Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

keratīna matu taisnošana

Reitings 108
Reģ: 31.08.2009
Sveikas, cosmo dāmas! :)
Iepriekš biju taisnojusi matus ar keratīnu, 50Ls.. padārgi. Tad nu iedomājos alternatīvu, bet nezinu, vai tā var, tādēļ gribēju jautāt kādai no Jums! :)
Tātad, vai kāda ir mati mājās taisnojusi matus ar keratīnu? Proti, ameklēju e-bay, ka var iegādāties tos līdzekļus un tad visu izdarīt kā salonā, tikai mājās, nemaksājot par darbu.

Varbūt kāda ir tā darījusi? Vai arī ja nē, tad, ir kādi ieteikumi - maskas, kondicionieri, kādi līdzekļi super-duper foršie, kas padara mīkstus un gludus matiņus? :))

Ceru uz atsaucību un jauku dienu! :*
03.06.2012 13:18 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Nu atkarībā, cik Tev mati gari priekš 50 Ls, bet,jā, salīdzinoši padārgi.
Jā, esmu taisnojusi gan sev, gan citām mājās ar keratīnu matus, ar to nodarbojos brīvajā laikā.

No sākuma izmantoju šampūnus, kondicionierus un matu maskas bez sulfātiem, pēc tam sapratu,ka nekādas dižās atšķirības nav un, ja vien matu kosmētika nav pārbāzta ar sulfātiem, tad nav jēgas pirkt speciālos līdzekļus.

Ar ebay prātīgi, lai nesanāk iegrābties un keratīns tiešām ir labas kvalitātes. Es keratīnu gan sev, gan klietnēm pērku no meitenes, kurai uzticos, ka viss būs ok.
Tepat cosmo ir šī meitene.
03.06.2012 13:25 |

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Ne par tēmu - pēdējā Santas numurā bija raksts par ilgviļņiem. Nezināju, ka turpat vai visas pasaules sievieties tiecas pēc tādiem matiem kā man ir doti dabīgi ;) Smieklīgs raksts, izlasiet!
Nu ja, un tad es domāju - varbūt tomēr man pietiek ar iztaisnošanu ar taisnotāju reizi mēnesī, un tad jūtos baigi šikā :D
03.06.2012 13:26 |

Reitings 458
Reģ: 22.03.2010
Luxurie vēl ar to nodarbojas? Bet, ja nopietni, tev ar veselību nekādas problēmas nav, ja ar to brīvajā laikā nodarbojies? (Tikai interesējos!)
03.06.2012 13:27 |

Reitings 108
Nu jā, iedeva izmazgāt ar šampūniņu, tad salika keratīnu, paturēju un tad katru šķipsniņu taisnoja, umn tad 2-3 dienas staigāju ar speķa galvu. :D
Man dabīgi ir lokaini, visi jau saka, lai nebojāju savus ''skaistos'' lokainos matus, bet es ar viņiem nevaru sadzīvot..pēē.

Gemini - un a cik Tu meitenēm taisno matus? Šampūnu pie Tevis pēc tam arī var iegādādies bez sāļiem?
Kas tā par meiteni no cosmo, kura pārdod, vari, lūdzu, pateikt? :)
03.06.2012 13:35 |

Reitings 4504
Luxurie ir tā meitene. ;)
Šampūnus nepārdodu.
Gemini - un a cik Tu meitenēm taisno matus?

Tu domā, cik daudz meitenēm? Es vnk nesparatu, laikam jau par daudz pārmācījusies esmu :D

Ja Miu jautājums bija man, tad par veselību keratīna sakarā nesūdzos, labi vēdināmas telpas un viss ok. Ir bijis tā,ka asaras tek, bet meitenei vnk bija ļoti gari mati un darbs bija 6 h. Bet nekāda vaina.
03.06.2012 13:41 |

Reitings 108
Es atvainojos.
Pa cik.. es gribēju jautāt. Mati man pāri lāpstiņām, bet nu plāniņi..
Es tā gribētu atkal iztaisnot, taču draudzenes ieteica uz vasaru labāk nē, jo nevarot peldēt utt.
03.06.2012 13:44 |

Reitings 4504
kissya_
Atkarībā no matu garuma un biezuma (jo tas nosaka, cik ilgs laiks jāpavada taisnojot). Līdz lāpstiņām ir aptuveni 17 Ls + keratīns (mazā pudelīte 8 ls, lielā 14 Ls).

Tu saki,ka Tev mati dabīgi lokojas, kad pirmo reizi taisnoji, efekts bija redzams? un, cik ilgi turējās mati taisni? Jo man vienai meitenei bija gana lielas, dabiskas lokas un viņa pēc tam rakstīja, ka nekāda dižā efekta neesot, tiklīdz mitrs gaiss, tā atkal lokojoties.

Un peldēties var! Man tas, ka ir keratīns matos netraucē, ne uz baseinu iet, ne peldēties, ne ko citu. Protams, efekts var samazināties, bet nu tas nav tik radikāli, lai aizmirstu par ūdens baudīšanu.
03.06.2012 13:57 |

10 gadi
Reitings 485
Tēma tieši man!! :)
Vakar biju pie frizieres, viņa teica, lai vairs neizmantoju taisnotāju, citādi palikšu bez matiem. Tagad esmu nobriedusi keratīna taisnošanai.
Jautājums Gemini gan par cenām ( mani mati ir plāni, nedaudz pāri pleciem), gan par peldēšanu un vasaru ( pirmo reizi dzirdu, ka tas kaut kā ietekmētu) :)
03.06.2012 14:00 |

Reitings 108
Nu tur tā lieta, ka taisnoju jau sen, un cik atceros, tad ar to īslaicīgo taisnošanu, nu uz 2 mēn. laikam sanāca, tā kaut kā. Bet man beidzās tas šampūniņš bez sāļiem un izmazgāju ar parasto un viss efekts vējā.. tādi paši kā iepriekš palika.
Es nezinu, kā būtu ar Taviem līdzekļiem, ja taisnotu, bet cik noprotu, tad man vajag kkādu spēcīgo priekš lokām, jo pirms tam bija ielikts vnk keratīns, lai uzlabotu matu izskatu un viņi bija tādi viegli taisni, bet nu tāpat fēnojot veidoju, bet nu nebija ta briesmīga taisnošana.
Tāpēc tagad gribētu iztaisnot tā, lai ir patiešām skaists efekts - skaisti, taisni, gludi un zīdaini.

Cik ilgi saglabājas efekts ar Taviem līdzekļiem?
Varbūt Tev ir kādas bildes?
03.06.2012 14:04 |

Reitings 108
Par to peldēšanos man iepriekšējā meistare arī teica, jo jūrā taču ir sāļi un, ja ir lokaini mati, tad arī efekts samitrinoties zudīs.
Man bija doma, varbūt dodoties uz jūru, var kko matos iepūst-salit.. kādu masku vai ko tml, lai mati neizbal pie reizes saulē un nepaliek sausi, tā sargājot to keratīnu.
Nu es jau nezinu, tikai tā domāju.. tādēļ ceru, ka kāda no Jums būs gudrāka un paskaidros. :)
03.06.2012 14:07 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Es visu laiku briestu šim pasākumam un tad pārdomāju un tad cosmo parādas šīs tēmas, atkal pārdomas sākas :D Man arī interesētu bildes, ja kādai ir ko parādīt, tad labprāt gaidu epastā [email protected], tas man diezgan atvieglotu izdomāt vai ir tā vērts :D
03.06.2012 14:08 |

Reitings 4504
Elsa, cenas jau uzrakstīju no kā atkarīgas. ;)
Pāri pleciem ir 15 Ls.
Bet man pašlaik ir tā,ka ir studijas + klientes, kuras jau gaida, kad atbrīvosies laiks.
Un tādēļ, iespējamie datumi ir tikai nākamā ceturtdiena rīta pusē un tad aiz Jāņiem.
Par ūdens ietekmi jau arī uzrakstīju, vairāk tas no manas pieredze,s jo neesmu dzirdējusi,ka kāda cita sūdzētos.
03.06.2012 14:08 |

Reitings 108
Man derētu kaut vai jūlijā, nekur nesteidzos.. vnk, esmu nolēmusi to izdarīt atkal :D
Gemini - Tev ir kādas bildītes varbūt? Un , kura vietā Tu dzīvo?
03.06.2012 14:12 |

10 gadi
Reitings 485
Jā, savu komentāru tik ilgi rakstīju, ka biji jau pasteigusies un atbildējusi uz jautājumu :)
Man tiešām gribas! Domāju, ka pēc Jāņiem sagaidīsi no manis vēstuli.
03.06.2012 14:12 |

Reitings 4504
kissya_, keratīnu izmantoju visām vienu, to,ko Luxurie pārdod (vai, ko meitenes pašas nopērk).
Un, nē, bildes netaisu. Tad man būtu jālūdz pašām klientēm sevi bildēt tad,kad mati ir izmazgāti, jo savādāk ar keratīnu matos fotogrāfēšanai neredzu jēgu.

Tagad pievērsīšos mācībām, ja kādi jautājumi, tad vēlāk atbildēšu.

Dzīvoju Ulbrokā!
:)
03.06.2012 14:15 |

Reitings 550
Meitenes kuras vēlas iegādāties šampūnu bez sāļiem iesaku nepārmaksāt tām šļurām kuras ss.lv uzliek 10Ls uzcenojumu!

http://www.frizieris.lv/?glb=5&t=item&id=2049&

Šeit var nopirkt pa normālu cenu! Principā ņemot vērā, ka šim šampūnam tilpums ir 400ml, tad sanāk pat lētāk nekā kkādi parastie Drogu lētie šampūni! :)
03.06.2012 14:28 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Bez SLS, parabēniem un sulfāiem ir arī live clean šampūni (es pirku eurokos veikalā) maksā 3 Ls apmēram katrs, 300 ml laikam :)

Es arī jau ilgu laiku gribu, bet nezinu, kāds būtu efekts, jo man mati diezgan taisni, tik mitrā laikā spurojas un viegli, viegli lokojas. Tā kā nezinu, vai iztaisnotos pilnīgi taisni .. :S
03.06.2012 14:36 |

Reitings 20
Cik ķīmisks ir šis process? Vnk es jau ilgu laiku lietoju eco preces, bet matus gribu iztaisnot,jo nav ne lokaini, ne taisni, tāds šurmi muri uz galvas :D

Un kā ir pēc tam: piemēram ja vienreiz iztaisnoju ar keratīnu bet vairs nevēlos mati paliek labā stāvoklī?

Man darbā ir vairākas klientes kuras lieto Eco šampūnus pēc šīm procedūrām: nevienā nav sāļu vai sulfātu, PEG vai citu draņķu un nav tik dārgi: NS 400ml maksā 4,55 :) Smuki puto un smaržo.
03.06.2012 19:22 |

10 gadi
Reitings 2735
Es arī šito gribētu pamēģināt.... :)
03.06.2012 19:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits