Mjā,... arī es agrāk biju viena no tām, kas uzdeva muļķīgus jautājumus forumos, kaut gan tad man viņi šķita nopietni, un arī man neviens neatbildēja jauki, bet tikai mācīja kā dzīvot, piemetinot asas frāzes.
Un turklāt, kas tur slikts, ja meitene uztaisa fake profilu? Vai tad kāda šādu sasāpējušos jautājumu uzdotu caur savu īsto profilu?
Zane, bet tiešām, palasi kādu info par to nodarbi sīkāk. Nav tev jāgaida līdz pilngadībai, lai kaut ko tādu darītu, taču zinošai jābūt gan. Atslābinies? ( viegli teikt, bet grūti izdarīt)
Uzdošu pretjautājumu- vai lieto tamponus? vai esi mēģinājusi?
Lai cik smieklīgi neizklausītos, tie pieradina tevi kaut ko bāzt iekšā sevī, un arī tad tas izdodas tikai, ja atslābinies.
Dari to ar puisi, ar kuru patiešām vēlies, nedari to, tikai tāpēc, ka draudzenes ir darījušas, vai pat tikai tāpēc, ka gribi pamēģināt. ( Es to darīju pirmo reizi 17 gados ar puisi, ko patiešām mīlēju ( un mīlu, jo esam kopā vēljoprojām) un darīju to pēc 11mēnešu (!!!) draudzēšanās)
Tad es ieteiktu darīt to piemērotā vietā un laikā, lai tu lieki nestresotu, domātu tikai par procesu, lai tas notiktu mierīgi, maigi un nestedzīgi. Mēģiniet ieildzināt priekšspēli,jo tās laikā parasti vagīna uzbudinās, ja ir iespēja nopērc lubrikantu,( NEAIZMIRSTI PAR PREZERVATĪVU), jo tas palīdz labāk ieslidināties. Un vēl es ieteiktu izmantot jātnieces pozu ( tu sēdi viņam virsū), jo tad ( vismaz man) locekli izdodas ieslidināt iekšā bez piepūles. Ja baidies pielietot šo pozu pirmajā reizē, jo jūties nedroši, atstāj krūšturi vai uzvelc kādu pieguļošu krekliņu, man tas liek justies daudz seksīgākai, nekā, kad esmu pavisam kaila. Lai izdodas! :)