Rasisms

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Vai kāda ir ar to saskārusies? Ko jūs domājat par citas rases cilvēkiem? Vispār internetā komentāros bieži nākas saskarties ar visādām negācijām - melnie par pērtiķa līmeni tālāk neesot tikuši, arābveidīgie, kā ie raudzīs sievieti tā nositīs, noteikti uzlaidīs kādu gaisā, indusveidīgie smirdot, jo redziet pārtika viņiem tāda un šitāda, gan jau ķīniešiem arī kaut kas ir piesiets, tik neatceros kas. Nācās par to aizdomāties, jo šodien iznāca saruna ar vienu cilvēku, kurš kādā ziņu raidījumā esot redzējis kā Ukrainā un Polijā basketbola vai futbola turnīrā cilvēki no tribīnes skaļi izsmējuši spēlētājus ar citu ādas krāsu, izņirgājot viņus par pērtiķiem. Man grūti kam tādam noticēt, jo pati nebūt neesmu rasiste un visus uzskatu par līdzvērtīgiem. Runa tieši gāja par A-eiropu un Baltijas valstīm. Ziņās esot ieteikts ar tumšāku ādas krāsu uz turieni labāk nebraukt. Kauns par tādiem cilvēkiem.
05.06.2012 23:41 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
omg, havajieši tik smuki! Tieši tāpēc, ka amerikāņtips + aziāttips. ..
07.06.2012 13:24 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Nu ceru gan, ka ar mums nav tik traki, jo, pēc dažiem ierakstiem spriežot, šķiet, ka Latvijā dzīvo tikai asinssuņi, kas nīst visu, kas kustas, un ir riebīgākā nācija pasaulē:D Bet nu citur... jā, nu tur gan dzīvo tikai dieviņi:D

To, ka daudzkārt pietrūkst iecietības un cilvēciskas sapratnes, tam gan var piekrist. Nav jau jārunā nemaz par rasismu. Mana drauga mammīte slimo ar ādas vēzi, un pēc vairākām operācijām nu grūti nepamanīt acīmredzamus sejas defektus... Līdz mielēm esam izbaudījuši, kā tas ir, kad, ejot pa ielu Rīgā, puskvartālu atskatās, skaļi aprunā (laikam domājot, ka līdz ar slimību esi arī kurls kļuvis:D) un izsaka dzēlīgas piezīmes, to pat nevar izstāstīt...Protams, koptajiem/koptajām, kam cilvēks sākas ar glaunu lēdiju, sievišķīgi apkrāvušos baņķikiem, finķikiem, ir grūti to sagremot. Būt slimam, citādam taču nav sievišķīgi, tas nekotējas:D Bet es nekad neteikšu,ka šeit ir tikai aizspriedumaini un slikti cilvēki, šādi kritiski brīži atklāj arī daudzus brīnišķīgus cilvēkus - pērles. Taču, nenoliedzami, brīnišķīgi būtu, ja aizspriedumu būtu mazāk:)
07.06.2012 14:40 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Roxy-es taa paarsmeejos par tiem zulikiem!!!:D
Luizeluize-man taapeec bail braukt uz Latviju tagad-niist visu kas kustaas....kaut kur tacu taa arii ir...taa trakaa kritizeesana!Es tagad esmu pieradusi pie tiem viltus smaidiem un labi sadziivoju ar tiem!:D
07.06.2012 16:18 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Emmanuelle, kaut kā arī šajā forumā es nemanu, ka tās, kas šobrīd dzīvo ārzemēs, savos komentāros būtu krietni iecietīgākas par tām, kas dzīvo Latvijā. Ne tikai runājot par rasismu. Nu tiešām nejūtu! Nezinu, kā ir dzīvē, nestrīdos. Varbūt tolerances ziņā es viņām pat blakus nestāvu, var jau būt...
07.06.2012 16:32 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Luizeluize-mans dviinu braalis(iedomaajos vinu, skatoties uz tavu profila bildi):)man teica,ka labaak buut taadam ,kads esi,nekaa kaut ko teelot,kas neesi!Es veel nosmeejos ,ka vins darbu Amerikaa nedabuutu ar taadu pieeju!:DVins loti miil zirgus....!:)
07.06.2012 17:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits