Sapīte.:(

Reitings 360
Reģ: 29.12.2010
sveikas..nu man ir tada situacija-
Esmu pazistama ar puisi nu jau 11gadus..jau pašā sākumā kad iepazinu viņu sapratu tas man ir īstais..tad kad iepazinamies biju vel maza,un kkadas attiecības sākam velak..lieta tada ka mūsu att,nekad nau ilgakas par nedēļu mēnesi.Es viņu ļoti mīlu,jo ja mes katrs atrodam ko jaunu un ceram uz laimi,mēs tapat beigu beigās atgriežamies viens pie otra.Stasts jau dumš bet tā nu tas ir.Pat nesenkā ar jauniepazītu puisi biju kopa 7mēnešus,bet tapt izšķīros lai butu kopā ar īsto,un bijām labi ja vienu dienu.:(
Es nezinu ko lai dara,iesakiet kadu padomu..būšu pateicīga
30.05.2012 07:27 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Neizskatās, ka Tu viņam ko nozīmē, drīzāk viņam varētu glaimot tas, ka ir kāda, kurai viņš tik ļoti patīk, ka gatava pieņemt atpakaļ,lai vai kas. Sāc dzīvot savu dzīvi!
30.05.2012 10:42 |

Reitings 622
Reģ: 14.05.2012
Kāpēc uzreiz tupas? Neticu, ka te ir kāda tāda, kura ir spriedusi racionāli, kad runa ir par vīrieti, kuru mīl.
30.05.2012 10:43 |

Reitings 360
Zilbuliit lol,es teu ta neuzbrauktu auguma..to savadak ar var pateikt.intresanti ko gan tu daritu ja teu ta butu?!
30.05.2012 10:44 |

Reitings 360
Zane,ka tju doma ko man darit? nenoliegšu ir citi puiši kuri grib but ar mani,!bet ko man darit ja mani viņi nesaista?
30.05.2012 10:48 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Ja viņš gribētu kaut ko nopietnu, tad sen jau viss būtu noticis un jūs būtu kopā nevis tā raustītos. Tad saproti, ka čalim tevi dabūt izdevīgi ik pa laiciņam, viņš vismaz sevi var apliecināt, ka kāda vēl viņu grib, bet tu tik skraidi pakaļ.

Ar savu draugu es arī esmu pazīstama kopš saviem 12 gadiem, un tagad sanāk jau arī ir tie 11 gadi, arī man viņš jau patika tad un visu laiku ir bijis tas neaizsniedzamais, pa vidu man arī bija citas attiecības, bet kad abi sapratām, ka gribam būt kopā, nekas mūs netraucēja, un drīz būs kopā 5 gadi, un šāda raustīšanās nenotiek.
30.05.2012 10:53 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
nu šeit arī mēs atšķiramies....
es nekad sevi neļauju vazāt aiz deguna - kad būs izdevīgi, tad piezvanīs..nu vai nu mīl, vai nemīl...nevar būt pa vidu..
tev pašai ir jānovelk tā strīpa...tev pašai nav kauns mazliet? tu raksti, zvani, bet viņš ignorē?
man personīgi jau pirmajā reizē sāktu palikt neērti,ka es cilvēkam uzbāžos..un te kādā jjaukā dienā viņš ir pati maija saulīte un tu atkal kūsti, kaut zini,ka jau pēc dienas atkal būs čušš un katrs pa savām mājām...tu taču to ļoti labi zini, bet atļauj viņam manipulēt ar sevi un nākt un iet, kad vien kungs vēlas...
viņam tā ir ērti, bet tu tikai čakarē savus nervus un dzīvi...kamēr tu te raksti sirdi plosošas diskusijas, tu jau sen varētu iet izklaidēties un iepazīt superīgu cilvēku,kurs arī tevi mīlētu, jo nu domāju,ka tu pati ļoti labi sajēdz,ka te taču nekā nebūs...tu vienkārši gaidi,kad viņš parādīsies...cik ilgi gaidīsi?
kamēr viņš būs noprecējis 5 džuses un viņas visas apputeksnējis? tad tu sāksi dzīvot savu dzīvi? nē, tad kad??
30.05.2012 10:53 |

Reitings 622
Kas par to, ka citi nesaista? Piemēram, mans bijušais vīrietis, kuru mīlēju līdz nāvei, sākumā likās, ka ir lielākais lohs uz zemes virsas un kaitināja nejēgā. Tiec pāri savām iedomām galviņā, kas ir grūti, bet pamēģini, tev vajadzīgs ļoti milzīgs gribasspēks. Nu apmēram tas pats, kas diēta. Nekas nenāk viegli, bet rezultāts ir satriecošs, bet tajās dienās līdz rezultātam ir jāatrod kāds veids kā pārdzīvot. Man palīdz jaunas drēbes, kosmētika, ballītes, alkohols... nu visas banālās "es viņu aizmirsīšu" lietiņas. Protams, arī citi vīrieši, taču tikai flirta līmenī, lai atkal nav puņķi un asaras.
30.05.2012 10:58 |

Reitings 360
Zilbuliit,tieši tapēc es šeit izveidoju diskusiju,jo zinaju ka kads spēs ieteikt ko darit..es zinu ka diži meičas uz viņu neskatas..jo mēs dzīvojam netālu viens no otra,vinš nau tas kas spētu kadu noturēt darbs no 8niem lidz8 +1h ceļā tur atpakaļ.,viņa aizraušanās ar vesturi t.i-metala detektoru meklet senas monetas..un vis beidzot alus..neatņemama dzīves sastāvdaļa.
30.05.2012 10:59 |

Reitings 2487
p.s. ja man būtu kāds,kurš mani ņemtu atpakaļ, kad vien man būtu ērti,kad tik es uzsauktu un mani ņemtu atpakaļ + mani gribētu, es nenonoliedzu,ka arī to izmantotu. nobružātu, novazātu, bet ņemtu atpakaļ..es ganjau atkal un atkal šo cilvēku izmantotu..tas taču ir tik izdevvīgi..
bet manā dzīvē tā nenotiek..un labi vien ir..
gaidīt,ka tava lielā love pats sapratīs,ka tas ir nekaunīgi tu nevari gaidīt, vienīgais,kas tev atliek - ir paši pielikt treknu punktu un sākt dzīvot pa savam..
30.05.2012 11:11 |

Reitings 360
Man ir lidzig ka zane raxta..es ienistu sevi par to ka es viņu tā mīlu..tagad tada ka depresija..ka viena cita diskusija viltigajai lapsai.nezinu ka dzīvi sakartot un tikt tam pari..
30.05.2012 11:15 |

Reitings 2487
zini, kaut nu tu man būtu blakām..es tevi tā sakratītu,ka nezinu...meitene mīļā, okej..šodien nav tas labākais laiks, bet kad ir pirmā saule, ņem pelčukus un laid uz jūru un atpūties...nedomā par viņu, atrodi labu žurnālu, grāmatu, atjauno pleijerī plejlisti un davaj...attīri galvu no viņa sārņiem..
pati taču sapritu,ka nekādu attiecību tur nebūs....nekad..priekš kam vēl 11 gadus izmest misenē savu dzīvi un uztrauktiees,kad tik viņš attaptos..
30.05.2012 11:19 |

Reitings 360
Ir tads teiciens ar ko saslimi ar to arstejies,es pameginaju..kip vinjs atkal pazuda un es mekleju kadu ar kuru aizmirsties,bet tpt 7menesu laika slepus saraxtijos ar viņu..sabojaju tpt visu..nevaru savadak
30.05.2012 11:20 |

Reitings 622
Labi, pačīksti, ja tev gribas pačīkstēt. Un pārējām nevajag bāzt batonus un teikt, ka jūs to nedarāt – visi čīkst. Citi vairāk, citi mazāk, bet visi cilvēki čīkst. Tas mums ir gēnos. Cilvēkam patīk, ka citi viņu pažēlo, izliekas, ka saprot un cieš līdzi.
30.05.2012 11:20 |

Reitings 2487
nu tad sēdi un turpini ņekstēt..ganjau viņš atkal uzradīsies un ceru,ka sačakarēs visu tavu dzīvi..izskatās,ka tu to gribi.lai veicas...te runāt ir bezjēdzīgi...izaudz no savas pubertātes un tad paskaties uz visu no malas..
30.05.2012 11:25 |

Reitings 360
Es to vairs negribu..bet ja tevi pamestu taus vīrietis tu to ta vnk pardzivotu?necikstetu?
30.05.2012 11:28 |

Reitings 2487
es esmu pamesta..un ? tāpēc,ka mīlēju viņu, tāpēc es nekāpju n-tās reizes uz vien un tā paša grābekļa, nevis atļauju kaut kādam loham sevi vazāt aiz deguna 11 gadus un tik kāpju, kāpju un atkal kāpju uz vien un tā paša un te žēlojos...pati vien vainīga esi! ja ir cauri, tad cauri un viss..nevis sēdēt un gaidīt, lai vien satnāktu un pazemotu...tev tāda tizla tā domāšana...varētu padomāt,ka pasaules gals klāt, ne? pisģets,jāiet kārties, ne?
paskaties uz to no cita viedokļa - kāpēc tu neļauj tam cilvēkam dzīvot tālāk? acīmredzot tu viņam neesi vajadzīga.nafig zvanies? nafig sūtu sms? priekškam?
dzīvo savu dzīvi, un tad arī čalis sāks domāt pa kādu normālu attiecību meklēšanu, jo redz, nebūs neviens muļķes,kas sēdēs un gaidīs,kad nu tik viņš pagriezīs savu laika zonu tavā virzienā..
30.05.2012 11:35 |

Reitings 360
Nau tā ka es viņam rakstu pirma,ir kad es uzraxtu ir kad viņš.
Zinu ka viss ir vnk fail,bet nau jau tik vnk pateikt vsjo bye bye.
30.05.2012 11:37 |

Reitings 2487
es domāju,ka 11 gadu laikā tev būtu bijis jāiemācās pateikt - čau,kakau..bet izskatās,ka tu vienkāŗši esi tāda nožēlojama būtne..kauns par tevi..tu man atgādini lētu tepiķi....
30.05.2012 11:43 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Cik Tev ir gadu? Man izskatās pēc tīņu problēmām, kad hormoni trako un liekas, ka pasaules gals klāt..
Tev nav pašcieņas!! Vienreiz pašuva, miers,nu. Pievērsies sev, pavadi laiku ar draudzenēm. Vienkārši izmet no galvas domu par viņu. Neticu, ka kaut kāds princis baltā zirgā, ka šitā jāņemas. Viņš jau pats Tevi par lupatu uzskata, jo Tevi var tīt ap pirkstu visu laiku, Tu tāpat uz vēdera rāposi atpakaļ. Nožēlojami.. Saņemies taču, lupata!
30.05.2012 11:48 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
zilbuliite,
necenties tik ļoti ieskaidrot viņai. Šis ir tas variants, kad ieskaidrot neko nevar. Grib tikai pačīkstēt. Paaugsies meitene, gan jau sapratīs :)
30.05.2012 11:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits