Es aizgāju pēc paziņas iniciatīvas, teikšu godīgi, ka vairāk vienkārši intereses, šova dēļ aizgāju, ar lielu skepsi, bet protams ļāvu runāt, neko neizrādīju. Pat tad, kad viņa atvēra kādu mazu nobružātu grāmatiņu krievu valodā, kur bija kas rakstīts par to, ka katram cilvēkam esot dzīvē cikli sadalāmi ik pa 7 gadiem un diezgan konkrēti stāstīja, kas katrā tur mainās.
Tas bija laiks, kad štukoju, ko darīt - braukt porm vai baidīties. Nepaņēmu no zīlnieces neko, pati vien izlēmu, ka braukšu. Pirmais, ko viņa man apsēžoties un paskatoties vien rokā sacīja - sapņu prinču nav, Tev pašai viss būs jāsasniedz ar savu darbu. Vispār jau prātīgi.
Ka nebūšot mans īstais, varu ko veidot, izklaideties, bet līdz galam tas tomēr ne man, es precēšoties divreiz, vecumu nosauca.
Vienīgais, kas mani drusku aizķēra, ka viņa pēc kārtīm pateica, ka man tēvs miris, bet savādak vienkārši uztvēru kā parunāšanos ar vecāka gājuma sievieti par dzīvi un attiecībām, par sevi stāstīja, man pat gribējās teikt, lai met tās kārtis pa gaisu un mēs varam vienkārši iedzert tēju un parunāties, neko nezaudēju, neko neieguvu. Vienīgi nācās domāt par cilvēkiem, kas tam tiešām arī vārds par vārdam noticētu un šajā gadīumā paliktu, nebrauktu... tad tā skumji palika. Man pat tas iedeva impulsu.... pretējā virzienā, ha.