Solārijs

Reitings 2
Reģ: 29.05.2012
Sveikas meitenes.

Ir tāda lieta, ka gribu sākt iet uz solāriju (nekad neesmu to darījusi), tāpēc man ir pāris jautājumi, kā tur viss notiek:
1. Vai uz krūšu galiem neko nav jāliek?
2. Kaut kādas aizsargbrilles vajadzīgas?
3. Jūsu pieredze?

Zinu, jatājumi stulbi, bet ko nu var sagaidīt no tādas ne-pieredzes, šajā jomā.. :D
29.05.2012 13:23 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
es velku arī stringus, jo:
1) tur arī ir ļoti maiga āda, kurai nav baigas aizsadzības pret UV stariem.
2) priekš manim tas ir labs indikātors, vai es nesāku iet parāk bieži (jo ir āda, ar ko salizdīnāt)
3) man un manam draugam patīka, ka bija tāda "nevainības sala" uz izdedzinātas zemes :)
29.05.2012 14:38 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
3. lai ari tas viss nav labi(veicina adas novecosanos utt), tomer druscin jau var.
29.05.2012 16:03 |

Reitings 308
Reģ: 10.05.2012
!. Jāliek ir, bet es nelieku. Man ļoti nepatīk tas paskats, kad esmu brūna un gaišiem krūšu galiem :D Zinu, ka veselībai sliktāk, bet nelieku!

2. Aizsargbrilles vajag OBLIGĀTI, jo stari tiek acīs caur plāno ādiņu.

3. Liela :D Noteikti iesaku neaizmirst par speciālo sauļošanās krēmu, viņš tiešām labi mitrina ādu. Nekādā gadījumā ne džonsona eļļiņas - man ir pieredze, sāku pamanīt kā āda izskatas ļoti slikti, zem acīm parādījās grumbas... Ļoti ilgu laiku un līdzekļus veltīju, lai atkoptu savu ādu līdz iepriekšējam stāvoklim!! Un nekādā gadījumā ne krēmus ar SPF saulei. Pērc speciālos priekš solārija, tie arī palīdzēs ātrāk un vienmērīgāk iedegt, ja gribas rezultātu drīzāk - ņem bronzerus!
29.05.2012 16:14 |

Reitings 308
Reģ: 10.05.2012
Jā, arī piekritīšu teiktajam - pirms solārija vienmēr jāieiet dušā, lai uz ādas nebūtu ne dezīša, ne krēmu, ne smaržu
29.05.2012 16:16 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Ir uz krūtīm jāliek, gan uz dzimumorgāniem, gan izteiktām dzimumzīmēm, gan acīm.
Pieredze tāda, ka reiz neuzliekot aizsargbrilles, pēc tam acis nedaudz asaroja, bija tādas jūtīgas, bet ne vienmēr tā ir, man personīgi. Krēms, protams, obligāts. Īpaši nevajag aizrauties ar sauļošanos. Sākumā dabūt redzamu iedegumu un tad tikai aiziet reizi, divas mēnesī, lai to nostiprinātu. Vasarā gan neredzu jēgu, lai ietu uz solāriju. Ir taču dabīgā saulīte.
Neaizmirsti arī to, ka ja esi bijusi solārijā, tad tajā pašā dienā nesauļojies dabīgajā saulē.
29.05.2012 16:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits