Dienas plāni sastādīti,tagad jāķeras pie to realizācijas :D Veiksmi visām,kas vēl cīnās ar studiju darbiem vai prezentācijām.Apsveicieni jubilārei.
Biju šokā par Libras sabiedriskā transporta gadījumu.Drausmīgi.Turies!Man nekas tāds nav bijis un es pat nevaru iedomāties,cik slikta sajūta tagad ir.Man tikai vienreiz trolejbusā bomzis sāka gar matiem grābstīties un tas bija gana pretīgi.Tagad es reti cenšos izmantot sabiedrisko-riebjas tā atmosfēra.Zanes aprakstītās pensionāru kaujas arī agrāk redzētas.Pieturā gandrīz vai atdos galus cik grūti,bet kā pienāk transports,tā pēkšņi atrodas gan spēks,lai spiestos iekšā,gan ātrums,lai skrietu uz vietu,gan vēl arī vesela lamu vārdu vārdnīca,ar ko apsaukāt citus.Vienreiz gan bija smieklīgi-ar draugu iekāpām tramvajā galapunktā.Gandrīz visas vietas tukšas,tikai daži cilvēki bija.Tad iekāpa pensionāre,žēli noskatījās uz dažām konkrētām vietām,kur sēdēja citi cilvēki,noburkšķēja: ''žēl,ka nav kur apsēsties'' un demonstratīvi stāvēja un lūrēja uz tiem cilvēkiem.Tas nekas,ka tramvajā bija daudz citu brīvu sēdvietu.