Nav jūtu

Reitings 173
Reģ: 29.01.2009
Šodien man puisis pateica, ka viņam pēdējo mēnesi nav pret mani jūtu, esam kopā gadu.
Ko man tagad darīt, kā atgriezt viņam jūtas pret sevi, jo pazaudēt viņu es nevēlos, nevaru iedomāties savu dzīvi bez viņa un negribu vairs ne ar vienu citu attiecības kā tikai ar viņu. Lūdzu iesakiet kaut ko, esmu izmisumā...
31.05.2012 20:54 |

Reitings 622
Reģ: 14.05.2012
lalo_lola, un ko viņš pa to pusgadu sadarīja?
01.06.2012 11:13 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Nu kā var jūtas pazust un atgriezties, vai nu ir vai nav pa vidu nemēdz būt....
01.06.2012 11:15 |

Reitings 460
Reģ: 17.08.2010
Psihosanas vnk iznicina attiecibas, saku drosi un no pieredzes, jamak ir sevi savakt, savadak nekad nebus attiecibu, jo virietis nav tas, kam japacies psihosana un stresi par neko.
01.06.2012 11:15 |

Reitings 1149
Reģ: 27.04.2009
Man liekas, ka viņam jau bija pietiekoši daudz laika, lai saprastu kāda Tu esi. Un tagad pēkšņi izdomājis, ka grib lai Tu mainies.
Pirmkārt, cilvēki nemainās, Tu vienīgi, lai glābtu attiecības, vari kādu laiku pietēlot, paturēt iekšā visu to ko gribētu izteikt viņam, bet tas nenozīmē, ka tu mainīsies. Tevī iekšā tāpat sēdēs vecā labā S* ...... paies laiks un tu atgriezīsies ierastajā savā režīmā.
Ja cilvēks nevar pieņemt otru tādu kāds viņš ir, un kaut kas neštimmē kopā, tad abiem nav pa ceļam..
Es zinu, ka es nemainītu sevi. Vienīgais, ja tas tiktu veikts pārrunu ceļā, ar lūgumu, ar patīkamu atmosfēru tas tiktu izrunāts, ka viņam jau tas sāk nepatikt, ka es visu laiku bakstu.. (varbūt tiešām tu pa daudz baksti un ēd viņu nost)... ja man vīrietis to tā mierīgi pasniegtu un lūgtu lai es tā nedaru, tad jā, es pacenstos tiešām nebūt tik kaitinoša un nepiekasīties viņam par lietām ko viņš dara. Bet ja man acu priekšā tā kā noskaldītu tekstu "Man nav jūtu pret tevi, tev jāmainās" - tad es tikpat ātri noskaldītu tās pēdējās jūtu paliekas...
Bet vispār jau šeit esi apspēlējusi šo epizodi tikai no savas puses, mēs nezinam kāda Jums ir ikdiena?, cik gadi?, kur dzīvojat?, kapēc?, cik daudz?, ko ēdat? un kapēc?... tapēc nevienas meitenes viedoklis nebūs gluži pareizs.. un mana necilā pieredze un novērojumi liecina par to, ka meitenes mēdz pārspīlēt un pataisīt sevi par mazām vārgām un puiši tie ļauni, ar sliktu attieksmi utt.. Bet īstenībā jau tās meitenes ir vienas raganas un grauzējas :D es arī esmu pamanījusi, ka pati dažreiz pārāk dramatizēju un taisu lielu brēku par neko..
Diez gan gari izplūdu, bet tas ko gribēju pateikt.
Ja gribās ēst - ēd maizi, neēd otru pusīti.
01.06.2012 11:16 |

Reitings 622
Reģ: 14.05.2012
Mademoiselle!, tā var būt, taču tas nenozīmēja, ka jūtas bija pazudušas, tas nozīmē, ka cilvēks nezināja, ko jūt, un tajā laikā, kad bija šķirti, saprata. Protams, dažreiz tur nav nekāds sakars ar jūtām, bet gan ar kaut kādu ego, privātīpašnieciskumu, greizsirdību...
01.06.2012 11:19 |

Reitings 535
Nu gan ,viņa mainīties negrib un redz citas iesaka ka nevaiga mainīties ,bet viņa savam pusim liek mainīties aizliedz pīpēt un spēlet spēlītes.
01.06.2012 11:31 |

Reitings 173
rosse, es neteicu, ka negribu mainīties, es tieši otrādi to vēlos, ja tas glābs mūsu attiecības.
01.06.2012 12:41 |

Reitings 535
Bet protams ka glābs ,ja neuzstādīsi ultimātus un nezāģēsi viņu,Ir jaatrod kompramisi attiecībās.Manējais ar mīl paspēlēt spēles ,tajā laikā gad viņš to dara sēžu balakus skatos tv vai esu virtuvē un pagatavoju ēst vai daru citus mājas darbus.Un viņš man ar reizēm uzpīpē citreiz jau kot ko uzpukstu ,bet nu pietika redzēt no malas kā tas izskatās ( mana viena radiniece ar pukstēj aka vīrs pīpē un staigāj apēctam sapūtusies ,tik dumi izskatījās no malas)
01.06.2012 12:58 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
Manējais ar spēlē datorspēlītes, bet es to laiku izmantoju sev.. kaut vai mācībām, sevis savešanai kārtībā, ēst gatavošanai vai vnk ar draudzenēm tiekos, ideju ir ddaudz ko darīt.. tev viņš online spēlītes spēlē? jo vairāk tirdīsi jo ātrāk tev attiecības sairs.
rosse iesaku nedarīt neko, nesaki ne pa spēlītēm, ne pa pīpēsanu redzēs kas būs, jo reizēm saka, kad nav jūtu, bet ar strīdiem sajauc to, kas ir, bet pēc kāda laika cilvēks saprot ir vai nav jūtu pret kādu.
01.06.2012 13:10 |

Reitings 49
S* - kapēc tev būtu jāmainās? Tu neesi slikta! Paskaties - tu respektēji viņa vēlmi - izbeidzi smēķēšanu. Bet viņš to nevar izdarīt jau cik noprotu gadu?
Labāk cieni sevi un nepazemojies viņa priekšā! Tev liekas, ka neviens cits uz pasaules nav tik labs kā viņš, bet tā tu domā tikai tāpēc, ka šīs ir tavas pirmās nopietnās attiecības.
Puisim vajadzētu saprast, iemācīties, ka jo ilgāk esi ar kādu kopā, jo vairāk tu viņu iepazīsti un nevar, lai kā gribētu būt cilvēks tāds pats, kā pirmajā mēnesī. Jūs esat viens pie otra pieraduši, nav vairs taureņu vēderā, jums ir attiecības!
Nepazemojies, lūdzu! Ja tik ļoti gribi mainīties, tad liec mainīties arī viņam, nepieļauj to, ka viņš šādi tevi pazemo, mīļumiņ! Viņi nav tā vērti!
01.06.2012 13:17 |

Reitings 173
Viss būtu labi, ja mēs dzīvotu kopā, tad es atrastu ko padarīt pa to laiku kamēr viņš spēlē, taču mēs nedzīvojam kopā, viņš dzīvo ar vecākiem un, kad es atbraucu pie viņa un viņš sāk spēlēt, tad man reāli nav ko padarīt, jo tv viņam ir savienots ar datoru, uz virtuvi es arī neiešu neko ņemties, jo tā ir viņa mātes telpa un tā nu man sanāk vienkārši sēdēt un garlaikoties kamēr viņš spēlē, tāpēc arī es viņam lūdzu to nedarīt, kad esam kopā.
01.06.2012 13:18 |

Reitings 173
BizBiz, es viņam arī paprasīju, lai pamaina savu attieksmi un vakar viņš jau tik labi izturējās pret mani un prasīja visu laiku vai mani viss apmierina un arī pateica to, ka viņš pārspīlēja ar to, kad pateica, ka viņam nav nekādu jūtu pret mani, tās tomēr ir, bet ne tādas kā bija agrāk un viņš gatavs arī pats kaut ko darīt lietas labā, lai mūsu attiecības uzlabotos. :)
01.06.2012 13:24 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
es arī savam puisim esmu stingri pateikusi,ka manā klātbūtnē nekādu spēļu spēlēšanu nebūs...papukstēja,bet vairs nav to darījis..
01.06.2012 13:34 |

Reitings 535
treselle
man jau nav problēmu attiecībās,manējais mazo paciņu pa dienu labi ja izpīpē ,tāpēc mani tas tik ļoti nesatrauc un nejau deļ tā es kašķētos.
01.06.2012 13:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits