Es laikam esmu rasists, uz ielas protams neskatos un neko nesaku, nu kamēr mani neaiztiek, tikmēr man par citu krāsām vienalga, bet nevēlētos nekādas attiecības ar citām rasēm. Es nenoliedzu, ka visās rasēs ir mūsdienīgi cilvēki, kas ir integrējušies sabiedrībā, bet tomēr vairumā gadījumu katrai rasei ir savi uzskati, morāles normas, droši vien tāpēc ir mans aizspriedums, jo musulmaņu attieksme pret sievietēm, netīrais dzīvesveids indijā - nu tas viss pastāv. Vairums šo tautu ir tik ļoti iekšā tajā savā reliģijā, žēl to kuras iepinās ar viņiem! Un sev vīrieti nekad negribētu citu, man liekas ka visi tumšie ir tādi netīri, un arī reti kurš būs man pietiekami garš, ap 190 cm :D (nerunāju par niggām :D) Pret visādiem itāļiem, spāņiem utt man arī ie pretenzija - uzksatu, ka viņi visi ir babņiki un tiešām, visas melnās tautas un arī šie uzskata, ka mēs esam lētas mau*as, bet mīļās meitenes, ne bez pamata, cik gan daudzas ar prieku ielaižas šādos sakaros :D :D Tā ka taisnība vien ir, tikai aizvaino, ka tā domā par visām!
Konkrēti melnādainie ir gan normāli cilvēki, pret kuriem neiebilstu, gan tas netīrās, atpalikušās tautas Āfrikā, kas par mušu nevar nodzīt nost, joprojām lēkā ap ugunskuriem un veic visādus slimus iesvētīšanas rituālus, sitot ar pātagām un tml. Un otri melnādainie,kas tracina - ir tiek, kuri visu laiku sludina, cik ir apbižoti un pat izturas agresīvi pret baltajiem.
Nezinu vai esmu rasists vai ne, bet laikam vairāk ka jā. Man vienalga, līdz tam kamēr mani liek mierā. Domāju lielai daļai ir aizspriedumi, jo mēs eiropieši esam ar citādu kultūru, dzīves modeli, tikai ne visi atzīst, jo tad parasti citi grib tēlot pareizos visumīlētājus un norej! :D