Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

bijuso atstatie "suveniiri"

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
dzivojam kopa 5 menesus(es esmu taa,kura ievacas pie viņa).
Sodien atbraucam no veikala-nopirku tadas smarzigas lapinas,kuras traukaa iebert viesistabaa un biju jau ieverojusi ieprieks,ka lidziga trauka vinjam stav saberti akmentini un gliemezvaki(salasiiti kadaa pludmalee) un es tada saku-nu ko, tad es siem pa virsu beru savas lapinas vai kaa, -un ska ka nee, jo tas esot bijusas draudzenes salasiitas lietinjas pludmalee. WTFK??? priekshkam vinjam kkadi vinjas lasiti gliemezvaki??????? ko man darit? pienjemt to vai izberrt ara tos sudus???? visi jau sen nopitejushi!!!
Vins vel teica,ka-tu nevari izdzest manas atminjas, skaties- tur to sterio iekarto es pirku kopa ar bijuso pirms 7gadiem, rekur tie tur suveniti pirkti ar to pasu kura gliemezvakus lasijusi. nu baaaac!!!:D DUSMAS!!!:D
03.06.2012 14:52 |

Reitings 394
gribu MUUSU maaju, nevis vinja un gribu MUUSU lietas, nevis vinja un vinju bijusho draudzenju!!!!!:@
un tur nu laikam neko nevaru mainiit.
03.06.2012 14:53 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Nu man arī mājās stāv visādas lietiņas, īpaši redzamās vietās tās neturu un pie katras izdevības nevienam neatgādinu, manuprāt, tas ir pašsaprotami :) Es laikam dikti apvainotos, ja kāds to visu izmestu vienkārši ārā, jo tā ir bijusi daļa manas dzīves un daļa atmiņu :) Tagad taču esi tu, pārējais nav tik svarīgi, ja vien istabās pie sienām nav piekārtas viņas bildes :)
03.06.2012 14:56 |

10 gadi
Reitings 379
Reģ: 29.01.2009
Cilvēkam arī pirms Tevis ir bijusi dzīve.Iespējams viņš tai netiek pāri,atmiņas,sajūtas.Pastāsti viņam kā Tu jūties,varbūt sapratīs.Nav jau nozīmes tam,ka sēdi šeit cosmo un dusmojies par to.
03.06.2012 14:57 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 01.12.2009
Gribi Jūsu, tad varbūt jaizmet arī TAVA stereo iekārta un Tava bijušā un pārējas kopīgās lietas?
Neņem visu tik ļoti pie sirds, varbūt viņam pašam šie gliemežvāki asociējas ar labām atmiņām? Labāk izdomā kādus brīvdienu plānus līdz jūrai, salasīt jaunus gliemežvākus u npielikt vecajiem, ar joku, papildināt atmiņas?
03.06.2012 14:59 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
nu ja pa virsu nedrīkst uzbērt lapiņas, sak, vispār neaiztiec , nedrīkst ! , tad es gan es apdomatu, vai man vajag vispār tādas attiecības .
Manam bija pie sienas izšūts delfīninš , ko arī bijusī bij skolā taisījusi , i? uztaisīja remontu, tas krustdūriens izskatās smieklīgi uz sienas , pats noņēma un izmeta . a visādi i love you lācīši un citas dāvanas no ex'ām stāv kastē nākotnes bērniem .

Vienkārši atgādini vīrietim, ka tagad viņs kopā ar tevi un ja vēlas, jūs paši varat aiziet un kopā salasīt gliemežvākus romantiskā pastaigā . Ja nevar aprunāties ar vīrieti un uzzināt, kāpēc nieciņs ir tik svarīgs, ka svētā vietā, tad vai tev to vispār vajag ? :)
03.06.2012 15:04 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
MISS, piedod, bet problēma ir tajā, ka tu nevari pieņemt to, ka viņam ir tās lietas no ex draudzenes, nevis tajā, ka glabā tās mantas.
Manējam vēl tagad mājās stāv kkādi tur viņas dāvināti pričendāļi, nekad neienāktu prātā prasīt, lai met ārā! :D
03.06.2012 15:05 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Cilvēkiem praktiķiem, kam visas tās emocijas ir diezgan sveša lieta, ir vienalga, kas, kur, kāpēc stāv. Tādā ziņā esmu krietni vienaldzīga - guļu bijušā palagos ar citu, lietoju dāvinātās lietas, skatos bildes (tās gan nekur nav piekārtas), krūzes, drēbes, rotaslietas. Un mani tas nesatrauc. Ja otrs cilvēks ko aizrādītu, gan jau visu aizvāktu - ar tādām pašām ne-emocijām kā tagad, kad tas viss man ir apkārt.

Bijusī draudzene viņam ir atstājusi pēdas sirdī, dzīves uztverē, viņa viņu ir daļēji veidojusi - to Tu pieņem tādu, kāds viņš ir, bet tiklīdz nonāc līdz materiālām lietām, tā rodas domstarpības.
Kārtējais un universālais padoms - parunā ar viņu un kopā izlemsiet.
03.06.2012 15:07 |

Reitings 1190
man personīgi nav nekādu lietu no bijušajiem "atmiņām " , neredzu tam jēgu. pat bildēs izgriezu . kāpēc mīlotajam cilvēkam jāskatās, kā es pirms 5 gadiem bucojos ar citu ? pašai nepatiktu :D
03.06.2012 15:08 |

Reitings 1190
back, bet viņš tak nelauj papildināt tos sīkumus ar viņas lietām . ne jau izmest . tas jau ir bik slimīgi :D
03.06.2012 15:08 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
man ir noveicies, ka savējam esmu pirmā lielā mīlestība un piemā meitene. Man šīs ir otrās attiecības, viss kas palicis no iepriekšējām, stāv laukos. Ārā nemetīšu, bet nu, ko ar viņām darīt, nezinu... Tā nu stāv un krāj putekļus.
03.06.2012 15:09 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Vina klùda, ka vinš pateica, ka no bijušàs, es tiešàm saprotu to sajùtu tagad. Manéjam bija kaut kàdas lietas dzili skapjos palikušas, kàda puslietota matu kosmètika, bižutèrija, gràmatas, vinš atbildèja- paskaties, kas patík, nem sev, ar pàrèjàm dari ko vèlies, ar savu naudu vien esmu pircis, nu man tas 'nem sev' vàks kàdas dusmas uzdzina, kaut gan no vina viedokla saprotu, ka tas tak ir easy.

Nu, man arí gribas màjàs visu savu, svaigu, lai nerègojas acu priekšà tik personígas lietas, kam nav pielietojuma, tàs ir vien atminas, sakat ko gribat, un vèl neaizskaramas, nu šausmas:D par to steroiekàrtu utml.ir savàdàk, plus noteikti nav jàsaka 'bijušais nopirka'.
03.06.2012 15:11 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Vispār, MISS, negribētos būt tavās kurpēs.... Es laikam arī dusmās vārītos.
03.06.2012 15:13 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Man aizdomāties liktu tas,ka es tiem bez maz nevaru pieskarties un papildināt to dekoru ar savām lapiņām.Kā teikt-''aaaa,neiedomājies pieskarties,šitos te mana bijusī lasīja,kā tu uzdrošinies iedomāties,ka to kompozīciju var pamainīt''.Tie taču ir tikai gliemežvāki,nevis kkāda svētvieta.Mani vairāk sadusmotu nevis tas,ka bijusī tos lasīja un viņam tādi vēl ir saglabājušies,bet tas,ka tiem ir tik nenormāli liela nozīme viņa dzīvē tagad,kad viņš ir attiecībās ar mani un,ka es pat nevaru papildināt to kompozīciju ar lapiņām(nevis izmest,bet vnk papildināt).
Mums tādu problēmu nav.Mana bijušā dāvanas un lietas visas kā viena ielidoja miskastē pēc šķiršanās.Ko viņš izdarīja ar bijušās dāvanām un vai viņam tādas vispār bija,es nezinu.Es gan vienreiz jautāju,jo man tīri bija ziņkārība,vai mums kādas tāda veida lietas ir dzīvoklī.Viņš teica,ka nav.Lai tā būtu.Pat ja tomēr tādas lietas ir,tad acīmredzot,ne tik svarīgas,lai īpaši izceltu vai mētāties ar ''neiedomājies pieskarties'' tekstiem.
03.06.2012 15:16 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Tad jau visas mēbeles un dzīvoklis arī jāmaina.. :D Manuprāt, problēma ir Tavā uztverē nevis vīrieša darbībās. Viņš taču katru dienu neaiztiek tos gliemežvākus un nesēž sapņainā klusumā, ne? ;) Tā ir pagātne un viss. Protams, es nebūtu sajūsmā, ka tā pagātne stāv uz galda katru dienu, taču tas ir runājami. Lai veicas!
03.06.2012 15:22 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Man aizdomāties liktu tas,ka es tiem bez maz nevaru pieskarties un papildināt to dekoru ar savām lapiņām.Kā teikt-''aaaa,neiedomājies pieskarties,šitos te mana bijusī lasīja,kā tu uzdrošinies iedomāties,ka to kompozīciju var pamainīt''.Tie taču ir tikai gliemežvāki,nevis kkāda svētvieta.Mani vairāk sadusmotu nevis tas,ka bijusī tos lasīja un viņam tādi vēl ir saglabājušies,bet tas,ka tiem ir tik nenormāli liela nozīme viņa dzīvē tagad,kad viņš ir attiecībās ar mani un,ka es pat nevaru papildināt to kompozīciju ar lapiņām(nevis izmest,bet vnk papildināt).

Pilnībā pievienojos šim!

Man galīgi neliekas, ka viss būtu jāmet ārā - tieši tas pat smieklīgi liekas nomainīt visu, bet, ja pat pieskarties nedrīkst...Man būtu daudz ko pārdomāt.
03.06.2012 15:30 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
man no ex čoma ir ziemassvētku lampiņa eglītes formā..baigi smuka un es to izvelku no pagraba 1x gadā uz kādām 2.nedēļām..bet nezvai manējais baigi iespringst (vai maz atcerās,ka tas ir no ex? ) uz to,ka tas ir no ex..
bet es netīšām (zvēru, netīšām!) pazaudēju viņa exenes dāvinātos auskarus....:D
03.06.2012 15:41 |

Reitings 394
karoc tulit megjinasu pa,uugt-papildinat kompoziciju ar savam pukju lapinjam :D zb man vispar visa sita vinju bijusho situacija,ka no visam kadas atminas,bet nu es laikam parak greizsirdiga un tas lietas pie sirds kjeru :D
03.06.2012 16:07 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
MISS, visam vajag laiku. Gan pēc laika, Tev būs pilnīgi vienalga, ka viņam ir kādas mantas no ex :) Un ļoti iespējams, ka viņam pašam arī tās lietas vairs nevajadzēs - ieliks dziļi skapī un acu priekšā nerēgosies. Bet tas parasti nenotiek uzreiz :)
03.06.2012 16:13 |

10 gadi
Reitings 1752
Reģ: 24.08.2011
man vienreiz mans draugs arī rādīja skype kādas viņam mantas no bijušās meitenes stāv.
nu neko.. man arī ir ļoti daudz mantas visādas no bijušajiem..
tas ir tikai normāli, un kā meitenes teica, tad arī pirms tevis viņam bija dzīve
man radās ideja :D tu vari nopirkt lielāku trauku un piebērt pilnu ar tām lapiņām un nolkt priekšā tam traukam, lai visu laiku nav jāskatās un jaatgādna sev :)
03.06.2012 16:29 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
man vienreiz mans draugs arī rādīja skype kādas viņam mantas no bijušās meitenes stāv.
v
ai man vienai tas liekas nenormāli?
ja stāv, tad lai stāv, bet speciāli vēl rādīt....bērnudārzss..
03.06.2012 16:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!