1. Matiem vajadzetu but tiriem, lai nebutu ataugusas saknes. Ari galiniem vajadzetu but nolidzinatiem. Uzacim ari vajadzetu but izraustitam.
2. Tiri, neapgrauzti, sakopti roku nagi.:)
3. Sakoptas pedas-lai nebutu ta cieta ada uz papeziem, pedikirs.
4. Gludas kajas. Esmu redzejusi, matini izlidusi caur zekubiksem, neizskatas diez ko labi.
5. Gludas paduses bez matiniem-ari viriesiem.:)
6. Zobi tiri, savesti kartiba.
7. Gaumigs, tirs, nesaburzits, saskanots apgerbs un aksesuari, apavi.
8. Par sejas adu nezinu, ko lai saka. Ja uz sejas ir paris putites, tad nevajag no musas uzpust ziloni, bet, ja sejas ada ir tiesam loti problematiska, tad gan nav labi. Man ari sejas ada nav parak laba, bet tagad, kad esmu atteikusies loti trekniem produktiem un edieniem, kuri satur sokoladi, paliek labak. Laimigas, kuras var est sokoladi bez uztraukumiem...:( :D
Par lieko svaru gan nepiekritu, ir redzetas glitas, koptas apaligas meitenes, un koptas ne tikai areji, bet iekseji, ja ta var teikt, bet ir redzetas karnas, kuras izskatas pabaisi. Man, piemeram, Adele skiet gana skaista, kopta sieviete. Es domaju, ka pieludzeji vinai netrukst, kaut dzirdeju, ka vinai tagad ir draugs. Pasaule butu garlaiciga, ja apkart butu tikai kalsnas, vai tikai apaligas sievietes.