nu es nepaziistu tos paareejos cosmo puishus, bet es devu savai meitenei visu. vinja man vel pirms 3 nedeeljaam teica kad veelaas ar mani saglabaat attieciibas vismaz vel gadu, janevairaa. vinja to saciija arii savaam labaakajaam draudzeneem. Un pirms nedeeljas vinja man pateica, kad vinjai jaaveltii vairaak laika maaciibaam, un vinja pateica kad vinja grib pash4irties. es tad riktiigi cereeju kad kkas nesaies griistee. Es vinjai piedaavaaju satikties nedeeljas saakumaa, 1dien, 2dien un arii 3dien. vinja visas dienas atteicaas un teica kad vinjai ir jaamaacaas. Un 4dien vinja pateica visaam savaam draudzeneem kad mees esam izsh4iirushies. un pam to pateica tikai caur sms un 5dienaa no riita(taa bija pagaashaas nedeeljas 5diena) un vinja tanii pashaa vakaraa nolaizz ar citu chali un saiet kopaa ar vinju. Peectam es uzzinu kad vinji viens otru paziist nepilnu nedeelju. un to visu uzzinu tikai no 3jaam peronaam. un es pilniigi nevienu atbildi nesanjeemu no savas, nu driiizaak jau bijushaas draudzenes. Es nezinu ko vinja censhaas ar to panaakt. Jaa oke. man varbuut nav tik liela dziives pieredze, kaa jums cosmo sievieteem :D, bet nu no puishu skatiijuma, vinja mani pameta caur sms, deelj kkaada babnjika no sarkandaugavas. :( un nu jau esmu praktiski briivs 9dienas. bet 24/7 nevaru beigt domaat par vinju. es vinjai pa shiem 9 meeneshiem nekad nebiju melojis, nekad nebiju kraapis un uztieeju visus savus nosleepumus. Un nu man taadu cilveeku vairs nav :(