Vai tas ir normāli ,ka tam šķidrumam (arī saucamajiem "baltajiem ziediem") un pēc klitorālā orgasma kas izdalās ir skābena smarža/garša? Bet dīvainākais liekas ,ka tie baltie ziedi dažreiz tādi recekļaini ir, tādi kā želejveida nedaudz. Pie ginekologa vēl neesmu bijusi.
Nu vienu gan es teikšu- kā var nodarboties ar seksu, bet neiet pie gino? Manuprāt jāiet 1-2x gadā, kaut vai, ja nav sūdzības, bet lai zinātu, ka viss ir kārtībā, jo cik bieži slimības ir bez simptomies. Un es nerunāju tikai par STI...
Nu vienu gan es teikšu- kā var nodarboties ar seksu, bet neiet pie gino? Manuprāt jāiet 1-2x gadā, kaut vai, ja nav sūdzības, bet lai zinātu, ka viss ir kārtībā, jo cik bieži slimības ir bez simptomies. Un es nerunāju tikai par STI...
tieši tā...nez kāpēc nevainīgām meitenēm ir daudz mazāk problēmu pa sieviešu līniju, cik jau seksuāli aktīvām dāmām, tad jau tajos večos kaut kas tāds ir.un ir jāpārbaudās.
Zane Nu gan sasmiidinaaji :D Kur tad vinja aizceljos? Neceljos?? :D vinja turpat izkuust. Jaa, tieshi taa, vinjas ir domaatas arii prieksh tam, ja ir paagustinaats skaabes daudzums organismaaa, tad lieto "oraali", bet piena seenes gadiijuma - vaginaali ;) bundzina maksaa ap 6Ls... daudzumu gan neatceros, bet es Jums saku, pamegjiniet!!!!!
zilbuliite - arii nevainiigaam ir jaapaarbaudaas. laikaa izopereeta cista, polips noziimee veezja atvairiishanu, laikus atklaati iekaisumi (kuri rodaas arii bez viiriesha piedaliishanaas) dod iespeeju tos aatraak izaarsteet bez sekaam uz augliibu utt.
Neesmu vēl ar puisi gulējusi, nesaprotu kāpēc jūs to tā uzsvērāt, jo nekur to nebiju minējusi? :D Bet protams ,ka jums taisnība! Jo ar vien tuvāk tā pirmā reize šķiet nāk... :D Un pirms tā gribētu būt droša ,ka viss kārtībā ! :)