Šeit jau pirms kāda laika ir bijušas līdzīgas diskusijas, bet tā kā tagad tās izskatās neaktīvas, izveidoju jaunu :)
Tā nu sanācis, ka es arī laika gaitā esmu zaudējusi kontaktus ar draudzenēm no skolas laika, un tagad bieži jūtos vientuļa, kad saprotu, ka nav neviena, ko uzaicināt uz kino vai apmeklēt kādus citus pasākumus. Man ir draugs, bet ar viņu tikai brīvdienās sanāk vairāk laika kaut kur doties utt., kā arī man pietrūkst kāda ar ko parunāties par tematiem, kas vairāk interesē meitenes. Pie tam tagad ir sākusies vasara un varbūt šeit ir kāda, kas gribētu šad tad braukt ar riteņiem?
Esmu no Rīgas, mans e-pasts: [email protected] :)
Vecums, nodarbošanās, intereses.
Diezgan skopa informācija Tev.
Ja pašai trūktu draudzenes, tad nezinu, vai man kas daudzkopīgs, aktuāls būtu ar, piemēram, 17-18gadīgu (10 gadus jaunāku meiteni) - tas tikai mans minējums.
Sveikas!Tgd dzivoju Riga un mekleju draudzenes vai vnk sarunubiedrenes..Man 23 gadi.Daudz stradaju bet kad ir brivs nav ar ko to pavadit..jo ipasi tgd vasara varetu aizbraukt uz juru,uztaisit kadu pikniku,[email protected]
sveiki , velos ar kadu parunāties , labu draugu grūti atrast.esmu kartīga un uzticama persona, nestaigaju pa klubiņiem , patīk iepirkties , mazi bērni ļoti labu saprotos:)