Man šodien dikti foršs garīgais, tāds prieks, ka beidzot mācos un socializēšanās man tomēr ir vājprātā svarīga, prieks par jaunajām druškām no Rumānijas, Grieķijas, Serbijas, tādas lieliskas sievietes, tik feini dienas paiet.
Esmu izmācījusies par personāla speciālisti, un tagad sāku domāt, ka varbūt sākt meklēt darbu savā jomā, bet skatos, ka ļoti daudzos sludinājumos prasa pieredzi :(
Tikai zviedru valodu, bet maļ mūs pēc pilnas programmas, katru dienu piecas stundas, jūtos kā videnē atkal :) Tiiik daudz enerģijas, un gribas draudzēties, čupoties, visādus jokus strādāt, kā 17 gados, galīgi ne kā augstskola vai kursi.
Karinjo-es arii tagad piekeeru sevi pie domas,ja paarstaasu straadaat,tad visas manas interesantaas koleeges no Afganistaanas,Etiopijas ,Kiinas pazudiis...!Paliks faktiski tikai viirs...:DTas laikam par maz manai emocionaalai dziivei...!")
Emanuelle, man bija kādu laiku tikai vīrs, itkā pietika, abi kā tādi kurmīši saspiedušies kopā, bet nu es tiešām jūtos kā palaista pa gaisu :D Man ir kaut kādas savas ģēlas, jipii! :D Viss tā daudz vieglāk nāk no manas puses arī attiecībās uzreiz.
a, es nevaru izdomāt, ko lai pamācās..nē, nu, vispirms jau BAK jāaizstāv, bet nu.. :D Tikai laikam labāk jāsāk kaut ko ar septembri, vasarā būs grūti neizbaudīt vasaru :D
Karinjo-man arii noteikti ir kaut kas taads vajadziigs -taada smiesanaas ,raudaasana ,draama...ar taam savaam 'meiteneem"-man laikam ar to viiru vien ,ir noteikti par maz emociju...!:D