Man liekas, ka viņam jau bija pietiekoši daudz laika, lai saprastu kāda Tu esi. Un tagad pēkšņi izdomājis, ka grib lai Tu mainies.
Pirmkārt, cilvēki nemainās, Tu vienīgi, lai glābtu attiecības, vari kādu laiku pietēlot, paturēt iekšā visu to ko gribētu izteikt viņam, bet tas nenozīmē, ka tu mainīsies. Tevī iekšā tāpat sēdēs vecā labā S* ...... paies laiks un tu atgriezīsies ierastajā savā režīmā.
Ja cilvēks nevar pieņemt otru tādu kāds viņš ir, un kaut kas neštimmē kopā, tad abiem nav pa ceļam..
Es zinu, ka es nemainītu sevi. Vienīgais, ja tas tiktu veikts pārrunu ceļā, ar lūgumu, ar patīkamu atmosfēru tas tiktu izrunāts, ka viņam jau tas sāk nepatikt, ka es visu laiku bakstu.. (varbūt tiešām tu pa daudz baksti un ēd viņu nost)... ja man vīrietis to tā mierīgi pasniegtu un lūgtu lai es tā nedaru, tad jā, es pacenstos tiešām nebūt tik kaitinoša un nepiekasīties viņam par lietām ko viņš dara. Bet ja man acu priekšā tā kā noskaldītu tekstu "Man nav jūtu pret tevi, tev jāmainās" - tad es tikpat ātri noskaldītu tās pēdējās jūtu paliekas...
Bet vispār jau šeit esi apspēlējusi šo epizodi tikai no savas puses, mēs nezinam kāda Jums ir ikdiena?, cik gadi?, kur dzīvojat?, kapēc?, cik daudz?, ko ēdat? un kapēc?... tapēc nevienas meitenes viedoklis nebūs gluži pareizs.. un mana necilā pieredze un novērojumi liecina par to, ka meitenes mēdz pārspīlēt un pataisīt sevi par mazām vārgām un puiši tie ļauni, ar sliktu attieksmi utt.. Bet īstenībā jau tās meitenes ir vienas raganas un grauzējas :D es arī esmu pamanījusi, ka pati dažreiz pārāk dramatizēju un taisu lielu brēku par neko..
Diez gan gari izplūdu, bet tas ko gribēju pateikt.
Ja gribās ēst - ēd maizi, neēd otru pusīti.