Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kuponi - pieredze

Reitings 3
Reģ: 18.02.2010
Sveikas, dāmas,

Lūgums padalīties pieredzē, kā jums ir gājis ar visiem šiem populārajiem atlaižu kuponiem - kur esat bijušas, kāda apkalpošana, attieksme, kvalitāte, ko ieteiktu un ko nē. Pašai ir sanācis iegrābties... Bet ir bijušas arī labas lietas.

Iesaku:
-> pedikirs.lv - vīrietis (kas man bija pārsteigums) veic ārstniecisko pedikīru - apkalpošana izcila, īsts profesionālis, ļoti, ļoti patika, ieteica, ko un kā labāk ikdienā ar pēdām darīt utt. Lai gan šeit esmu lasījusi arī ne visai labas atsauksmes, bet man tiešām ļoti patika.
-> salonā "Dekoltē" biju uz vakuummasāžu. Jauka, pieklājīga meitene bija, izdarīja visu ļoti kārtīgi.

Mana draudzene bija šokā par Fontaine viesnīcu... Tur esot bijuši nolieti dīvāni, netīras tapetes utt. Varot redzēt, ka viesnīca ir pārdzīvojusi grandiozus tusiņus un to visu nevarot nepamanīt.

Ja atcerēšo, tad piemetīšu vēl kaut ko, tagad vairs nenāk prātā.
07.06.2012 22:57 |

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011
+ par Fontaine viesnīcu. Tā tiešām ir. Man ne visai omulīga tā viesnīca likās, bet no otras puses, tā viesnīca ir īpaša, nav tāda kā lielākā daļa.

Kuponus pērku,ja esmu pārliecināta par kvalitāti.
Pirku kuponus uz solāriju,kuru regulāri apmeklēju, žurnālu abonementus.
07.06.2012 23:04 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Par Fontein ļoti izbrīna, jo man tur nenormāāāāli patika! Varbūt numurs tāds patrāpījās..+vēl tas, ka tur visi brauc tusēt:D bet nu tas jau nav attaisnojums. Runājot par kuponiem ir dažādi, jo esmu ar tiem saskārusies gan kā pircējs, gan kā piedāvātājs. Protams klientiem jāsniedz maksimāla kvalitāte un jāapkalpo tādā pašā līmenī kā, ja būtu pircis pakalpojumu par pilnu cenu. Vienīgais pašlaik,pateicoties šai kuponu sistēmai, arvien vairāk ir tādu cilvēku, kas pieprasa, piemēram, bez maz vai par 7ls matus nokrāsot un tad vēl domā un kaulējas par šo zemo cenu un tas vairs nav normāli:D
07.06.2012 23:16 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Man fontain patīka. es arī neko īpašo negaidīju no tusiņu vietas. Mazliet pasliktināja garstāvokli netīrs ūdens baseinā un tas, ka fēns nestrādāja, bet kopuma ļoti patīka (it sevišķi viņu "zoodārzs")

Man ar kuponiem veicas. bet no draudzenes dzirdēju trīs nepatīkamus stāstus. Divas reizes viņai piegādāja nekvalitātīvas kurpes (un naudu vēl joprojam neatgrieža, kaut tas bija ziemā). un vienu reizi salonā teica, ka šāds kupons jau ir izmantots.
07.06.2012 23:20 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
man patīk kuponi :)

biju iegādājusies bistro 86 vai 89 suši.
šad tad var ieēst, bet pa lielam negaršoja + nenormāāāāli ilgi bija jāgaida. labāk no rīta pa tel.pp[iezvanīt un pasūtīt uz noteiktu laiku.

visādi kuģīši- misisipi- patika.

žurnālu abonoments.

smaržas.

ļoooti patika NewYork nails Vecrīgā. gelish kājām ar pedikīru. attieksme, darbiniecces-viss super ;)

Un jā, cenšos pirkt pārbaudītas lietas vai vismaz iečekoju atsauksmes/sūdzības :)

viss, kas ar matiem saistīts- kuponiem neuzticos!
07.06.2012 23:26 |

Reitings 132
Reģ: 22.03.2009
Pārsvarā par nopirktajiem vīlusies nebiju. Bet jā - Bistro 89 kuponi varēja būt labāki :-D

Ir pirktas kino biļetes, kas tieši noderēja,kad naudas galīgi nebija, bet filmu TĀ gribējās redzēt.

Ļoti patika Coffee In kuponi, varējām ar kursabiedreni pamielieties ar garšīgo moku,ko par īsto cenu drošvien tā arī nebūtu pamēģinājusi. Tikai diemžēl nokavēju izņemšanas termiņu un divi kuponi aizgāja pa pieskari :(

Nebija ne vainas arī fotodrukai(neatceros kurā) un vitamīniem r dzērveņu ekstraktu.

Esmu pirkusi uz vairākiem solārijiem. "Dali" un "Studio Dekoltē" pirmo un pēdējo reizi :-D

Pirkums uz Galeria Riga slidotavu bija diezgan amizants, jo nebiju iedomājusies, ka tur ir kautkāda slidenā virsma nevis ledus :D

Ļoti noderēja šitā kuponu padarīšana, kad aktīvi apmeklēju Infinity Fitness :)

Tagad tieši gribēju izmēģināt vakcāciju un manikiru, bet nezinu kuram salonam uzticēties :-D
08.06.2012 15:13 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Es esmu pirkusi kino biļetes, žurnālu abonementus, mp4.. Sāku pirkt tos kuonus salīdzinoši nesen un tā kļūst kā atkarība :D Bet nu bieži es palaižu garām, ko gribētu vēl, bet nu piedāvājums mēdz atkārtoties, tā kā nekas. Procedūras nepērku, ir savi meistari, negribas riskēt :)
08.06.2012 15:24 |

Reitings 306
Reģ: 17.01.2012
Esmu pirkusi vaksāciju un manikīru, ļoti patika, attieksme laba, tagad arī atkārtojas šī akcija, pirkšu atkal:)
08.06.2012 15:26 |

Reitings 797
Esmu bijusi 2 x uz manikīriem ar Gellish nagu laku - abas reizes patika :)
Kā arī kādu laiku staigāju uz solārijiem ar tiem kuponiem.. Kur tik es nebiju :D
Esmu pirkusi arī vitamīnus caur kuponiem..
Tagad došos uz pedikīru un gaisa zābakiem! tā lūk, tā kā mana pieredze pozitīva un nezinu ko darītu bez kuponiem...
08.06.2012 15:30 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Tā:
Vairogdziedzera USG- bija ok, tā ārste tikai tāda ar putniem izskatījās, bet par attieksmi nesūdzos.
Higiēnists- visu izdarīja ļoti labi, ilgi ņēmās un tīrīja, uzzināju arī jaunumus,ko man mana dārgā zobārste nekad nebija teikusis :@ :@ :@ kopumā labi.
Onkologs- esmu par viņu sajūsmā, ļoti foršs cilvēks, tik jautrs un laipns.
Vēl man ir masāža un solārijs. Tos vēl neesmu izmēģinājusi.
08.06.2012 15:34 |

Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
Es visvairāk vīlos tieši coffee inn kuponos. Labi, ka tie nebija dārgi, citādi būtu pavisam dusmīga! Nopirku kuponus, bet pēc kāda mēneša man atnāca epasts, ka coffee inn mainījuši savu darba laiku un sestdienās vairs nestrādā. Tā arī tos kuponus nesanāca izmantot. grr!

Bet kopumā man ir pozitīva pieredze, kuponus esmu pirkusi daudz un nekad nav sanācis tā ļoti,ļoti vilties
08.06.2012 15:36 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Es arī esmu bijusi gan pircejas, gan pārdevējas lomā. Kopš pārdevējas lomas, man ir tāda kā maza alerģija pret tiem kuponiem. Iegādājusies esmu pārsvarā preces- kāju kopšanas komplektu, lēcas, vecākiem braucienu uz Lietuvu. Viss ir bijis labi, nekādu īsti sūdzību nav.
08.06.2012 15:38 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
un kā ar frizieriem?
08.06.2012 15:38 |

Reitings 306
Reģ: 17.01.2012
Seductive, kas vainas pārdevējas lomai?
08.06.2012 15:39 |

Reitings 1531
Esmu pirkusi Zsvētku dāvanā Lindas Leen CD un DVD. Daudz solārija apmeklējumus. Pēdējais atklājums ir Oxy club- ļoti jauka apkalpošana un solāriji tiešām iedarbīgi. Sākoties rudens sezonai domāju, ka iešu uz turieni arī bez kuponiem. Tad biju arī uz izrādi Alu cilvēks. Daudzi toreiz bija neapmierināti, jo garā rindā bija jāgaida, bet es biju rēķinājusies ar tādu lietu un biju ieradusies laicīgi.
Ā vēl es biju pie friziera ar kuponu :D Labi, ka vajadzēja tikai pašus galiņus, nevis kko ekstra :D
Arī Rosmes apakšveļu esmu iegādājusies, kebabus.
Vēl esmu iegādājusies vienu dāvanu, kuru pagaidām vēl nevaru skaļi teikt, jo tas cilvēks, kam tā tiks dāvināta, reizēm iegriežas cosmo un zin, ka es slēpjos zem šī profila :D
Kopumā kuponu iespēja man patīk, jo varu krietni ietaupīt uz vērtīgām un vajadzīgām lietām :)
08.06.2012 15:40 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Esmu pirkusi

Gelish manikīru - bija ok kaut kāds salons vecrīgā nosuakumu neatceros

Solārijus - tur gan kā kur... bija Studija 9 tur kā pie bomžiem likās, lai gan centra salons. bet ir bijuši kuponi uz solārijiem kur tiešām ok saloniņos un solāriji jauni utt...

biļeti uz bērnu izrādi - bija forši

žurnāla IR abonamentu

foto izdruku - nezinu kāds rezultāts vēl neesmu bijusi pakaļ...

zivtiņu manikīru un zivtiņu vannu - nezinu par rezultātu, bet man patīk, ka tās mazās radībiņas čubinās... :)

Vispār pērku tikai pakalpojumus, vai ja patiešām redzu, ka ir lētāk, jo daudziem priekšmetiem tur ir dārgākas cenas nekā ,piemēram, pasūtot kādā interneta veikalā...
08.06.2012 15:41 |

Reitings 1531
Ā, jā un uz Lietuvu es arī esmu braukusi. Uz Nidu. Šī ekskursija varēja būt labāk noorganizēta.
08.06.2012 15:42 |

Reitings 1149
Reģ: 27.04.2009
esmu pirkusi visdažādākos piedāvājumus, pārsvarā pērku tikai tādas lietas, kur zinu kāda ir īstā vērtība lietai vai pakalpojumam.
Bet nu vienreiz nopirku vaksāciju bikini zonai, salonā uz Tallinas ielas(gandrīz krustā ar Čaka)
drausmas, vaina jau noteikti ir darbiniekā, nevis pašā salonā, bet nu man tāāāāā sāpēja. un arī izrāva neakurāti :/ tā ir, ka krāpj savu meistarīti. Tā bija mācība. Nekad nemainīšu savu meistarīti))
08.06.2012 15:48 |

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011
Meitene ar kristāla kurpīti, es ceru,ka tas kupons ir man. :D :D :D :D
08.06.2012 15:48 |

Reitings 368
Reģ: 12.04.2011
corretti, bikini vaksāciju nevienai neiesaku, novaksēja tikai priekšu :D kā arī viņu frizieres uz kuponiem ir tikai mācekles.
08.06.2012 16:02 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Man kā kuponu piedāvātājam jāsaka, ka tur tās cenas tiek nesmuki veidotas. Zinu virtuvi un tas arī viss. :D Bet nu, tas ir bizness, un bizness jau pats par sevi nav godīga spēle. :D
08.06.2012 16:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits