Fūūū, izrādās manējais nav vienīgais tāds,kuram ir kkas pret tām somām. :D
Bet reāli tak vasarā nav,kur visu salikt. Maks, dokumenti, ja vēl pīpē, tad cigarešu paciņa, šķiltavas, atslēgas. Visādi krāmi tak arī savācās. :D
Vakardiena bija vnk bomba kaut kāda! Tik laba diena, apsveica tādi cilvēki, kas mūžību nebija dzirdēti, vakarā čilliņš @NoProblems..aiii (l)
Šodien drūmums kkāds :D visu dienu taisu savu ūberīgo CV un neko citu īsti nedaru. Laikam jāaizbrauc pēc kūkas kolēģiem.
Libra, es tiešām šokā. Pirmais, ko iedomājos – varbūt tevi ar kādu sajauca.. vispār – turies :)
Kur jūsu vīrieši vasaras laikā liek dokumentus, naudas maku u.c. sīkumus? Tādās mazās somiņās pār plecu,vai ne?
Manējais parasti saliek kabatās vai savā normālajā somā.Par tām mazajām somām viņš vienmēr uzjautrinās un tad jau labāk paņems mazāk sīkumus,bet lai satilpst kabatās,nekā nēsās ko tādu. :D
ja manam tētim nav nekādi darba dokumenti jāņem līdzi, tad viņš maku un pārējos sīkumus samet tādā somiņā kā ir Česlavam no UG :D es par to ierēcu, bet pārsvarā viņam ir porfelis :)
mans puisi nēsā tikai maku un telefonu...+ atslēgas..viss pa kabatām, vai mašīnā..
pediņu somas būs pēdējais,ko es viņam redzētu virsū..varbūt tikai tad,ja tā būtu mana pirmsnāves vēlēšanās..ito, nelabprāt.
Manējais visu sabāž kabatās vai samet auto, dažos gadījumos uzkrauj man, lai lieku savā somā, bet es to nelabprāt daru, jo pašai soma parasti ir pilna:D
vakar saņēmu zvanu no sencīša ar tekstu -eu nu kad un uz kurieni laižam ekskursijā?! teica, ja neko neizdomāšu tad uz Venēciju braukšot. tagad apskatu viesnīcas un kempingus kur palikt, bet neko lētu neesmu atradusi. un Itālijā augustā droši vien ir karsti?!
Krāsa, augustā IT būs auzas, jo pašiem itāļiem augusts ir oficiālais atvaļinājumu mēnesis, un tad viss arī ir dafiga dārgāks. Viskarstākais IT ir jūlijā.
Libra, dikti dikti žēl Tevis :/ :( Ceru, ka sāpes ir pārgājušas, ja nē, tad noteikti dodies pie ārsta.
Mans draugs visu nēsā bikšu kabatās - maks, atslēgas, ipods, telefons. Tādi tētu vecumu pazīstamie vīrieši visu nēsā portfelī. Man tās pavisam mazās somas nevis gejus, bet riktigus krievu salagas atgādina savās laka kurpēs, adudas biksēs un to somu vēl tādu glancētu. Gejus man atgādina tās lielās plecu somas tādās brūnas, nu šitā: