Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kopta sieviete

Reitings 7
Reģ: 06.06.2012
Ar ko jums asociējas vārdu salikums ''kopta sieviete''?
06.06.2012 14:35 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Nu, tas ko Spotorno pateica tātad nozīmē to, ka koptas ir tikai cacas. Kas savukārt, pamato manis teikto, ka īsi, veseli, tīri nagi neskaitīsies kā kopti, bet kaut kāds pārspīlēts manikīrs, kā minimums franču, sliktākajā gadījumā pieaudzēti nagi skaitās kopti.
Vārdu sakot, sapratu tikai to, ka nevēlos neko kopīgu ar šo terminu "kopts". Uzskatīšu sevi par nekoptu turpmāk. :D
Manuprāt kopts ir kopts, bet elegants, pašpārliecināts ir pilnīgi citi termini, kas te kaut kā jocīgi iejaukušies ne gluži pa tēmu, bet kā jau viena cita meitene rakstīja, ka interpretācijas var būt dažādas, tad nu laikam jau tā ir.
07.06.2012 16:23 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Lou, nedaudz pārspīlēji manu interpretāciju. Nerakstīju par nagiem, ka tiem jābūt ar sazin kādu manikīru. Nagi ir vispār pakārtota lieta, piemēram, es neievēroju cilvēku nagus, ja vien tie nav Krūgera garumā vai patiešām netīri un sagrauzti... man vispār cacu stils nepatīk, bet elegance - jā. Elegance ir mans etalons, tāpēc ar to iespējams pārāk aizrāvos :)
08.06.2012 02:05 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
p.s. Vai Midltone ir caca? Midlotne ir viens no maniem sieviešu koptuma etaloniem... un tāda stila favorītu sieviešu man vēl ir kaudzīte!
08.06.2012 02:06 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Spotorno, skaidrs, es tā padomāju jo minēji to piemēru starp kādas alternatīvas subkultūras pārstāvi un to eleganto dāmu.
08.06.2012 02:10 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
gribeeju pieziimeet, ka alternatiivo subkultuuru paarstaavji meedz pieveerst sev pat daudz vairaak uzmaniibas, nekaa elegantaa stila piekriteeji. kaut vai par piemeeru panjemam garmatainu metaalistu ar garu baardu - mati, baarda tiek ik dienas mazgaati, baroti ar balzaamiem, baarda regulaari ieveidota, melnaa nagulaka vienmeer kaartiigi uzklaata utt.
panki, metaalistes meitenes un alternatiivaa stila piekriteejas ar spilgtaam matukraasaam reti kad staigaa ar ataugushaam sakneem (atskaitot rock look , kur ir speciaali kraasots taa, lai saknes izskaataas ataugushas peec balinaashanas) un kraaso matus ik nedeelju, jo matukraasas mazgaajaas aaraa ljoti aatri. kaa arii atrast aksesuaarus, apgeerbu ir smags darbs. nav taa, ka ieej iepirkumu centraa un viegli atrodi piemeerotas lietas, jo lielaakoties veikali seko modes tendenceem. gotiskais meikaps prasa daudz lielaaku precizitaati un piepuuli.
08.06.2012 02:20 |

Reitings 453
Reģ: 29.01.2009
Nelasīju visus komentāru , tāpēc noteikti atkārtošos .
Kopta sieviete -
*veselīgi mati ( tīri , aplīdzinātiem matu galiem)
*labu sejas ādu un ādu vispār - tvirtu .
*labi attīstītu ķermeņa muskulatūru ( es nedomāju uzkačātus muskuļus , bet muskuļus kuriem ir normāls tonuss , lai sieviete neizskatās mīksta , bet tvirta)
* sakoptiem nagiem
*tīriem apaviem

Un pat galvenais , lai viņa ir sakopta nevien ārēji , bet arī iekšēji - harmoniska , inteliģenta, gudra. Jo ko dod maksimāli sakopta āriene , ja patiesībā esi tukšs cilvēks ?
Man pašai ļoti patīk gudri cilvēki , kas spējīgi diskutēt par literatūru , valstī notiekošo un pamatot savu viedokli .
No cosmo foruma man tāda liekas Sliktā sieviete ( ja pareizi atceros niku) viņai , manuprāt , piemīt viss manis minētais.
08.06.2012 09:35 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits