kopta sieviete

Reitings 7
Reģ: 06.06.2012
Ar ko jums asociējas vārdu salikums ''kopta sieviete''?
06.06.2012 14:35 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Es nerunāju par mākoņiem :D Pilnīgi saprotu, par ko jūs runājat, un tas galīgi nav forši. Pusmetrs reāli ir tad, ja esi pagadījies cilvēka privātajā laukā. Un arī par manikīru piekrītu, man arī patīk īsi novīlēti, glītas formas nadziņi, bez kutikulām... Nekas ekstraordinārs, manuprāt.
Vienkārši es to koptumu ievēroju tad, kad redzama ir kaut kāda pievienotā vērtība. Nevis vienkārša duša, bet duša ar mitrinošu krēmu, kā dēļ āda izskatās mitrināta un laimīga; nevis vienkārši nokrāsoti mati (ja tas ir vispār nepieciešams), bet mati tonī, kas tiešām piestāv un izceļ sievietē to labāko... un tā es varētu turpināt. :)
Bet nu ok, man patīk, ka ir dažādi viedokļi :D :)
06.06.2012 22:11 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
switched on, nu ja, bet tas ko tu teici jau arī skaitās pie normas, kaut vai sakopta āda nenozīmē tikai tīru ādu, protams, ka tai jāizskatās veselai, tajā skaitā arī mitrinātai. Tādā ziņā, es protams, arī visam piekrītu.
Vienīgais, kas mani šajā diskusijā pārsteidza bija tas, ka koptas ir tikai tās, kurām ir daudz naudas un kaut kādas slavenības/prinču sievas. :D Tām slavenībām ir citas prasības, jo jābūt fotoaparātu un kameru priekšā, protams, ka publiskas personas pašas arī kosmētiku neuzklāj, tādēļ viņām ir vizāžisti un personīgie frizieri, kuri sagatavo šādiem izgājieniem.
06.06.2012 22:15 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Manu draudzeni Lieni Tu nepazīsti, tapēc neminēju.
06.06.2012 22:17 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Par smarzaam runaajot-atceros ,ka mums ar viiru bija jaaiet aaraa no zaales operas laikaa Latvijaa!Man bija tik loti zeel viira,jo vins tiesaam vienmer grib apmekleet kaadu pasaakumu Latvijaa,kaa operu ,teaatri utt-nebija izturama taa smarzu daudzveidiiba,dazadiiba!Mees neesam pieradusi seit pie tik trakiem kokteiliem!:DTo taa juut ,ka braucu maajaas...iipasi pirmaas dienas...!Te nekad uz darbu nevar iet sasmarzojies,pie aarsta arii-nekaadas smarzas...!Tas ir laikam loti pareizi vienaa zinaa,jo cilveeki ir loti paarsaatinati ar visaam sinteetiskaam smarzaam...kluvusi nenormaali alergiski...!
06.06.2012 22:21 |

10 gadi
Reitings 3987
Lou, cik pārskrēju tam, ko meitenes rakstīja, daudzas minēja, ka galvenais, lai sieviete ir tīra. Katram savs, bet to es neuzskatu pieminēšanas vērtu :) Nu, un, ja tā godīgi, to koptumu tomēr tā paskatoties uz garāmgājējiem var ievērot, un tāda regulāri mitrināta, laimīga āda man acīs krīt reti. :D Starp paziņām tomēr mazākums krēmojas regulāri.
Ak, dies, es izklausos pēc stalkera :D
Jauku vakaru! :) man apnika piņķerēties ar vārdu interpretāciju :D
06.06.2012 22:25 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
sejas aadas staavoklis ir striidiigs jautaajums. zinu vienu meiteni, kurai diemzeel ir ekzeemas uz sejas. taatad juusupraat vinja ir nekopta? manupraat, nekopta seja ir tikai taada, kur uusas nav izraveetas, aizaugushas uzacis un ir melnas poras pa visu giimi. sejas gludums diemzeel ne vienmeer ir atkariigs no kopshanas. pie vainas var buut gan slimiibas, gan hormonaalais disbalanss, gan alergijas.
06.06.2012 22:31 |

Reitings 16208
Switched on-viss ok:)-es ,piemeeram, loti labi sapratu domu,ko gribi teikt-tava koptaa sieviete ir arii laimiiga...izgaro taadu ,teiksim komfortu,ko devusi apmierinaatiiba visaa...tomeer jaatziist,ka kopta sieviete var buut arii beigusi nakts dezuuru slimniicaa... iet maajaas no darba ,savedusi sevi kaartiibaa peec loti gruutas dienas....Viirs knapi juut, ka vinai vispaar bijusi gruuta dezuura...!Taadas sievietes prieksaa es nolieku cepuri...:)
06.06.2012 22:35 |

Reitings 20
Reģ: 05.04.2010
Nu ziniet ko, sanāk, ka reizi mēnesī, veselu nedēļu esmu ļoti nekopta sieviete :D kāds kauns.

Katru mēnesi apmeklēju vaksācijas kabinetu (tikai un vienīgi, citi palīglīdzekļi ir izslēgti manā gadījumā), kas nozīmē, ka vismaz nedēļu es staigāju spalvaina, jo matiņiem priekš vaksācijas ir jābūt noteikta garuma, kas nozīmē, ka man tie jāataudzē. Nu piedodiet, staigāju kā mērkaķis :D

Par manikīru un pedikīru - pilnīgi piekrītu, taču arī mati mani mazliet šeit biedē. Latvijā dzīvojot man bija friziere, kā teikt tieši maniem matiem, taču kopš esmu UK, nespēju sev atrast frizieri, kura spētu valdīt manus matus. Kas nozīmē, ka matus griežu tikai reizi pusgadā, kad esmu LV. hmmm, lai gan par šķelšanos īsti nespētu sūdzēties arī, bet tomēr, krāsoju pati!

Diān, arī mani mocīja pumpas, biju lielā šokā, kad ome no senām receptēm ieteica - mizojot gurķi, noslauki savu seju ar mizu, tā teikt, sulīgo pusi :) Pirms to dari pārliecinies, ka seja tīra no visādiem līdzekļiem un dienas putekļiem. Pēc pirmās reizes nepalīdzēja, taču 2-3x nedēļā un varbūt redzēsi izmaiņas. Kā lai saka, nevaru ieteikt, jo nezinu, vai arī tev tas palīdzēs, taču tāda pieredze bijusi man. (Tas tikai nozīmē, tagad būs vairak jāēd gurķi :D )
06.06.2012 22:45 |

10 gadi
Reitings 3987
Emmanuelle, jā, paldies, Tu tiešām saprati :D
Man liekas, ka tāda ir arī sievietes sūtība vienmēr būt valdzinošai ēsmai. Rūpes par sevi tīri emocionāli audzē to iekšējo sievišķību. Skaistumkopšanas rituāli ir tāda sievišķīga meditācija, un tas iekšējais, izkoptais sievišķības starojums runā pirmais pirms visa vizuālā.
Jā, ja mieru, sevi lieliskā formā un laimīgu ģimeni izdodas saglabāt arī pēc smaga darba, tad, protams, tā jau ir Sieviete ar lielu S. Bet, ja godīgi, es tomēr gribētu, lai nevienai nevajadzētu strādāt smagus darbus, lai katra varētu veltīt sev gana daudz laika, tad arī vīrieši būt laimīgāki un pasaule labāka :D :)
06.06.2012 22:57 |

Reitings 224
Reģ: 27.05.2012
Gypsy, varbut pamegini atrast kadu latviesu frizieriti UK. Es pirms tam gaju pie anglietes viena unisex frizetava, bija ok, bet es prasiju tikai dry cut, bez mazgasanas, tikai prieks galinu aplidzinasanas, samaksaju £10. Ar mazgasanu, protams, butu dargak. Vispar labak pastaigat pa saloniem un atrast tadu, kurs pienemams, jo cenas var tiesam svarstities, bet, lai aplidzinatu galinus nekadu kruto frizetavu nevajag. Es ari pati krasoju, man patik "superdrug colour performance" krasas.:)
06.06.2012 23:07 |

Reitings 20
Reģ: 05.04.2010
Bournville, pagaidām savā apkārtnē esmu izstaigājusi 3 frizētavas, es neteiktu, ka ir ļoti slikti, bet arī sajūsmā īsti neesmu. Nezinu, varbūt mēness nepareizi stāv, vai mati tādi kašķīgi, bet paldies, nebiju iedomājusies par "dry cut". :)
06.06.2012 23:17 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Manuprāt, šodien tas "koptuma" standarts ir paaugstinājies. Par elementāru koptumu tiek uzskatītas higiēnas prasības, bet kā otrā puse tomēr ir tas koptēls, kas tiek radīts. Piemēram, ja salīdzina kādu subkultūras frīku pārstāvi ar drediem, pīrsingiem malu malās, tetovējumiem, pārspīlēto make-up ar glaunu lēdiju - smalkā vai vienkārši elegantā apģērbā, skaistiem matiem, mērēnu kosmētiku, tad šodien nerodas šaubas par to, kuru no šīm dāmām uzskatīs vairākums par koptu, lai arī frīks arī ievēro higiēnu un ģērbj tīru apģērbu...

Vārdu sakot šodien cik novēroju par koptumu tiek uzskatīts vairāk koptēls - glauns, elegants, sievišķīgs (ja runājam par sievietēm), skaisti mati, āda utt.
07.06.2012 00:45 |

Reitings 308
Reģ: 10.05.2012
Koptumu laikam katra vērtē arī saistībā ar sauvu gaumi, es tā secinu!!!
Jā, Eiropā sievietes pārsvarā krāsojas minimāli vai nemaz, bet es neesmu no dabas ne grama pievilcīga dabīgi, lietoju pietiekami make up, lietoju tonālo lai nolīdzinātu sejas toni un krāsoju melnas acis apmēram kā Cheryl Cole, jo man patīk un jūtos tā labi, bet tāpēc acīmredzot es esmu nekopta jo krāsojos pārspīlēti :D Krāsoju matus 2x mēnesī, bet mini saknītes redzamas jau pēc 20 h, 2 nedēļu laikā man ataug kāds pus centimetrs, tātad arī esmu nekopta! :D

Un kad man bija balināti mati, ko tikai neliku iekšā, katru dienu mazgāju, veidoju, bet tāpat viņi bija sausi, nobojāti un pūkaini. Reāli liku iekšā daudz naudas un laika, ļoti kopu, bet paskats nekopts! To pašu var teikt par pumpām, ir gadījumi kad cilvēks kopj, bet tas nav redzams, pastāv kādas problēmas, ko nevar pasēpt!

Man gan patīk meitenes, kas ļoti pucējas, es neuzskatu izteiktu sapucētību (vairāk nekā liela daļa ikdienā atļaujas) par nekoptību, tas ir gaumes jautājums! Kas jums pārspīlēti, tas citam tieši laikā!

Agrāk satraucos ko citi domās, bet sapratu, ka nav vērts :D Vienmēr būs kam nepatiksi, tā ka galvenais lai pašām patīk spogulī skatīties!
07.06.2012 08:32 |

Reitings 98
Reģ: 26.04.2011
diān - ja tev ir tik liela problēma ar pumpām, iesaku vienu paštaisītu receptīti.
ja tev ir kkur pieejams tas laksts stīga, nu puķe, tad tieši vienu garu stīgu sagriez pa gabaliem samet burciņā, un kādus 50g šnabīti un tik pat ūdeni,ļauj lai vis kādas 5dienas pastāv, un tad no rītiem un vakaros smērē seju ar to šķidrumu,redzēsi cik daudz netīrumi un visādas lietas nāk nost. man palīdzēja ļoti labi.
unun plus aptiekā pārdoas tāds krēms,kas ir kā tonālais,un viņš tieši ir prekš tādas sejas ādas,un viņš labi dziedē
07.06.2012 08:35 |

Reitings 7
Reģ: 06.06.2012
Monta,piedod,bet es nesapratu kads augs.. :(
07.06.2012 09:15 |

Reitings 243
Reģ: 29.01.2009
Diāna
Pieņemu, ka monta kārkliņa runā par zelta stīgu.
07.06.2012 10:25 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
1)Skaistiem,koptiem matiem,nav nozīmes gari vai īsi,galvenais-kopti un gaumīgi ieveidoti
2)Kopti nagi.Nevaru ciest ''nodrupušu'' nagu laku,tad labāk vispār nekrāsoti
3)Tīru,gaumīgu apģērbu
4)Iesauļotu ādu
5)Tīru,koptu sejas un ķermeņa ādu un galvenais mitrinātu
6)Bez liekā svara.Sieviete,kas nodarbojas ar sportu,neēd visu pēc kārtas.Te neiet runa par sievietēm,kurām no dabas skaista figūra un kuras var ēst visu,ko grib,nepieņemoties svarā
7)Skaistiem apaviem
8)Tāda,kas prot pie apģērba pieskaņot aksesuārus
9)Mazliet,nepārspīlējot uzkrāsojusies
10)Bez liekā apmatojuma
11)Ar patīkamu smaržu,bet nepārspīlētu
12)Koptām kājām (besij,kad meitenes uzģērbj tik tiešām smukas augstpapēžu kurpes,bet kājām ir raupji,nekopti ''papēži'')
13)Koptām,izraustītām uzacīm
07.06.2012 10:56 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
Nelasīju visus komentārus, bet manu prāt kopta sievietei ir ne tikai jābūt tīrai ar saskaņotu tērpu, frizūru, aksesuāriem u.t.t., bet ir jābūt arī koptai valodai, stājai, kustībām, jābūt pieklājīgai u.t.t. Domāju, ka nebūtu diezko labs skats ja skaista sieviete tīrās drēbēs, viss ir saskaņots, skaista frizūra un grims, bet košļā košļeni, teikuma vidū paska pa kādam rupjam vārdām un šļūkā ar līku muguru. :p
07.06.2012 11:14 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
lasot gan nesaprotu, kādēļ koptums tiek uzsvērts tieši ķermenī. man šķiet, ka šis ķermeņa kults mūsdienās ir tik ļoti pārspīlēts, ka tālāk jau grūti ..

tad nu pievienošos par to, kas man skaitās kopta sieviete un cilvēks kā tāds..
1. - kopts prāts. izglītots un neaprobežots. līdz ar to liela daļa no tā, ko te min meitenes (higiēna, tīrs un kopts ķermenis un apģērbs), šķiet pašsaprotams.

nu un tas arī viss :D pārējais jau, manuprāt, ietilpst citā kategorijā. sievišķību ar smaržu mākoni un "saskaņotu un elegantu apģērbu" neuzskatu par sinonīmu koptumam;

vienu man gribas sacīt - mūsu meitenēm (šeit es domāju gana šauro baltijas reģionu) ir ļoti jāstrādā tieši pie morālās sakoptības. neviens man neieskaidros, ka meitene ir kopta, ja viņa arī par to savu koptumu un pašlabumu un citu noniecināšanu tālāk neredzēs. sevišķi, ja vēl spējīga uzskatīt cilvēkus ar pumpām vai sašķeltiem matu galiem par nekoptības pazīmi ... jo cilvēku un situāciju taču ir tiiiik daudz.
07.06.2012 11:30 |

Reitings 16208
Spotorno-man patika tava doma,bet tu vairaak tomeer runaa par eleganci-tava otraa sieviete vairaak ir eleganta!:)
07.06.2012 16:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits