Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kaimiņi un viņu zvēri

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
Problēma īsumā tāda.
Man ir interesanti kaimiņi. Lai nesāktu stāstīt visus manus "piedzīvojumus" teikšu īsi - kaimiņienei ir LIELAS problēmas ar naudu, pat tiesājusies ar parādiem ir.. Tagad visam pa virsu - nopludināja apakšējos kaimiņus. Man pat nāca kaut ko draudēt, bet, kad pateicu, ka tā WC nav mana, tad nomierinājās. Ok, viņai atkal sanāk izdevumi. Cik nopratu, tad jau sen gribēja izvākties. Tagad skatos, kopīgajā koridoriņā mantas pazudušas. Iespējams, tiešām vācas projām. BET!
Viņiem ir 2 dzīvnieciņi - kaķis un sunītis. Man nepatīk tas, ka tie dzīvnieciņi vienmēr ir dzīvojuši pa māju - iekšā viņu dzīvoklī. Šodien nāku mājās - dzirdu, ka kāds smilkst pie durvīm. Atveru metāla durvis, mazajā koridorītī tie 2 dzīvnieciņi sēž ar visu iedzīvi - kaķim kastīte, sunim gultiņa. Es ceru, ka viņi tiešām atnāks tiem pakaļ. Citādi nezinu ko darīt!
04.06.2012 19:00 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Ja zvēriņiem neatnāk pakaļ kādas 2-3 dienas, tad zvani kādai dzīvnieku patversmei, lai zvēriņus ņem pie sevis un meklē tiem atbildīgākus saimniekus! :)
04.06.2012 19:05 |

Reitings 206
Reģ: 16.06.2011
Traki, ka tādi cilvēki.
Tiešām ceru, ka viņi tomēr tikai uz pāris stundām atstājuši, lai arī tas ir bezatbildīgi.
Bet, ja nu tiešām atstājuši, tad tev ir uzsūtīts tāds kā morālais pārbaudījums... ceru, ka sniegsi palīdzīgu roku maziem zvēriem un nogādāsi uz patversmi.
Lai tev veicas.
04.06.2012 19:09 |

Reitings 883
Reģ: 24.03.2009
Vot nesaprotu es tādus cilvēkus, nu kā tā var rīkoties (ja viņi tiešām tos ir atstājuši un netaisās braukt pakaļ). Pašus atstāt kkur tuksneša vidū uz mēnesi bez nekā, lai nosprāgst.
04.06.2012 19:13 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits