Kā izbaudīt vasaru?

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Skola pabeigta, augstskola arī, esmu atradusi darbu, un viss jau ļoti labi, ja vien............ Pirmo reizi dzīvē es aptveru, ka man nekad vairs nebūs vasaras. Nu tādas vasaras kā vasaras, kad ir 3 mēneši brīvi un to var pilnībā izbaudīt. Vasara, kāda man bija bērnībā un jaunībā. Atvaļinājums spīd tikai pēc pusgada, tā kā visu vasaru strādāšu 6 dienas nedēļā. Varbūt nākamgad būs kāds atvaļinājums, bet uz 2 nedēļām?

Kā jūs kas strādā samierināties, ka vasara aiziet aiz biroja loga. Vai vispār izdodas izbaudīt to vasaras garšu? Un kāā?
05.06.2012 10:17 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Ņemšu atvaļinājumus jūnija un jūlija otrā pusē :) Un augusts tāpat paies čemodānu pakošanā un tad jau prom uz skolu. Heh, ceru, ka šī vasara būs atmiņā paleikoša.
05.06.2012 12:55 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
miranda - ar laiku pierod. Un tad cenšas vismaz brīvās dienas izmantot uz pilnu klapi. Ja sāk no 5dienas vakara, tad liekas, ka b-dienas garākas. :)

Man pag.gad atvaļinājuma nebija, sauļoties netiku, tikai pāris reizes vakaros papeldēt tiku. Darba dienās spīdēja saule un bija silts, bet b-dienas pārsvarā bija aukstas un lietainas/apmākušās. Tā ka 2011.g. vasaru vispār nemanīju un nedabūju. Tad nu skaitu nedēļas līdz tagadējam atvaļinājumam :)
05.06.2012 13:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits