Būtu interesanti uzzināt, no kādām pilsētām jūs, meitenes, esat. Zinu, ka vairums ir Rīga, bet ārpus tās?
Pati esmu rīdziniece, bet dzīvoju Bauskā. Patiesībā, laikam pat meklēju, kādu no sava gala, ar ko paklačot. :)
Ā, tad Tu esi vairāk madoniete par mani, jo es dzīvoju vienā no Madonas rajona (tagad jau novada) pagastiem, bet pašā Madonā arī bieži biju, jo tur daudzi radi dzīvoja.
Ja runājam par pagastiem, tad man zināmi vairāk cilvēki no Praulienas un Lazdonas, kur pabeidzu pamatskolu. Vidusskolā mācījos kopā ar bērzaunietēm un cesvainietēm.
Mežāze, tad jau pazīstamas noteikti neesam. Es vispār samērā maz zinu arī vietējos. Te jau ģimnāzijai tolaik bija sava republika un vidusskolai sava.
Vajadzēja braukt uz LMT kausu gaisabaloniem, kas bija pagājušajā nedēļā. Laiks gan nelutināja, bet tāpat bija skaisti, gan salūts, gan degļu šovs, grupas arī spēlēja ilgi un centās spēlēt populārākas dziesmas. :)
Jā, gan jau neesam pazīstamas. Uz tiem gaisa balonu festivāliem katru gadu gribu braukt, bet nesanāk, vienmēr tas laiks tāds saspringts studiju dēļ utt.