Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nenopietnā tēma.

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Čau Meitenes!ie

Kā Jūs iesākat dienu?
Kas Jums liek justies labi, liek smaidīt?
Kas Jums uzlabo garastāvokli?
01.06.2012 11:46 |

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
up
04.06.2012 22:31 |

Reitings 497
Reģ: 31.01.2009
Es iesāku dienu ar kādu Bībeles nodaļu vai kādu citātu.
Justies labi un smaidīt man liek saulains laiks un pozitīvi cilvēki.
Garastāvoklis man uzlabojas, ja nopērku sev kaut ko foršu, bet tas ir īslaicīgs prieks. Vispār ar garastāvokļa uzlabošanu iet pagrūti. Esmu tāds cilvēks, ka vienā mirklī varu būt tik jautra un smaidīga, bet otrā raudāt un dusmoties :D
04.06.2012 22:37 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Sveika! Dienu parasti iesāku ar to, ka pārbaudu pastu. Īstenībā pamostos, ieslēdzu datoru, aizeju uz tualeti, atnāku, pārbaudu pastu, atbildu uz vēstulēm, beidzot sākot ģērbties. Tas gan drīz beigsies, jo tad, kad visi universitātes darbus būs nokārtojuši, nerakstīs:) Pasmaidīt liek mana sarakstes biedra joki, tā kā mums gulēšanas/nomodā būšanas režīmi visai stipri atšķiras, tad no rīta tikai sanāk viņa iepriekšējā dienā sūtītās vēstules, un tad es skaļi smejos par visiem jaukajiem jokiem, ko man atsūta. Tad, ja dodos uz darbu, tur pasmaidīt liek kolēģu rūpes, ja ne kādu saldumu atnesuši, tad noteikti man karsto ūdeni būs sarūpējuši, vienmēr piedāvājot palīdzēt un apjautājoties par pašsajūtu, tiešām tas viņu sirsnīgums un mīļums liek smaidīt:)
Kas uzlabo? No tādām taustāmām lietām saldumi, no netaustāmām...labi paziņas:)
04.06.2012 22:38 |

Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
Dienu sāku ar stipru melno tēju un brokastīm. Pasmaidīt man liek rīti, kad varu mosties, cikos gribu. Bet realitātē es smaidīt sāku ap pkst.10.00 :D
04.06.2012 22:40 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Rīts iesākas ar drauga buču, pēc tam kafiju un kaut ko garšīgu :) Vispār jau atkarībā, cik daudz laika ir no rīta, tad arī mainās izdarītais. Ja saulains laiks, tad uzreiz labāks garastāvoklis viennozīmīgi un vairāk enerģijas :)
04.06.2012 22:43 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Uzreiz kā izveļos no gultas, taisnā ceļā dodos uz virtuvi vārīt lielu krūzi kafijas ar pienu. Kafija man nemaz nav vajadzīga kā enerģijas avots, bet tas drīzāk ir kā rituāls - lielā krūze kafija ar pienu + pusstundu, lēnām malkojot to, pasēdēt internetā vai palasīt žurnālu. Patīk miers no rīta - tas man ir ļoti svarīgi, lai diena būtu izdevusies.
04.06.2012 22:44 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Dienu iesāku ar krūzi 3in1,e-pastu pārbaudīšanu un ieskatīšanos plānotājā,lai atcerētos,kas ieplānots un izdomātu,ko vēl pa dienu vajadzētu izdarīt.
Smaidīt liek tie rīti,kuros nav jāceļas agri un atverot aizkarus redzu,ka laukā spīd saule(nevis ir samākušies riebīgie lietus mākoņi).Vēl smaidīt liek doma,ka pa dienu ieplānots kaut kas patiešām jauks. :)
Garstāvokli parasti uzlabo labas ziņas,apziņa,ka izdevies kko labi izdarīt vai veiksmīgi nokārtot,kā arī jau minētais - doma,ka pa dienu kkas foršs ieplānots.
Protams,ir dienas,kurās man nekas neuzlabo garstāvokli,bet pēdējā laikā daudz tādas nav bijušas.
04.06.2012 22:50 |

Reitings 261
Reģ: 29.01.2009
Dienu iesāku ar katastrofālu garastāvokli, jo agrā piespiedu celšanās ir tas, kas mani kaitina visvairāk. Lēnām izveļos no gultas, apģērbjos, izdzeru krūzi melnās tējas, savedu sevi cilvēciskā paskatā un dodos ārā no mājas. Tādai sēdēšanai internetā vai žurnālu lasīšanai man nemaz nav laika. Un tā nu es līdz kādiem 11 jūtos kā sakošļāta čība.
Man mēdz būt straujas garastāvokļa svārstības un man to ir diezgan viegli sabojāt, es ļoti ietekmējos no man apkārt esošo cilvēku garastāvokļa. Bet uzlabo to apziņa, ka esmu izdarījusi kaut ko labu un noderīgu, iepirkšanās, pat ja tie ir mazi sīkumi, kā arī saplānota diena ar patīkamām aktivitātēm un draugu sabiedrība, jo man šausmīgi nepatīk ieilgusi bezdarbība un vienatne. Ja arī pavadu dienu savā kompānijā, garastāvokli man uzlabo laba grāmata un komēdijseriālu skatīšanās.
04.06.2012 23:08 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Man rits dazreiz ka tads neapstav. DIENAS turpinajums kad jutos visnomaktak. Pedeja laika dodos gulet ap 4iem diena un septinos vakara jau augsa.

Bet ta rits vienmer sakas ar tualetes apmeklejumu, zobu izmazgasanos, skusanos, nosersanos (kas visbiezak norada kads rits) Iesledzu kafijas automatu, uzpipeju, palasu ko interneta, dzeru kafiju bez cukura,, sapucejos, izmetaju pusi gridas ar drebem , iegrimstu depresija ka viss izskatas garam, kaa jau vnm..

palidz ja izdomaju eit agri no ritiem skriet ar labu muziku austinas un tad dusa.
05.06.2012 11:54 |

Reitings 700
Reģ: 03.01.2012
Riti kad dodos uz darbu sàkas ar to, kad pédejà mirkli lecu no gultas arà, skrienu dusà un tad dzerot melno téju sataisos dienai. Loti grùti ir piecelties no ritiem, jo parasti sanàk iet gulét ap 1niem vai 2viem nakti un darbs sàkas 9am. Bet vienalga parasti pamostos labà omà, pat ja iepriekséjais vakars nebija labi izdevies. Pédéjo gadu no ritiem jùtos loti optimistiski, pat tad ja negribàs iet uz darbu.
05.06.2012 12:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits