Palasīju te dažus rakstus, arī par anālo sex un vēlētos izteikt savu viedokli. Daudzas sievietes raksta ka, viņu gaume abiem ar vīrieti pilnīgi vienāda vai arī ka, mans vīrs domā līdzīgi!!!
Nu nevara ielīst otra cilvēka galvā un domās, man draugu lokā ir tik daudz vīriešu kuri vienkārši, saskanīgas ģimenes dzīves labad vai nu piekrīt sievietes viedoklim vai nu arī, nesaka ko domā!
Jūs sievietes esat ļoti emocionālas, tai pat laikā, skaistas un burvīgas, bet, nu nevar Jums visu teikt.
Tik daudz pasākumos esmu bijis kur notiek dažādas sarunas, arī par sex, un diemžēl, arī mūsdienās ir daudz cilvēku kuriem patīk sekss tikai tumsā, zem segas, lielākoties vienā pozā, par orālo vispār nerunsim, tas esot zem jebkuras kritikas! Un to saka normālas sievietes,meitenes, un viņu vīri, māj ar galvu un piekrīt, saskanīgas ģimenes dzīves labad. Bet, kas notiek tad, šie vīri nonāk tusiņos, kur citas sievietes, tas būtu jāredz! Tas pats attiecas arī uz sievietēm jo arī vīrieši mēdz būt ļoti ieturēti, atturīgi un kompleksaini, šo vīru galantās un ledainās dāmas pirtīs gatavas darīt jebko jebkurā caurumā!
Es pats arī, esmu precēts vairāk kā 15 gadu, sievai daudza lietas seksā nav pieņemamas, bet, tas nenozīmē ka domāju kā viņa, ja negrib, ok, - ar varu nespiežu! Bet, savas fantāzijas nākas īstenot citur, jo, pretējā gadījumā es būtu, neriktīgs, nenormāls, varbūt ka pat par geju uzskatīts jo sieva ir ļoti emocionāla, bet, mīļa un skaista un skaisti ir bērni un ģimenes dzīve!
Tāpat lasu par to briesmīgo un smirdīgo dibena caurumu kuram ir nedabiski skārties klāt vai aiztikt.! Mīļās sievietes, kā Jūs padomājat, tad kad Jūs ar savu vīrieti darat orālo pozā 69, protams, tas attiecas uz tām kuras to dara, kur tajā brīdī atrodas vīrieša deguns???
Varbūt daudzas no Jums tagad krāsā iebrauc?