Diskriminācija chatroulett`ē.

Reitings 146
Reģ: 07.06.2012
Šitas nebūs par mantību izrādītājiem, ar kuriem daudziem saistās video čatu portāls. Es tīras ziņkāres pēc vēlējos uzzināt ko jūs domājat par tam meitenēm kuras ieraugot pretī meiteni, uzspiež uz next. Es personīgi nesaprotu to diskrimināciju, man tas liekas stulbi un nesabiedriski. Vienu reiiz tikai sastapu tur draudzīgu,17 gadus vecu meiteni no Krievijas kura "neuzmeta" man. Varbūt pat kāda teiks, ka tas ir stulbi vispār tur sēdēt, bet gadās man kādreiz tik garlaicīgi vakari. Nesaku, ka tur regulāri sēžu, bet nu kad sēžu, tad gadās tādi kadri. Varbūt jums gadījies kāds kuriozs tur ?

Ja kas, atvainojos, nezinu, vai tāds raksts bijis. :)
07.06.2012 19:56 |

Reitings 220
Reģ: 28.10.2011
chatroulette ir mans februāra hits!
Noskatījāmies ar draudzeni šo video:
http://www.youtube.com/watch?v=LD3FOvhbnG4
un sapratām, ka mēs arī gribam kādu nakti pačatot. Lai gan tajā saitā nosēdējām vienu nakti, viena es tur nesēdētu, bet domāju ka ar kādu kopā varētu atkārtot! Protams, tik daudz dzimumlocekļu, šķiet, es neredzēšu visu savu atlikušo mūžu, bet bija arī tiešām jauki cilvēki! Piemēram, pusis ar meiteni no vācijas rādija savas shuffle moves pie LMFAO. Tad ar puisi no Tunisijas, kurš Kanādā mācās par ārstu sanāca interesanti parunāt. Bet nu vakara favorīts bija DJ's no Nīderlandes. Savā Iphone rādija mums bildes kur viņš ar Deividu Guettu (!), nospēlēja mums dažus no saviem mix. Ilgi bija jāmeklē, bet sakarīgi cilvēki arī tur ir!
07.06.2012 22:24 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
Ui, no nīderlandes nāk visi krutākie dīdžeji , viņiem tur kaut kas ūdenim klāt noteikti piemests ^^
07.06.2012 22:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits