Es bieži domāju ,ka neesmu gana izskatīga, gana laba, vienmēr sev kaut kur piekasos, pirms dažiem mēneiešiem runāju ar klases manuprāt izskatīgāko puisi (savu bijušo draugu :D ) un viņš izveidoja klases skaistāko meiteņu top 5 -mani ieliekot 2. vietā (piebilstot ,ka par 1. un 2. vietu vēl varētu pastrīdēties -tā kā es viņaprāt varētu būt arī skaistākā), atkal viens cits no klases vakar kārtējo reizi rakstīja, kurš man galīgi nepatīk, bet grib saiet kopā :D Bet tomēr uzradās interese un liku viņam nosaukt šo klases top 5 , viņam es biju 3. vietā. (Un tiešām manā klasē ir izskatīgas meitenes) Sapratu ,ka tad jau izskatīga esmu. Bet tad es nesaprotu ,kāpēc mani nekad neviens nepamana?? Reizēm es varu atkārtot ko saku 100x -bet neviens nedzird, kad man ir svētki apsveic diezgan mazs cilvēku skaits, un tādi sīkumi, man arī liekas ,ka pret mani izturas pārāk prasti, nerespektē. Es gribu būt viņu acīs īpaša, ne tikai to klasesbiedru ,bet puišu vispār ,domāju ,ka tas nav nemaz tik grūti tikai ...saprotu ,ka tur ar simpātiskumu nepietiek, Tātad runa iet par raksturu, uzvedību!!?? Padalieties ar savu pieredzi ,kā jāuzvedas ,kādai jābūt meitenei ,lai puiši domātu -viņa ir satriecoša...