vispār smiekli nāk cik daudzas šeit smejas par drogām , ne šajā diskusijā bet vispār, bet vienmēr ieejot Drogās tur ir tik daudz cilveku, ja jau visas smejas par Drogām , tad Drogām vajadzētu sen jau bankrotēt
man no drogām patīk Garnier šampūns ar avokado un dove intense repair balzāms = šo abu matu kopšanas produktu dēļ mati ir kļuvusi tiešam daudz, daudz labāki :)
Nejau Drogas ražo tos produktus :D
Un tik tiešām - visus produktus no Drogas klāsta NEVAR likt vienā maisā un teikt,ka ir slikti. Tie ir riktīgākie aizspriedumi.
Patrisija, Tu neesi laikam īsti gudra. Par organix rakstīts,ka ražots ASV, tātad tur arī ir ražots, nedomāju,ka Kolonnā pēkšņi būs citas valsts ražojums.
man šis šampūns un matu balzāms ĻOOTI patika. Tiešām ieskaku, vienīgi smarža tā neīpaši, bet paši produkti tiešām labi. Un jā šie matu kopšanas līdzekļi ir kollonā, duglasā, rimi , bet lai kur es viņus būtu pirkusi kvalitāte neatšķīrās
Man "Drogas" viens no mīļākajiem veikaliem. Tuvu mājai. Daudz dažādu lietu vienā veikalā. Man patīk. Nevaru atļauties iepirkties "Kolonnā", tapēc "Drogas" man patīk : )
Tā kā matu masku man vienalga vajag un ir doma nopirkt to makadimijas (jauno drogas masku). Ja man nederēs šī maska, vai kāda būtu gatava viņu nopirkt no manis? Protams bik lētak :)
es domāju, ka makadāmijas maksa būs laba, man friziere bija iedevusi citas firmas, mati bija ļoti mīksti un vijīgi :)
bet tām, kas saka, ka drogu produkcija, tātad NĒ, šī firma jau arī kolonnā ir :D
es nezinu kādās cenās, jo man iedeva pa velti, bet man šķiet, ka dārgāk būs. tur viņiem vesela līnija - šampūni, maskas, eļļas. bija arī stokmana trakajās dienās, bet komplekti ar mazajām pudelītēm, kur 4 produkti kopā, tie ap 11 latiem maksāja. http://www.macadamiahair.com/products
ā, tu runā par to, kādas cenas ir kolonnā? :D es pārpratu.
es tieši šo masku neesmu redzējusi, bet vispār šīs firmas produkcija. es domāju, ja tur vēl nav, moš vērts pagaidīt, viņi arī kko labu piedāvās ar kolonnas karti?