Kā būt vienreizējai

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Es bieži domāju ,ka neesmu gana izskatīga, gana laba, vienmēr sev kaut kur piekasos, pirms dažiem mēneiešiem runāju ar klases manuprāt izskatīgāko puisi (savu bijušo draugu :D ) un viņš izveidoja klases skaistāko meiteņu top 5 -mani ieliekot 2. vietā (piebilstot ,ka par 1. un 2. vietu vēl varētu pastrīdēties -tā kā es viņaprāt varētu būt arī skaistākā), atkal viens cits no klases vakar kārtējo reizi rakstīja, kurš man galīgi nepatīk, bet grib saiet kopā :D Bet tomēr uzradās interese un liku viņam nosaukt šo klases top 5 , viņam es biju 3. vietā. (Un tiešām manā klasē ir izskatīgas meitenes) Sapratu ,ka tad jau izskatīga esmu. Bet tad es nesaprotu ,kāpēc mani nekad neviens nepamana?? Reizēm es varu atkārtot ko saku 100x -bet neviens nedzird, kad man ir svētki apsveic diezgan mazs cilvēku skaits, un tādi sīkumi, man arī liekas ,ka pret mani izturas pārāk prasti, nerespektē. Es gribu būt viņu acīs īpaša, ne tikai to klasesbiedru ,bet puišu vispār ,domāju ,ka tas nav nemaz tik grūti tikai ...saprotu ,ka tur ar simpātiskumu nepietiek, Tātad runa iet par raksturu, uzvedību!!?? Padalieties ar savu pieredzi ,kā jāuzvedas ,kādai jābūt meitenei ,lai puiši domātu -viņa ir satriecoša...
06.06.2012 13:50 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Patiesība ir tāda,ka lai ko darītu,tāpat nebūs tā,ka visiem puišiem vienmēr patiksi.Nu nebūs.Nav tādas receptes,ka ''dari to un šito,uzvedies tā un šitā un tad visu acīs būsi superīgākā un satriecošākā''.Katram kaut kas cits šķitīs saistošs un satriecošs.Tāpēc,man šķiet,ka svarīgāk ir būt pašai,nevis mēģināt atrast pareizo uzvedību un izskatu,lai mēģinātu patikt puišiem,kuriem nav intereses par tevi.Ja viņiem nav intereses,tad nav.Ar varu mīļš nekļūsi.
06.06.2012 17:11 |

Reitings 306
Reģ: 17.01.2012
katrs cilveks ir vienreizējs
06.06.2012 17:17 |

Reitings 15
Reģ: 21.12.2010
Peec manaam domaam, ir saakusies vasara, tevi uztrauc ko par tevi pasaka kaads klasesbiedrs, tu vinju neredzeesi visu vasaru! un lai izpatiktu puishiem, es taadaa gadiijumaa, lai izpatiktu meiteneem uzturos sabiedriibaa. ar draudzeneem izej ielaas, brauc uz juurinju, balleejies, tev ir 17 gadi, tu esi taadaa vecumaa kad vari ielaviities clubos un iztrakoties. Taadaa vecumaa nevajag jau domaat par nopietniem puishiem, ja vinji pashi apjeedz kad nekas nopietns taadaa vecumaa navar buut.
06.06.2012 17:42 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
O, atceros manā klasē, atceros, bija meitene, kas regulāri uzmācas visiem puišiem ar tiem topiem, šie nabagi lika viņu pirmajā vietā :D Beeet tas bija 6, 7. klasē. Un tad viņa rādīja pārējām klases meitenēm, protams, to sarakstīto :D
06.06.2012 17:47 |

Reitings 354
Reģ: 05.06.2012
Izveidojat klases puišu top 5. :)
06.06.2012 18:00 |

Reitings 129
Reģ: 27.08.2011
runa neiet un vienreizēji ir skuvekļi. sievietes ir vienreizīgas!
06.06.2012 18:01 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Morgana- :D hahah ,labs
06.06.2012 19:23 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Bērnu dārzs :D
06.06.2012 19:33 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Atklāti sakot, vienreizēja tu būsi, ja iemācīsies balansēt starp valdzinošo koķeti un maitu, bet tādas prasmes ir vai nu iedzimtas vai nu nāk ar gadiem.
06.06.2012 19:37 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Kaut kas traks, dēļ šitādiem stūlbiem topiem, daudzām meitenēm rodas kompleksi jau bērnībā. Puiši, kas iedala sievietes kaut kādos topos, īpaši, kas attiecās uz izskatu, kad cilvēks vēl nav nobriedis un izveidojies, un vēl to skaļi pauž, ir idiņi. Šodien Tu 17 gados vari būt skaistule, kuru visi nenobriedušie 17 gadus jaunie puiši ieliek topa augšgalā, bet pēc 3 gadiem viss mainās. Uz to vispār nav ko iespringt, labāk pievērsies savai pilnveidošanai, izglītojies, atrodi intereses, neaizmirsti protams par sevi, savu vizuālo tēlu, bet pārlieku liela sajūsma no citiem, vai pret sevi, var novest pie tā, ka nemaz nepamanīsi, ka pamazām sāc briest (palikt apaļa), un gaume tā arī neizvedojās, jo visi taču tāpat ir par tevi sajūsmā un tevi mīl, tu esi vakara nagla, aizmirstot par garīgajām bagātībām, kas jo vecāka tu kļūst, jo svarīgākas top. Protams visam jābūt līdzsvarā.
Es pieņemu, ka tomēr var būt tā, ka skatamies uz visu vēsi, un nekas nemainās, vienmēr paliksi skaista sieviete ar izkoptu stilu un būsi visu vīriešu acuraugs, bet tavā tekstā, uztraukums liecina, ka tev ir ārkārtīgi svarīgs citu novērtējums par tavu izskatu, un ja tev tas ir tik ārkārtīgi svarīgs, tad nebrīnies, ka tu pazaudē savu personību, savu ES, savu vienreizīgumu, kā te iepriekš minēja.
06.06.2012 20:06 |

Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009
maybe,

viedi vārdi :D
06.06.2012 20:14 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Nopietni??? :D Tev puisis raksta, ka grib saiet kopā, bet tu prasi viņam nosaukt klases smukāko meiteņu topu? Tas vienkārši kliedz, cik nepārliecināta par sevi esi!! Pati seksīgākā īpašība, kas vien var būt, ir pārliecība par sevi. Tas nozīmē, ka ja visa pasaule sajuks prātā, tu būsi laimīga savā vienā mazajā istabiņā, esot tikai pati ar sevi. Tas arī ir tas šarms, ka tev nav šaubu par sevi, un tu esi atvērta apkārtējiem un viņu uzskatiem.
Un visi nekad nebūs sabiedrības dvēseles un visu draugi, saproti to, atjēdzies un baudi sevi un savu būtību.
Tev tiešām jāpaaugas. :) Iesaku saglabāt šo diskusiju un pārlasīt pēc 3 gadiem. Redzēsi, cik pašai muļķīgs šis viss liksies.
06.06.2012 21:10 |

Reitings 377
Reģ: 29.01.2009
Tops! :D Man nav ko teikt! Kā izlasīju šo, tā vairs nekāda problēma prātā nebija! Smukāko meiteņu Tops! :d Oj ņemagu! Prieciņš visam vakaram! :D
06.06.2012 21:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits