Sveikas, meitenes. Tā kā pati ar sevi netieku galā, gribu dzirdēt jūsu viedokļus. Lieta tāda, ka jau pusotru gadu dzīvoju kopā ar vīrieti. Burvīgu vīrieti visās ziņās, tomēr jau no paša sākuma nejutos viņā iemīlējusies. Jā, mums kopā ir ļoti labi, esam kā labākie draugi, bet nu nav tā mana 'lielā' mīlestība. Tā nu dzīvojos tik ilgi, līdz pirms mēneša no Francijas atgriezās atpakaļ mans bijušais (pirmā īstā mīlestība). Un pirms divām dienām mēs beidzot satikāmies (mums kopīgs draugu loks). Cerēju, ka palikšu vienaldzīga, bet nē - tauriņi vēderā un prātā tikai viņš. Bijām diezgan iedzēruši un sākām skūpstīties(pirmo reizi nokrāpu savu vīrieti), visu vakaru pavadījām tikai divatā. Un nu .. vairs nezinu, ko lai dara. Mans vīrietis man nodrošinātu labu nākotni, arī attiecības mums ir lieliskas, bet nu nav tā īstā mīlestība, bet otrs vīrietis? - Neko par nākotni nezinu (tikai tikko viņš sācis veidot karjeru), bet viņam blakus es allaž esmu jutusies kā laimīgākā sieviete pasaulē. Zinu, ka abi vēl tiksimies un izskatās, ka arī attiecības (varbūt) varētu veidoties, tomēr es neatbalstu ne dubultās attiecības, ne krāpšanu (ko diemžēl jau izdarīju). Kā rīkotos jūs? ;/