Interneta komentari.

Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Si tema jau ir malta un apmalta ntas reizes,bet katru reizi,kad man roka celas palasit kadus komentarus pie kada raksta,es iekritu,reala s.. bedre! Tas pats nav negativisms kas tur nak ara, bet reals naids un pretigums.
Sorit parlaidu acis rakstam,ka Murniece apprecejusies ar to libanu arstu.. Jezus,kadas rupjibas pie kometariem nav ara.
Kur ir ta sals? Kapec cilveki ( vai tiesam tikai latviesi ) komentaros parversas par pretigiem,perversiem radijumiem?
31.05.2012 14:00 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
tu jau esi pieņēmusi elites sapuvušās sabiedrības modeli. normālā sabiedrībā futbolisti un aktieri nebūtu bagāti un viņu draudzenes neviens nezinātu.
01.06.2012 09:16 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Mīkstais, reiz Tu raksti tiešām saprātīgas lietas - es sirds dziļumos zināju, ka patiesībā esi prātīgs, tikai izliecies par jampampiņu, lai patracinātu citus! :)
01.06.2012 09:39 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
ārprāts :D ko jūs cepaties, tas tak katram skaidrs, ka tos komentārus raksta skolēni, labākajā gadījumā vidusskolēni vai mazliet vecāki lauku ciemu deģenerāti. vai tad, kad gājāt skolā, tiesām nepamanījāt, ka gandrīz katrā klasē bija pāris muļķi, kam šķita, ka jāmācās nav, un pie visām viņu nelaimēm vainīgi skolotāji? no tiem tad aŗi ir izauguši šitie valdības vainotaji un vini tikai generē jaunas rupjības internetā no vienām un tām pašām IP adresēm, skolās, bibliotēkās internets ir bez maksas, un visi tie komentāri ir tikai populārākajos saitos apollo. tvnet, delfi...nevienā normālā lapā par sportu, kultūru utt. nav tādu komentāru, tie vnk ir pārauguši debili bērni, kas tur raksta, nevajag nokārt galvu un domat, ka visa LV tāda. tam kontingentam vnk ir jautri rakstot tās rupjības, kādreiz skolā tak sīkie puišeļi tā darīja, pasaka 2-3 rupjus vārdus un tad visi smejās, baigi laimīgie :D
01.06.2012 09:53 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Sunset, nepiekritīšu par tiem skolēniem. Ja viņi tiek pie interneta, tad tās parasti ir spēles, soctīklu un kkādi bildīšu un prikolu saiti kā spoki utt.
Maz ir tādu, kas iet tā saucamajos ziņu portālos.
Tie vairāk ir cilvēki pēc 30, kas vai nu sēž mājās bez darba, vaino citus par to, ka viņiem nekā nav, un komentāros ēd nost tos, kam ir aktīva sociālā dzīve, vai arī tādi, kam ir darbs, ir ģimene, ir kredīti un kašķīga sievasmāte, atkal visi citi, kas viņu nabadziņu notrenkā un neļauj lietas, ko viņš noteikti spētu labāk nekā rakstā aprakstītais personāžs.. Vai tas būtu dizaineris, vai politiķis vai izlases vārtsargs, šis tipāžs visu prot labāk.
01.06.2012 10:30 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Kaut kādas mazsvarīgas lietas jūs te aprunājat. Mani personīgi, nekad nav uztraucis, ka kāds nozākā politiķa vai sportista sievu. :D Tas notiek arī ārzemēs un ir cilvēki, kuri atzīst, ka viņiem patīk aprunāt slavenības (nu ok, LV nav slavenību, bet vienalga). Bet, kad atklāti tiek slavēts tas pats Breivīks un rakstīti veseli traktāti, kādēļ viņš ir labs un kādēļ Latvijā tādu vienu vajadzētu, to jau šīs diskusijas 1. lapā minēju, tad gan man šķiet, ka jāsāk satraukties vai viss labi ar tiem komentāru autoriem. :)
Un tie komentāri par neglītajām sievietēm mani vispār nekad nav aizskāruši, arī to es uzskatu par nenozīmīgu, jo tur jau skaidrs, ka automātiski ieslēdzas "fuj, ka man viss riebjas".
Kā arī, tāpat kā Samaara, nepiekrītu, ka tie ir skolēni. Man šķiet, ka tur kā reiz sēž pieauguši cilvēki, ne visi ir bezdarbnieki, ticu, ka prāvs pulciņš komentē arī sēžot darbā pie datora un jau kādu laiku man arī liekas, ka tas ko viņi saka nav nekāda tukša agresijas izpausme, bet tas, kas viņos iekšā tiešām sēž un viņi tiešām domā tā, kā tur runā.
01.06.2012 10:40 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Skatoties pie kāda raksta komentāri. Ir raksti, kuri ir provokāciju un naidu pilni, TVNET palasiet, tur ļoti daudzi raksti ir uzrakstīti provokacionālā valodā, nosaukumi pasniegti melīgi, lai celtu ažiotāžu un nemieru sabiedrībā. Cik daudz esmu lasījusi rakstus, kas 100% atbilst nesaticības un naida kurināšanā, kāpēc neviens neredz to, ka raksta autori un portāla atbildīgie redaktori speciāli provocē sabiedrību?! Kāpēc būtu, piemēram, jāklusē mutautiņā par to, kas ir netaisnība un, kur tiek kurināts naids?! Es atbalstu to, ka tautai ir vārda brīvība izteikties pie rakstiem ar komentāriem, tajā skaitā arī ar negatīviem, bet ne tiem pašiem naidu kurinošiem.
Cita situācija ir tiešām par ziņām, kur tiek attēlots privātās dzīves jaunums vai sasniegums. Piemēram, jā, es arī neredzu iemeslu kamdēļ vajadzētu nopelt Mūrnieces izvēli un jauno ģimeni. Katram cilvēkam ir tiesības uz mīlestību un ģimeni. Protams, es arī iekomentētu to, ka interesanti, ja jau viņa ir tāda nacionāliste, kāpēc tad pati iemīlējās un apprecēja ārzemnieku?! Bet kopumā skaists pāris taču un lai jau viņai tiek!
Vēl ir cita situācija, kad tie ziņu portāli raksta kaut kādus jaunumus par "slavenībā", kuras nemaz nav slavenības. Piemēram, raksts nesen bija par to kā "Binnija" sev dabūja motorolleri... Kurš zin tādu pseido "Binniju" un kam interesē tas kā kārtējā PR uzņēmēja lielās ar savu jauno pirkumu?! Labāk uzrakstītu KĀ šādas jaunas uzņēmējas tikušas pie sava salona/restorāna utt. Vārdu sakot es pilnīgi saprotu to, ka šādi raksti vienkārši provocē sabiedrību izteikties nevis pozitīvi, bet negatīvi, jo nevienam nav skaidrs, par kādiem nopelniem raksta par visādām Binnijām, kā viņas nokļuva presē un kā tika pie naudas, lai atvērtu savu salonu!

Dažādi raksti, dažādas situācijas un dažādi komentāri!
01.06.2012 17:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits