CISTA!

Reitings 93
Reģ: 13.07.2010
Sveikas meitenes!
Mani moka 1 jautājums, man tāda sajūta, ka man ir cista :(
Vai jūs nevarētu pateikt, ja kādai no jums bija cista, kādas bija pazīmes??
Man ir bail :(
01.06.2012 22:24 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Mamzele, lai butu tā, kā tu stāsti, ir es nezinu, kā ielaistam jābūt. Vai arī ļaundabīgai, jau operējamai.
Labdabīgās ir ļoooti daudzām sievietēm un bez temperatūrām vai lielajiem vēderiem
01.06.2012 23:21 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
mamzele - tu kaut ko jauc. man ir cista, gaidu uz operaaciju un nav no taam mazaakajaam. veeders man nav palielinaajies, kaads bija pirms cistas, taads arii ir tagad (pie mana viduklja apkaartmeera uzreiz jebkaada palielinaashanaas buutu redzama). man nekas nesaap, nav nekaadas temperatuuras. ja netaisiitu ikgadeejo paarbaudi, taa arii neatklaatu.
01.06.2012 23:21 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
ja,man ari bija cista..un veders no ta nemainijas! :D
tas divainas sajutas,ka jau meitenes raksta,visticamakais,ka Tev ir no ovulacijas!!!
Un pie ginekologa nevajag baidities iet!!!
Es jau ari iesaku labak privatpraksi! Aiziesi uz kaut kadu polikliniku un nakamreiz vel vairak negribesies iet.. :D
01.06.2012 23:29 |

Reitings 93
Reģ: 13.07.2010
Paldies jums meitenes par atbildēm! :)
Kaut cik vismaz mani nomierinājāt, it īpaši tu-Zane! :)

Ir tā ovulācija vai cista, bet tik un tā man vajag saņemties un BEIDZOT to izdarīt-aiziet pie ginekologa.
Ja kāda ir no jūrmalas varbūt varat ieteikt kādu labu privātpraksi, kur ir tiešām labi ārsti, kuri ir saprotoši un nebļauj virsū...
01.06.2012 23:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits