Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

bikini zona

Reitings 329
Reģ: 23.07.2011
Kā Jūs kopjat savu bikini zonu? Ejat uz salonu, ar krēmiem..?
Es izmantoju skuvekli un nākamajā dienā rugāji ir neizbēgami. Apnicīgi.
:( Cik ilgi noturas gludums pēc vaksācijas?
05.06.2012 01:47 |

10 gadi
Reitings 2399
Reģ: 05.08.2010
Man laikam nav jegas no t,as vaksācijas vai epilēšanas, jo matiņi tāpat ātri ataug un tāpat nav pilnigi gludi
25.06.2012 16:40 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Aļina - cukura pasta laikam ir pareizi to saukt.
Šī tēma liekas ir tik ļoti aprunāta, katram sava recepte. Bet, kam tiešām stipri ieaug, nekas diži nelīdz. Pasmērē kādu Bepanthen smēri, lai nomierinās āda.

Ballīte - matiņi ātri ataug arī, ja nepareizi veic vaxāciju, nolauž matiņu nevis izrauj. Man šoreiz tā bija, jo aizgāju pie vienas jauniņās, kas aizvietoja.
25.06.2012 16:44 |

Reitings 386
Reģ: 17.05.2012
man ari nenormali ieaug, visur, gan kajam, bikini, gan padusem, pedejo reizi kajas epileju oktobri un joprojam reizem atrodu ieaugusu matinu, tiesam reizem raudat gribas...paslaik ar skuvekli kajas un paduses, bikini nodzenu ar masiniti, epilatoram naca lidzi skuvekla uzgalis..

plus vel man ir problema bikini, ka vini aug arvien plasaka laukuma, uz visam pusem, sapiga tema man sita...nezinu ko darit..

it ka domaju par vaksaciju, bet domaju, ka tapa vini tur ieaugs...bail..vienreiz noepilejos un tad pusgadu staigaju pumpaina, saspaidita un ar ieaugusiem matiniem.. :(
25.06.2012 16:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits