Skatoties pie kāda raksta komentāri. Ir raksti, kuri ir provokāciju un naidu pilni, TVNET palasiet, tur ļoti daudzi raksti ir uzrakstīti provokacionālā valodā, nosaukumi pasniegti melīgi, lai celtu ažiotāžu un nemieru sabiedrībā. Cik daudz esmu lasījusi rakstus, kas 100% atbilst nesaticības un naida kurināšanā, kāpēc neviens neredz to, ka raksta autori un portāla atbildīgie redaktori speciāli provocē sabiedrību?! Kāpēc būtu, piemēram, jāklusē mutautiņā par to, kas ir netaisnība un, kur tiek kurināts naids?! Es atbalstu to, ka tautai ir vārda brīvība izteikties pie rakstiem ar komentāriem, tajā skaitā arī ar negatīviem, bet ne tiem pašiem naidu kurinošiem.
Cita situācija ir tiešām par ziņām, kur tiek attēlots privātās dzīves jaunums vai sasniegums. Piemēram, jā, es arī neredzu iemeslu kamdēļ vajadzētu nopelt Mūrnieces izvēli un jauno ģimeni. Katram cilvēkam ir tiesības uz mīlestību un ģimeni. Protams, es arī iekomentētu to, ka interesanti, ja jau viņa ir tāda nacionāliste, kāpēc tad pati iemīlējās un apprecēja ārzemnieku?! Bet kopumā skaists pāris taču un lai jau viņai tiek!
Vēl ir cita situācija, kad tie ziņu portāli raksta kaut kādus jaunumus par "slavenībā", kuras nemaz nav slavenības. Piemēram, raksts nesen bija par to kā "Binnija" sev dabūja motorolleri... Kurš zin tādu pseido "Binniju" un kam interesē tas kā kārtējā PR uzņēmēja lielās ar savu jauno pirkumu?! Labāk uzrakstītu KĀ šādas jaunas uzņēmējas tikušas pie sava salona/restorāna utt. Vārdu sakot es pilnīgi saprotu to, ka šādi raksti vienkārši provocē sabiedrību izteikties nevis pozitīvi, bet negatīvi, jo nevienam nav skaidrs, par kādiem nopelniem raksta par visādām Binnijām, kā viņas nokļuva presē un kā tika pie naudas, lai atvērtu savu salonu!
Dažādi raksti, dažādas situācijas un dažādi komentāri!