Kāpēc? :D

Reitings 43
Reģ: 21.03.2012
Kāpēc vīriešiem nepietiek ar vienas nakts sakaru? :D Vai arī viņi to vienkārši nevēlas saprast..... + ir samērā liela gadu starpība, un ,vai tiešām vajag ieciklēties uz vienu personu, lai tač iet un medī tālāk! :)
07.06.2012 14:53 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Dārgā Šeila, man tiešām ir vienalga, ar cik vīriešiem guļ sieviete, tā ir katras pašas darīšana, bet, ja Tu prasi mūsu viedokli par SAVU situāciju, tad mēs arī izsakām savus viedokļus par TAVU situāciju un mēģinām modelēt dažādus variantus. Protams, ka nezinām, kā Tev tur viss notiek, cik daudz un ar ko, tieši tāpēc šeit tiek pausti tik daudz un dažādi viedokļi. :) Forums. Samierinies, ka visas nekad neglaudīs Tev un citām pa spalvai. :)
07.06.2012 16:24 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Šeila, ne tikai vīriešiem tā ir. Arī sievietēm tā ir, un droši vien, ka vēl biežāk nekā vīriešiem.
Ko tad cilvēkam darīt, ja pēc seksa iemīlās Tevī? Varbūt pirms vai pēc viena vakara attiecībām neesi kārtīgi viņam pateikusi, paklau, šitā būs pirmā un pēdējā reize ar tevi, nemaz nemēģini mani trobelēt pēc tam.
Vecumam vispār šajā sakarā nav nekāda starpība!
07.06.2012 16:29 |

Reitings 20
Reģ: 05.04.2010
Šiela - neņem galvā, neviena jau tagad neatzīsies, ka arī viņām tā ir bijis. Man gan, ir bijis vienas nakts sakars un nekad mūžā nepateikšu, ka to nožēloju. Skaisti, labi un patīkami abiem. :)
Grin jau kaut ko airāk noteikti tāpēc, ka bija labi. Priecājies, bet ja nevēlies - pasaki kā ir ;)
07.06.2012 20:09 |

Reitings 146
Reģ: 07.06.2012
Man ir bijis nakts sakars, jā, bet esmu tik jūtīga, ka to nožēloju. Neguvu no tā labuma, sekss man nav galvenais.
07.06.2012 20:20 |

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Īstenībā, nebiju dzirdējusi, ka vīrieši tā var pieķerties. Domāju, ka viņu tādu ir ļoti maz. Parasti visi ar skaistiem vārdiem, dažiem randiņiem mēģina ievilkt gultā, un pēc tam - neapvainojies, Tu esi forša meitene, bet neesmu gatavs attiecībām.

Un forumā katrs izsaka savas domas, un ja neesi 14gadus veca meitene tad vienkārši neņem galvā, un necepies tik traki!
07.06.2012 20:28 |

Reitings 368
Reģ: 13.01.2010
Nu ko lai saka- priecājies, ka vīrieši tevi grib!
Un, ja raksti par lielo gadu starpību- jāsaprot, ka viņi ir vecāki, ja?
Varbūt tāpēc arī grib tevi, jo esi jauna...
07.06.2012 20:33 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Tā vien šķiet, ka diskusijas autore grib vienkārši palielīties. A ko tev ieteikt, ko tu gribēji ar to pateikt, nesaprotu?!
07.06.2012 20:46 |

Reitings 457
Reģ: 30.01.2012
Meitenes, esmu šoreiz šokā, par ko jūs tā uzbrukāt autorei?
Man gan nav bijuši tādi vienas nakts sakari, bet ir bijuši tādi, ar kuriem viss ir noticis pēc pāris randiņiem un tad viņi paceļ cepuri :) Bet tas ir ok, es viņus nenosodu, jo tajā brīdī jau sex bija abpusēja vēlme, un tas jau neuzlika viņiem par pienākumu just pret mani kādas saistības :) Bet es zinu gadījumus, kad pēc vienas nakts sakara arī apprecas :)
07.06.2012 20:49 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Es ar nesaprotu,par ko visas sacepās... Kad izšķīros no sava ex,man arī bija pāris one night stand ar paziņām,ko caur draugiem iepazinu,jo attiecības galīgi negribēju un negribu vēl joprojām.... Numuru tam puisim nedevu,bet pēc 3 mēnešiem šis uzradās kā no zila gaisa novēlies un sāk mani aicināt uz randiņiem un stāsta,ka grib nostabilizēties un meklē meiteni nopietnām attiecībām... nu johaidī,ko tādu toč nebiju gaidījusi. tak abi dabūjām tajā vakarā,ko gribējām un ejam katrs savu ceļu. :D Maigi viņu atšuvu un pateicu,ka pagaidām steigties negribu... Bet tiekamies tāpat... tāpēc arī īsti nesaprotu,ko man tagad domāt,kā rīkoties...
07.06.2012 21:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits