attiecības..

Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, kā likt vīrietim runāt ar mani. Izdarīt tā, lai viņam būtu interese par mani. Esam kopā 10 gadus, bet viss pēdējā laikā tik slikti palicis, nerunā ar mani, nesen mums piedzima bērniņs, tagad kad ir mājās tad lielāko daļu mazajam pievērš uzmanību, bet man necik. Gājām uz kursu kas domāts pāriem, lai risinātu kautko, bet tas nepalīdz. Tikai tajā brīdī runā, bet kā esam mājās, tā atkal viss pa vecam. Nezinu ko ,lai dara... Domas par šķiršanos māc, bet ja jau esam tik ilgi kopā un vēlarvien viņu mīlu, gribu mūsu attiecības glābt, bet liekas ka viņš to neredz un nesaprot, ka mūsu attiecības jūk. Viņš daudz strādā uzņēmās vēl vairāk strādāt, bet es saprotu, ka vajadzīga tagad naudiņa, bet tik cik pajautāt kā man pa dienu gājis, kas mani nomāc, vai vēl kautko nespēj pat pajautāt. Mājās jūtos kā tukša vieta. Varbūt ir kādi padomi? Es pašreiz nestrādāju, jo skatos mazuli mājās.
30.05.2012 11:44 |

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Piekrītu Kaprace.

Gan jau viss nokārtosies.
30.05.2012 12:39 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Manam ir 7mēneši. Vīrs arī ļoti daudz strādā, vairāk darbā nekā mājās. Atnāk noguris un nerunīgs. Viņam tas ir jāsagremo. Esi sievišķīga, skaista un seksīga, tad viss atgriezīsies.
Varbūt pati esi mainījusies, neesi vairs tādā, kā pirms mazā? Esi palikusi nopietnāka, nervozāka?
30.05.2012 12:40 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Jā... šādas diskusijas nudien neiedvesmo dzemdēt bērnu. Visiem attiecibas ir super duper, kā piedzimst bērns, sākas visādas huiņ**
Bez maz vai jāliek vīrietim parakstīt papīrs, ka pēc dzemdībām viņs būs tāds pats, piedalīsies bērna kopšanā, audzināšanā, mīlēs tevi utt.
Bet... ja vien viss būtu tik vienkārši kā līgumā, nevis tās būtu attiecības...
30.05.2012 12:48 |

Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009
kordelia,

es pieļauju, ka arī sieviete mainās, kad viņai ir bērns.
30.05.2012 12:49 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Jā, bet sievietei tas ir lielāsk risks. Vecim var viss apnikt un viņs notīsies pie kādas mīļākās. A ko sieviete palikdama viena ar bērnu? Strādāt nevar, naudas nav, karjera pa pieskari, attiecības ar praktiski nereāli izveidot ar citu, ja ir zīdainis. Tāpēc jau grūtniecēm un jaunajām māmiņām ir jāraustās visu laiku, janervozē, ka tik vīrietim viss labi, ka tik nepamet. A tie jau kā lielie ērgļi - tieši sievietes grūtniecības laikā un bērna pirmajos mēnešos ir vislielākā iespējamība, ka vīrietis salaidīs ar citām. pat ja iepriekš bijis supervīrs
30.05.2012 12:53 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
Jā... šādas diskusijas nudien neiedvesmo dzemdēt bērnu. Visiem attiecibas ir super duper, kā piedzimst bērns, sākas visādas huiņ**
Bez maz vai jāliek vīrietim parakstīt papīrs, ka pēc dzemdībām viņs būs tāds pats, piedalīsies bērna kopšanā, audzināšanā, mīlēs tevi utt.
Bet... ja vien viss būtu tik vienkārši kā līgumā, nevis tās būtu attiecības...

ma prātā ienāca tieši šī pati doma.
30.05.2012 13:04 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Jebkuras attiecības var sabojāt, nav nozīmes vai ir bērns. Tāpēc ir jādomā līdzi, ar kuru vīrieti taisīt bērnus. Dažādi dzīves sarežģījumi spēj izmainīt cilvēkus līdz nepazīšanai, bērns tam nav cēlonis. Vainīgs ir cilvēks pats, tu esi stiprs vai neesi - iztur dzīves peripetijas un paliec nemainīgs vai mainies, kļūsti nomākts vai paviršs. Viss sākas galvā.
30.05.2012 13:11 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
varbūt vīram/vīrietim ir pašlaik smaga situācija darbā. Plus mazs bērniņs, par kuru viņš vēlas rūpēties un sniegt to labāko.. nav viegli.. arī vīrietim mēdz piemesties depresijas.. vai esi mīļa pret savu vīrieti?Vai sagaidi ar bučām? vai apvaicājies kā viņam diena pagājusi? Viņam ir jārūpējās un jānes mājās nauda, kas būtība ir atbildība viņam ir liela, domāju nevajag tik loti pārspīlēt un gaidīt no otra, vajag arī pašai dot vairāk un neaizmirst, ka beigās Tu esi sieviete arī, ne tikai māte.
30.05.2012 13:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits