Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ceļojums

Reitings 108
Reģ: 31.08.2009
Sveikas meitenes.
Pošos drīzumā ceļojumā.. bet, esmu krustām šķērsām izmeklējusi internetu un nevaru saprast, ko tad var un nevar vest rokas bagažā un lielajā?

Uzrakstīšu, kā es esmu sapratusi, ja nu nav pareizi, ļoti lūdzu jūs man palīdzēt, palabojot..
mazā bagaža (10kg) - vedīšu telefonu, fotoaparātu - tos tapat vnk var likt iekšā somā un viss?
kā ar lūpu spīdumu un zālēm? tie ir jāliek tajā speciālajā maisiņā?
Reāli, neko citu vairs nezinu, ko varētu likt rokas bagažā..

Un lielā bagāža - tur likšu drēbes, kurpes, kosmētiku, alkoholu kādi 4l, ēdamo, lādētājus.. Nu kā jau pārsvarā visi.

Varētu būt kādi sarežģījumi?

Un jā, kas vēl... lūūūūūdzu, iesakiet, ko efektīvu, lai lidmašīna tik ļoti nekristu ciet ausis?? Tas ir vnk vājprāts, man tāda sajūta pirms vairākiem gadiem bija, likās, ka galva sasprāgs. Konfektes sūkāju. bet nu, tā baisi palika.. visādas domas vēl ienāca prāta, ka slikti paliks, ko iesākšu.. ah.
03.06.2012 23:11 |

Reitings 807
Reģ: 20.04.2010
man pret ausu aizkrišanu palidz košļājamā gumija un austiņās mūzika!
03.06.2012 23:13 |

Reitings 222
Reģ: 06.02.2012
Ar alkoholu tā uzmanīgāk - var gadīties, ka pudele saplīst. Ieliec vairākos maisiņos, lai viss nav slapjš.
03.06.2012 23:14 |

10 gadi
Reitings 3298
Reģ: 29.01.2009
Vari likt zāles rokas bagāžā. Ja tās ir šķidras (sīrupi utt), tad ne lielāki par 100ml un liec tajā plastmasas maisiņā- tas attiecas arī uz citiem šķidrumiem. Lūpukrāsu/lūpu spīdumu kākuru reizi- esmu likusi un neesmu. Nekad nav atņemts. Tabletes parasti vnk kkur somā ielieku.
Neved neko asu rokas bagāžā.

Ar alkoholu uzmanīgi bagāžā- var saplīst.

Par ausu aizkrišanu. Pirmkārt, nesaaukstējies pirms lidošanas (tad parasti man ir smagi lidot). Es parasti iepilinu degunā pirms lidošanas, ja ir iesnas.
Bet tā palīdz- ūdens dzeršana, konfektes, košļene. Nu un galējā variantā- žāvājos.
03.06.2012 23:20 |

Reitings 108
Reģ: 31.08.2009
Un es tieši esmu slima ... nu jā, stulbums kaut kāds!
Jācer izveseļoties, citadāk vispār nekur netikšu.. kakls ciet, iesnas, klepus.. trakums. :(
03.06.2012 23:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits