Apvārīju kāpostu veselu , ņēmu pa lapiņai nost, izvārīju rīsus, taisīju pildījumu - maltā gaļa + rīsi + sāls + pipari, samīcīju visu , tad tinu visu iekšā kāposta lapā, katiņā ieliku pāris izvārītās kāpostu lapas ,lai visu apakšu nosedz( tas ,lai nepiedeg tīteņi, kas būs apakšā), liku pirmo kārtu ar tīteņiem katiņā, izkaisīju pa virsu viņiem sarīvētus burkānus un uzliku sviesta piciņas, tā ar katru kārtu, cik nu sanāk. Kad viss sakārtots katlā tad lej ūdeni , tā lai nosedz tīteņus, tad vāra, kad gandrži gatavi sajaucu bļodiņā krējumu + tomātu mērci + malziet sāls un pipari, man ūdens nebija pietiekami iztvaikojis tāpēc atlāvos noliet mazliet, nezinu vai tā dara, bet nu jā, tad lēju pāri to mērcīti , pasutināju un gatavs. :)