Jauna un bezcerīga?

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Man ir tikai 17, bet brīžiem uznāk sajūta ,ka mana dzīve jau ir gandrīz galā ,vismaz runājot par puišiem.Man sāk likties ,ka vai nu neesmu pelnījusi mīlestību ,vai tāda īsti vispār nepastāv. Vienmēr ir tādi ,kuri pievērš uzmanību ,ir arī tādi ,kuri neatlaidīgi grib būt kopā ar mani, bet tie nez kāpēc nepavisam nesaista.

Nu pat sāka likties ,ka esmu iemīlējusies ,līdz uzzināju ,ka šim puisim, kurš nav nemaz vecs ir jau sieva un bērns. Viņš pat negribēja par to runāt un gribēja tikties ar mani (drošvien pārgulēt), jo pēc kopā pavadītas jautras ballītes (kur arī iepazināmies), kurā liku viņam saprast ,ka negulēšu ar viņu ,viņš bija ļoti saprotošs un mīļš, nakti pavadījām gluži kā būtu iemīlējušies, glāsti un maigi skūpsti,katru reizi kad pakustējos naktī viņš mani cieši apskāva un smaržoja man matus, naktī uzmodies šad tad paskatījās uz mani un noskūpstīja. (Es nesaprotu ko viņš domāja tajā brīdi ,kad bija ar mani un ar cik meitenēm viņš ir piekrāpis savu ģimeni? ) Un es arī kā muļķe biju "safanojusies" ,tiešām ļoti izskatīgs puisis un attieksme jauka, pēc tam vēl atrada caur ko manu numuru dabūt... Un beigās protams ,kad uzzināju par sievu un bērnu teicu - tā nevaru, viņš teica- viss būs kārtībā ,par to nevajag domāt... Tas būtu absurds! Bet atkal kārtējā cerība sagrauta un visvairāk sāp tas ,ka uzzināju ,ka viņš ar daudzām tovakar jautri pavadījis laiku un pēc tam arī rakstījis,sajūtos tik nevērtīga, jo domāju ,ka tomēr esmu kas vairāk.

Un arī iepriekšējais draugs (pēc kura biju kā traka,katru reizi kad viņš rakstīja atkal no jauna cerēju un ticēju,ka viņš ir labojies un paliks,bet viņš vienmēr tikai spēlējās ar mani līdz atrada citu,kuru tiešām iemīlēja - un atkal man lika justies nevērtīgai) Tikai galvenais uz ko gribētu zināt jautājumu- kāpēc man tas maigums un tāda jauka nakts, ja viss ko viņš gribēja bija sekss? Un tas pats par bijušo - kāpēc viņš daudz reižu sāka atkal rakstīt, ja jau pats bija izlēmis aiziet? Kāpēc vajag to acīs skatīšanos, romantisko tekstu ja tas nav no sirds? Tad jau labāk būt atklātam riebeklim un teikt ko domā. Jo tieši tā cerību sagraušana ir vissāpīgākā!
04.06.2012 03:03 |

Reitings 844
Reģ: 29.01.2009
Kuda mir kaķitsa...
04.06.2012 12:42 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
luīzeluīze, radniecīgā dvēsele, sveiciens un uzsmaidījiens Tev! :) :D
04.06.2012 13:24 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Es uzskatu, ka viss, ko dzīvē piedzīvojam, ir mācība. Arī ar attiecībām. Ja no pirmajām nesaprati, ko Tev vajadzēja iemācīties, tad nākamajās kāpsi uz tā paša grābekļa, tikai pamatīgāka. Spriežot pēc Tavas pieredzes, Tev ir līdzīgi kā man bija - ka satiec puišus, kas Tevi nenovērtē. Tātad = Tev ir jāmācās pašai novērtēt sevi, mīlēt sevi un apzināties, ka esi pelnījusi ko labu. Kad to sapratīsi, redzēsi, kā mainās Tavas attiecības.
04.06.2012 13:33 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Es arii 17 (un arii 15) gados domaaju, ka biju bezceriigs gadiijums, jo man pat taada puisha nebija bijis veel nekad, bija tikai buchoshanaas :D
Taa liiidz 19 gadu vecumam likaas, ka esmu bezceriiga, liidz apstaajos par to domaat un peekshnji nez no kurienes uzradaas mans puisis :)
04.06.2012 14:02 |

Reitings 2829
Sīkaļa -paldies Tev ,ka atgādināji, ar šo te arī ir problēma ,daudzi saka ,ka esmu izskatīga,vai pat skaista ,bet pati sevi vienmēr nolieku un drošvien tāpēc arī kad uzrodās kāds kurš man tiešām patīk ,liekas neesmu viņa vērta un tāpēc arī skrienu pakaļ. Tiešām liki aizdomāties ar savu komentāru ,ka man jātiek pašai ar sevi galā! :)

(Vēl zemapziņā man vienmēr ir doma ,ka mīlēt var tikai meiteni ar ideālu seju un augumu un man liekas ,ka man ir nepilnības sejā un tā nav gana skaista un vienmēr aktuālā tēma -krūtis ,kuru man principā nav un liekas -kurš vīrietis ,gan gribētu nopietnas attiecības ar "dēli" :D )
04.06.2012 14:04 |

Reitings 2829
Pats smieklīgākais ,ka tas draugs pēdējā reizē ,kad rakstīja teica- manuprāt tev ir ideāls augums. Es jau vēl smējos un teicu -kā tad. Bet viņš palika itkā pie sava. TIKAI pats aizgāja un bija starā pie meitenes ,kurai pavisam savādāks augums -apaļāka nedaudz, "kārtīgām" krūtīm :D un tāda ,turpretī es esmu smalka un maza ,kā jau teicu ar saucamo "dēli" :D :S
04.06.2012 14:11 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tu saja vecuma ko nopietnu gribi? ko var gribet vsp??? tu vari tikai pargulet, pabucoties ar saviem vienaudziem, jo darba, naudas ta kopigi iretam dzivoklim nebus, kazas nebus tagad. nu vsp ari tava vecuma puisisiem prata ir tikai viena doma - ka nolaist savu lieko ,apaksejo svaru...
vecaki viriesi-ar tiem gan var kas nopetns but.
04.06.2012 16:03 |

Reitings 2829
Marta - Zini taču ,ka arī ne vecāki vīrieši vienmēr ir nopietni un es vispār pēdējā laikā šķiet nevienu nopietnu vīrieti vai puisi neesmu satikusi. :D Bet nav jau tā ,ka manā vecumā tas ir neiespējami ,reti ,bet gadās jau arī ,ka satiekās vidusskolas vecumā un nodzīvo gadiem kopā... :)
04.06.2012 17:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits