Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

hmm.?!

 
Reitings 261
Reģ: 05.06.2012
Sveikas! Nezinu kā noformulēt īsti to par ko gribu pastāstīt, bet sākšu ar to, ka manuprāt tā problēma ir kkur manī pašā, zemapziņā, u.c., ?! Ir tā, ka man nav pārāk daudz draugu, paziņu, ir pāris labu cilvēku- draugu, bet tiešām pāris. Es nezinu.. tas izklausās muļķīgi, bet man nezkāpēc šķiet , ka man nav par ko ar cilvēkiem runāt & viņiem ar mani.. tad es sāku sev skaidrot, ka tak ir, tomēr nesēžu jau caurām dienām 4 istabās, kko jau daru, ir intereses, hobiji, bet tad atkal šī doma, varbūt es vnk nevaru tā atvērties. Es gribu , tiešām, iepazīsties, apkārt redzu tik daudz foršu jautru un sirsnīgu cilvēku, ar kuriem vēlētos veidot kontaktu & draudzēties, bet šķiet ka viņus ar neko neieinteresēšu, ka esmu garlaicīga, protams, mums katram ir savs stāsts, un diemžēl dažādi notikumi atstāj mūsos pēdas, mūsu psihē, uztverē, es pat nezinu, ko vainot, gribu mainīties, bet nezinu ar ko sākt, jo tā doma mani nepamet.. Tā sākot domāt, atceros cik agrāk biju 'forša'' man bija vairāk draugu, visulaiku smaidīju, jokoju, biju atvērtāka, bet tagad... Varbūt man vnk ir vajadzīgs psihologs..? Katru reizi mani aptur tā doma, ka es tam cilvēkam nepatikšu, ka viņš vilsies, jo šķiet ka manī nekā nav, bet varbūt tās ir tikai šī brīža emocijas un oma..nez.. ko jūs manā vietā darītu, vai ieteiktu savā dzīvē mainīt,dariit?
05.06.2012 15:56 |
 
Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Varbūt tev ir savādakas intereses kā vairākumam? Man arī ir līdzīgi, tikai es par to neuztraucos, jo pašvērtējums man ir normas līmenī un esmu dzīvē vairāk introverta, neatkarīga. Mēģini atrast domubiedrus savām interesēm :) Pat Internetā taču var atrast tik daudz jaunu paziņu!
05.06.2012 16:02 |
 
Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Varu piedāvāt savu draudzību : )
Nevajag tā domāt, ka nepatiksi otram, tā jau Tu tikai sevi noskaņo un tad tiešām vari nepatikt kādam. Domā labas domas, ka viss izdosies, smaidi, esi atvērta un Tu noteikti iepatiksies cilvēkiem : ) Tematu par ko runāt vienmēr var atrast. Un šaubos, ka esi garlaicīga un neinteresanta.
05.06.2012 16:08 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits