja labi vada nodarbības.
mašāza. arī labi. vienīgi sāka sāpēt pēc masāžas viens sāns..tā arī nesapratu vai tā ir mana organisma vaina, vai arī masieris ,kaut ko ne tā izmasēja:D
visumā pozitīva pieredze. nav attieksme- ko gan tu gaidi par puscenu, vai arī-atnāca kārtējais ar kuponu. ja frizieris izvēlas pieteikties šai programmai, tad jau viņš ir ieintresēt visu darīt labi, jo savādāk kāda gan jēga? ja tev būs tāda nekāda attieksme, tu necentīsies, haltūrēsi savā darbā, tad arī klients neatgriezīsies vairs otreiz pie tevis. var būt ēstuvēs gadās ,ka ir tāda nekāda attieksme, jo darbiniekiem nav stumula kuponistus apkalpot par puscenu.
08.06.2012 16:42 |

Reitings 5726
ja runā par cenām, tad masieris man piedāvāja par tādu pašu cenu arī iet turpmāk pie viņa, deju nodarbībās būs pāris Ls jāpiemaksā klāt. ir kas patiešām norāda lielāku pakalpojumu cenu nekā patiešām piedāvā ikdienā, taču ir ,kuri stingri pieturās- ja ir pakalpojuma cena 20Ls, tad arī atlaide piem . ir 10Ls neviss uz raksta 20Ls, taču īstenībā visu laiku pakalpojums maksā 14Ls. mani tas īpaši neuztrauc. lai dara kā grib. man pat ir patīkami,ja es uzzinu man patīk kā veic cilvēks darbu un es pie viņa varu iet atkārtoti pa tādu pašu cenu, vai arī mazlietiņ dārgāku neviss divreiz dārgāku.
08.06.2012 16:52 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
1)Apakšveļa gan Rosmē, gan V.O.V.A, Rosmē bija tāda kā bildēs, VOVA atšķīrās, bet neteikšu, ka slikta, man patīk.

2)Vīnus pirku Eirovīns- bija labi. Pirku arī tāpēc, ka zināju, ka man tāds garšos.

3) Bildes attīstīju, arī nevīlos.

4) Dambo sporta kluba apmeklējums, bija normāli, bet bez kupona nepirktu no to abonementu.

5) tagad nopirku to krūšturi, kas tikai uz pupeim turās, vēl neesmu bijusi pakaļ, tā kā nezinu.

6) Zelta Boulingā biju uz kaut kādu frizētavu (RudaisMac), kur man veica kaut kādu procedūru sejai, lika rokas parafīna vanniņā un pina matos bizi, bet nu tur attieksme bija tāda nekāda - ātri izdarīt un, lai es tinos prom, bizi ar nācās piespraust, lai neizjūk, bet smuka jau bija, gandrīz vēl friziere iesnas pielaida, jo viņa bija mazliet slima. Otrreiz gan vairs neiešu tur. :)

Un vēl jau dažādas lietas pirktas, bt nevaru visu atcerēties, bet es tiešām pērku to, kas man liekas būs labā kvaitātē, jo negribas iegrābties ar kādu pakalpojumu.
08.06.2012 16:53 |

Reitings 5726
ja pērk teātra biļetes, tad tur var izvēlēties kādas vietas pirkt, vai arī automātiski iedod, kaut kādas biļetes?
08.06.2012 16:56 |

Reitings 540
Reģ: 18.11.2011
Vairs nepirkšu, bet sīkāk nekomentēšu kas un kā.
08.06.2012 16:58 |

Reitings 314
Ar kuponu esmu bijusi uz frizētavu " Venerdi" un varu teikt tikai labākās atsauksmes.
Friziere izeidoja skaistu griezumu, ņemot vērā manu vēlmi matu garumu nemainīt, turklāt tie gali, ko nogrieza tiešām bija nepilns centimetrs nevis sprīdis. Nokrāsoja arī ļoti skaistā tonī, kas kā par brīnumu diezgan ilgi arī noturējās. Kopā griezšana,krāsošana un veidošana bij nedaudz virs Ls 20 un priekš maniem garajiem, biezajiem matiem tas ir maz. :)
Esmu pirkusi kuponu arī sporta kluba abonementam, foto izgatavošanai un vēl visādiem sīkumiem. :)
Divas negatīvas atsauksmes:
Salonā "Pērle" biju uz manikīru ar Gelish laku. Pēdējais mēsls, jo pēc trim dienām man nagulaka sāka "lekt" nost no naga!
Neiesaku pirkt ceļojumus orangelife.lv, kas tagad laikam jau ir kupon.lv, arī tur sanāca iegrābties. Attieksme drausmīga vienkārši un ceļojums nekāds. ;)
08.06.2012 17:05 |

Reitings 566
Reģ: 03.02.2012
slikta_sieviete
Kāds tad tolks no Tava komentāra šeit ? :D :D :D
08.06.2012 17:09 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 01.12.2009
Parasti pērku un neviļos, gan sultan kebab , gan junge ir vnm palikuši atmiņā ar garšīgām maltītēm. Bijušas tik divas vilšanās.
1) Frizētavai kur ietilpa gan krāsojums, gan griezums, gan veidošana. Pirmkārt, kad ierados uz pierakstu 17.00 , iepriekšējai meitenei vēl griezums nebija ne tuvu galā un nācās vel ilgi gaidīt, tad neskatoties ka man visi mati bija jākrāso piedāvāja tikai saknes, jo par pārējiem esot ok un neatkāpās no sava viedokļa. Beigās vel lika par krāsu piemaksāt (kuponā bija norādīts, ja mati garāki par lāpstiņām, tad jāpiemaksā par krāsu). + griezt ar nejēdz, nu vismaz ne čolkas, visu laiku strīdējos, lai tik griež īsāk. Tagad atceroties vajadzeja tur brēku uztaisīt, nevis no šoka iziet ārā un samaksāt papildus.!
2) Par bikini vaksāciju, diezgan neakurats darbs.
08.06.2012 17:23 |

Reitings 2805
Reģ: 25.07.2011
+ salons Pērle.
Man bija kupons matu griešanai, nogriez kaut ko pilnīgi citu nevis to, ko teicu. Attieksme arī nekāda.
08.06.2012 17:26 |

10 gadi
Reitings 12254
Es pērku tikai tos kuponus, par kuriem esmu pārliecināta, ka viss būs ok!
Piemērma, esmu pirkusi kuponus uz Atlētikas sporta zāli (jo esmu staigājusi tur iepriekš un zinu, kas un kā), suši kuponus restorānā Shogun (arī esmu bijusi iepriekš), pirku apmeklējumu ar atlaidi pie ģinekologa, pie kura esmu bijusi iepriekš :) Un visi tie kuģīši misisipi un pārējie, bija ok!
Vispār man ļoti patīk citylife.lv, man šķiet, ka viņiem ir vislabākie piedāvājumi, toties superakcijas.lv - man liekas, ka tur ir zemāks līmenis un viņi tirgo nepārbaudītu uzņēmumu piedāvājumus.... :(
08.06.2012 17:34 |

Reitings 3
Reģ: 18.02.2010
Biju uz zobu higiēnu "Zobu fejā" uz Birznieka - Upīša ielas. Iesaku. Ja būs vēl akcija, noteikti pirkšu.
08.06.2012 17:43 |

10 gadi
Reitings 1057
Reģ: 06.04.2011
esmu bijusi Liepājas viesnīcā. viss super, apmierināja

pie friziera Rīgā- riktigi labi bija.. man vel papildus arstniecisko kaut kadu matu masku ielika,jo bojāti mati bija, un friziere ļoti tiešām rupīgi visu darīja man (kaut arī tā maska neietilpa kuponā)

uz veselības parbaudi - par pašu parbaudi apmierinata viss ok, bet tas pieraksts.....vājprāts, tur vnk tik daudzi, ka paši netika galā, sanāca ilgāk gaidit nekā biju pierakstita.

uun vel daudz reižu pasutijusi esmu kuponus uz edieniem - picaam, kebabiem uc. apmierinata.

pasutiju ari sushi vienreiz - omg..... 4 komplektus pasutiju un visus izmetu misenee. godavards, pat kumosu nevarēju norīt
08.06.2012 19:44 |

10 gadi
Reitings 1057
ak, jā, un arī foto izdrukas dažreiz pasutu. ideali, pa lēto sanaak :)
08.06.2012 19:46 |

Reitings 467
Reģ: 29.03.2010
Ja runa par kuponiem, man aktuāls neduadz cits jautājums - ja pērku kuponu kā dāvanu, vai CHERRY.lv kuponam var uzlikt kkādu opciju, kad jubilārs neredz cenu, par kādu kupons iegādāts???
08.06.2012 19:48 |

Reitings 385
Kādas atsauksmes par kumi.lv? Ir kāda mēģinājusi kaut ko tur pirkt? :)
08.06.2012 19:50 |

10 gadi
Reitings 1057
L B, citiem kuponiem nemaz nav rakstita cena, tikai kupona veertiba. ;)
piemeram, kupona veertiba ir 20 ls, bet tu noperc par 5, tad tev radis tikai,ka vērtība ir 20..man vismaz skiet,ka man taa daziem kuponiem bija *think*
08.06.2012 19:50 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Kuponu pirku vienu reizi un vairs nekad nepirkšu. Nopirku kuponu salonā Coretti. Griezums, krāsošana, galvas masāža + keratīna maska.

1. Krāsojot matus (viņa pirms tam neizķemmēja matus), viņai radās grūtības tos izķēmmet, līdz ar ko krāsu vienmērīgi nevarēja ieklāt. Bet tam jau nebija lielas nozīmes, jo krāsa pēc tam ātri vien izmazgājās. Biju ataudzējusi diezgan garas saknes, izskatījos "forši", kad krāsa bija daļēji izmazgāta. Krāsojot matus krāsa burtiski šļakstēja uz visām pusēm. Liela daļa pieres bija brūna.

2. Mans brālis, kurš no frizēšanas neko nesaprot, būtu nogriezis labāk. Prasīju pakāpenisku griezumu aizmugurē, bet viņa nogrieza taisni (mēģināja ieskaidrot, ka gariem matiem pakāpe neizskatās labi). Tad teicu, lai vismaz nogriež sānos (pie sejas) pakāpeniski, ko viņa izdarīja pieliekot šķēres un ar vienu griezienu nogriežot pakāpi (pirmo reizi kaut ko tādu redzēju). Vēlāk ievēroju, ka katrā sejas pusē ir dažāda garuma mati.

3. Galvas masāžas nebija vai es to nemanīju.

4. Iespējams, ka tā keratīna maska skaitījās tas balzāms, ko ielika pēc mazgāšanas.

5. Pašās beigās, kad manā sejā nebija sajūsmas, pienāca arī administratore, un tad abas čivināja: Vai cik jauki, vai cik forši, ļoti labi izskatās... utt.

6. Pēc 2 dienām gāju pie normāla friziera, kas nogrieza foršu pakāpenisku griezumu (kas izrādās, ka gariem matiem ir iespējams un pat labi izskatās :D)
08.06.2012 23:23 |

Reitings 387
Reģ: 28.08.2009
Uj, tie kuponi ir traka atkarība.
Esmu pirkusi gelish manikīrus. Vienā vietā, ja nemaldos, Studio Dekoltē, meistare ļoti steidzās, visu laiku skatījās pulkstenī, kad teicu, ka gribu vēl vienu kārtu, lai nespīd cauri lakai, kaut ko sāka bubināt, ka tūlīt nāks nākamā kliente, bet nu beigās uzlika un rezultāts bija labs, vienīgi attieksme tāda, nekāda.
Ir pirkti dažādi vitamīni, uztura bagātinātāji- tiešām lētāk nekā aptiekās.
Kebabus sultan kebabā- ļoti garšīgi un lēti.
Nesen nopirku pēdu masku ar augļskābēm, ar kuru nedēļas laikā noloboties visa liekā āda un 3 mēn pēdas kā zīdainim. Nu nezinu, jau trešo dienu pēdu āda lobās kā sēnīšu slimniecei, bet tur kur ir nolobījusies, ir super mīksta. Cerams, ka ilgstoši turēsies :D
Tikko nopirku draugam flashu par 6 latiem 16 gb, baigi normālā cena, draugs sajūsmā.
Ir pirkti visādi kafejnīcu- kino- pasākumu kuponi. Ļoti izdevīgi un vairākumā gadījumu arī rezultāts apmierinošs.
Daudzus kuponus nopērku, aizmirstu par viņiem un tad pēdējā brīdī vienkārši kādam atdodu, jo pati nepaspēju izlietot. Pērku pirkšanas pēc, vajag vai nevajag. Tā ir atkarība :D
08.06.2012 23:46 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Esmu pirkusi daudzus pakalpojumus, lielu daļu nemaz neesmu izmantojusi :D
Pēdējais bija BD iesiešana Minoltā, tiešām viss bija super, apkalpošana izcila!

Vīlos vienā frizētavā, jo friziere nerunāja latviski, bet tā kā neesmu lielas bŗēkas cēlēja, tad noraktīju to pie Rīgas piemales sindroma! :D

šodien kolēģe stāstīja. Viņa 2 reizes ir bijusi uz masieres kursiem, un viņai vadītāja piedāvāja pašancēt 1 dienu salonā apkalpojot kuponu pircējus, veicot šokolādes masāžu un aļģu ietīšanu, jo pati vadītāja neataisās kavēt savu laiku. Lieki piebilst, ka mana kolēģe šokolādes masāžu nav neikusi nekad. Tā lūk arī mēdz notikt!
08.06.2012 23:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!