Un mani arī ir skārusi šī problēma. Jau kādu gadu esmu kā iestrēgusi, jūtos depresīvi, pat tuvākie draugi bieži prasa - kas ar tevi? tu esi mainījusies? :\ Nezinu pat, ko viņiem katrreiz atbildēt. Un tā es ripoju arvien zemāk un zemāk. Vispār nekur nekādu jēgu nesaskatu, jūtos tā, it kā vienkārši eksistētu. Visam, ko es daru, zinu mērķi, bet neredzu tā rezultātu un zūd motivācija, nekas nemainās uz labāku pusi, un vispār nesaskatu nekādu gaismu tuneļa galā. Neredzu, kas būs pēc tam. Tā gribas kaut kur aizbraukt, par to vien sapņoju, bet pagaidām nav līdzekļu. Ja godīgi, esmu tāds cilvēka tipa, ka, ja vajag - nopelnīšu un aizbraukšu, neatkāpjos no saviem uzskatiem un nostājas. Bet tagad esmu ieslīgusi lielos parādos, no kuriem centīšos atbrīvoties, vasarā strādājot. Reāli pēc saviem spēkiem apzinos, ka nevarēšu nopelnīt tik daudz, lai varētu atļauties ceļojumu. Līdz ar to meklēju iespēju brīvā laikā doties brīvprātīgajā darbā.. bet kāds tur brīvais laiks, ja būs jāstrādā melnās miesās. Un vispār, tā vien šķiet, ka sevi ienīstu arvien vairāk un vairāk, un citreiz pat izjūtu riebumu pret sevi un nožēlojamo, neproduktīvo eksistenci uz zemes virsmas, no kuras gribas izgaist.