Man arī patīk tāda stila kā Zane iepostoja, šeit man vēl ir bilde, kur līdzīgs kopējais peldkostīms

Ar to sauļošanos - tas jau atkarīgs no cilvēka, ne jau visiem primārais ir nosauļoties. Turklāt, ja palasa šodien zinātniskos rakstus, tad saule pēdējos gados palikusi intensīvāka, ar lielāku starojumu, pagājušo vasaru un šovasar tā vispār ir īpaši spēcīga, tāpēc mani vismaz kaut kā nevelk sauļoties... Tieši otrādāk sapirku daudz platmales un arī ceru atrast šāda stila kopējo peldkostīmu. Man patīk vienkārši atrasties pie ūdenstilpnēm un peldēties, bet ne atrasties tur, lai tikai sauļotos.
Par ķermeni - viss atkarīgs no ķermeņa proporcijām un peldkostīma. Piem, ja kopējais peldkostīms ir vienkāršas likras bez "puš up", tad uz kalsna auguma sieviete bez izteiktām formām tādā izskatīsies pēc dēļa/bērna. Savukārt, ja peldkostīmam ir "puš up", tad uz kalsna auguma būs ok.
Resniem cilvēkiem tikai un vienīgi kopējais. Re, tajā bildē, kuru ielika Fresh, sieviete daudz labāk izskatās tādā peldkostīmā, nekā atsevišķā, kur visas riepas veltos pāri peldbiksēm...
Valis tomēr izskatās estētiskāk apģērbts nekā puskails... :)