Vienkārši ēdieni

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
Sveikas!

Atzīšos, ka esmu viena no tām meitenēm, kurai nekad līdzšinējajā dzīvē nav nācies pagatavot kārtīgas pusdienas/ vakariņas. Parasti pati iztiku ar jogurtu/biezpienu/pelmeņiem/ceptiem kartupeļiem/olu vai kaut ko līdzīgi ātri pagatavojamu. Arī mana mamma mājās nekad nav aizrāvusies ar kulinārijas brīnumiem, tāpēc nav bijusi iespēja novērot kā pagatavot kādus vienkāršus ēdienus.

Bet lieta tāda, ka nu sākšu dzīvot kopā ar savu draugu. Un kā jau vīriešu kārtas pārstāvim viņam noteikti nepietiks dien dienā tikai ar cīsiņu un biezpiena pusdienām. Sākumā gan nedomāju stundām šmorēt, izmantot sazin kādas tur īpašas garšvielas un sastāvdaļas un beigās saprast, ka piedega vai vienkārši nav ēdams. Taču arī cepti kartupeļi drošvien pēc pāris dienām apniks. Tādēļ jautāju jums- kādus vienkāršus un salīdzinoši lētus ēdienus jūs parasti gatavojat mājās?
07.06.2012 11:30 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
vienkāršākais ir paņemt gaļas fileju, pēc saviem ieskatiem , kas garšo, sagriez šķēlēs, apcep uz pannas ar sāli un pipariņiem, kopā ar sīpoliem un ķiplokiem.Piedevās - vārīti vai cepti kartupeļi kā vēlies, vai makaroni, rīsi.. un salāti, ja vēlme.
07.06.2012 17:39 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Kāpostu tīteņi, cik zinu, ir čakarīgākais ēdiens. :D
Es jau laikam nebūšu tas īstais cilvēks, kas var tā tiešām palīdzēt, pati netaisu ēst, bet, ko man tagad ļoti gribētos - kartupeļi ar maltās gaļas mērci. mmm. Mērces dažādas vienkārši jātaisa. :) Kartupeļi, rīsi, makaroni, griķi. Katram var kaut ko pielikt klāt. Lai veicas.
07.06.2012 19:05 |

Reitings 90
Reģ: 06.06.2009
Meitenes, kā garšo avokādo un kā to labāk izmantot, kur pievienot? :)
07.06.2012 21:17 |

Reitings 636
Reģ: 29.01.2009
Man avokādo garšo nedaudz pēc riekstiem :D , krēmīgs, lieku salātos , sushi, maizītēs, var taisīt avokādo mērci u.t.t.
07.06.2012 21:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits