Balleties vienai

Reitings 386
Reģ: 17.05.2012
Vai Jus jadreiz ejat uz klubu vai baru vienas pasas bez viriesa vai draudzenem? un ne jau noluka nocopet chali vai vienas nakts sakaru, bet vienkarsi aiz neko darit, lai izliktu lieko energiju izdejojoties...neskiet bistami?
29.05.2012 23:45 |

Reitings 135
Reģ: 28.08.2011
Es esmu gājusi uz bāru viena, īstenībā diezgan interesanti, un var iepazīt jaunus purnus :D:D

bet, kad kāds uzdod jautājumu, esi viena, kur tavas draudzenes, ir diezgan neforši.
30.05.2012 06:55 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Nu, iet uz kino vai teātri vienai man nešķiet nekas īpašs, jo es taču eju baudīt izrādi/filmu, nevis citu sabiedrību. Mani pat kaitina tā pļāpāšana teātrī starplaikā vai pēc izrādes, jo vēlos iegrimt savās domās. Koncertos arī esmu šad tad viena pati bijusi. Uz klubu...principā vispār neeju, bet kad kādreiz biju aizgājusi pāris reizes, tad biju tur tieši cilvēku un kompānijas dēļ, nevis kāda cita iemesla, tādēļ es noteikti viena neietu. Alkoholu arī nelietoju tāpat kā Naktsputns tādēļ mani nepiedzirdītu. :D Bet es nezinu ko es tur viena darītu, es esmu no tiem neveiklajiem cilvēkiem, kuri publiskās vietās esot vieni paši reizēm nezina kur skatīties, kur likt rokas un ko vispār darīt, lai neizskatās, ka es esmu tur atnākusi, jo man vairs nebija kur iet aiz izmisuma. :D
30.05.2012 07:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits