Wunderkind

Reitings 57
Reģ: 07.01.2010
Šodien saņēmu vēstuli draugiem.lv ka esmu viņiem interesants tipāžs un lai nāku bildēties un iekļūstu viņu arhīvā. Es jau kā cilvēks parastais izmantoju google un uzdūros šādai diskusijai šeit pat:

http://cosmo.lv/forums/topic/94295-wunderkind/

Tad nu gribēju ievākt informāciju kā tur ir tagad? Pēc mājaslapas izkstās labāk. Un bildes mani īpaši neinteresē, jo tās man ir gana. Vēlos uzzināt vai tā nav tikai 5ls iekasēšana. Vai kāda ir piedalījusies kādā projektā un kāda vispār ir bijusi sadarbība?
29.05.2012 22:59 |

Reitings 3
Reģ: 01.11.2011
Es gan aizgāju. Bildes nav pašas labākās, bet pirms gāju - nočekoju mājaslapu un sapratu, ka tur nav skaistumkonkursa atlase, bet gan datubāze priekš reklāmu projektiem, kur, manuprāt, šādas bildes ir ok! Ja grib skaituļu bildes, tad jāiet ir pie prof. fotogrāfa un tādas jāpasūta!
Nesen mans brālis caur viņiem nofilmējās "Laimas" šokolādes reklāmā un pati šobrīd piedalos atlasē uz Zviedru maizes reklāmas video reklāmas. )) Nezin, man viss patika gan aizejot pie viņiem, gan arī tagad, kad sauc uz atlasēm! Šis chats vairāk pēc konkurentu antikampaņas izskatās! Vienīgais ko varu ieteikt citām meitenēm ir, pirms došanās apskatīt gan pašu mājaslapu, bildes, kvalitāti, gan darbus ko aģentūra jau ir dabūjusi! "seit man viss liekas profesionāli! Lai veicas meitenes
26.09.2012 17:20 |

Reitings 729
Reģ: 07.06.2012
Kaut kas kā BCA? :D
26.09.2012 17:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)